Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Herkese merhaba. Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Yarın nasipse tüp bebek tedavisine başliyoruz. Ptesi gecesi beyin Mr ı çekildim, ilaçsız Mr dı, ama bütün vücut o kapsüle girdi Sizce çekilen Mr yumurtalıklara mevcut yumurtalara zarar vermiş mıdır? Çeken teknisyene durumu anlatıp sordum sanmıyorum dedi ama içim rahat etmedi. Doktora da danışacağım tabi ama sizlere de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler

Bende o şekilde ogrenicem galiba Ağrım var ama anlam veremedigim küçük lekelenme mi kanamami ne var bir kere oldu zaten .6 Ocak Transfer 5.gun emriyosu taze emriyo
Benim heryer kan revan içinde kaldı.Tüm gün devam etti ertesi günde pembe leke oldu silerken sadece. Pazar ve salı gecesi düşük önleyici vuruldum çarşamba tam anlamıyla bitti kanamam leke bile kalmadı şükür ama etkileri ne oldu bilmiyorum. Pek umudum yok ama yine Allahtan umut kesilmez tabi doktorum 10 gün sonra bakalım dedi gideceğim bakalım haftaya

İnslalah bi sıkıntı olmaz canım peceteye sildim gelmedi sadece pedde vardı .Şu an için gözükmüyor ama kasıklarım ağrıyor

Ahahahahaha bu sabah midem bulanıyor diye ağladım sonra gülmeye başladım eşim kafayı yedin iyice diyor

Yani aynı geçiyor sıkıcı
Belirti yok sıfır
Hiç karında sızı haraket yok mu (bunun belirti olmadığını biliyorum ağrı olduğu halde negatif çıkan oluyo meraktan soruyorum ) Ben bugün sabah bel ağrısıyla uyandım bi de bi ara bayılacak gibi oldum baş dönmesi de değil tansiyon düşmesi heralde anlık kulağımda uğultu oldu bu kadar Başka değişiklik yok

Biraz rahatladım tabi canım
Ben çok takılmadım ya vajinalden birşey olmaz bence hep öyle muayne yapıyo çünkü

Bi iki kere batma oldu gecti ama daha erken batma sızı olması içinde benim diğer gebeliklerimde olmuştu ama ne zaman oldu hatırlamıyorum

Bi iki kere batma oldu gecti ama daha erken batma sızı olması içinde benim diğer gebeliklerimde olmuştu ama ne zaman oldu hatırlamıyorum
Aynen zaten kalıcı değil benimki de arada bi geliyo muhtemelen ilerleyen zamanda olmuştur ama inşallah o batmalar da yerleşmenin işareti oluyodur

Kendinizi yalnız hissetmeyi ben de belirtisi olmayanlardanım umarım sonuç pozitif olur gerçi yarın adet günüm karnımda biraz sancı var inşallah hastalanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…