- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.121
Bende o şekilde ogrenicem galibaBen kanamadan dolayı doktora gittiğim için öğrendim. 5+4 olmusum4 ocak transfer 5. Gün embriyosu
Bana bi işaret bence buİçme kuzum ben onuda içmiyorum
Benim heryer kan revan içinde kaldı.Tüm gün devam etti ertesi günde pembe leke oldu silerken sadece. Pazar ve salı gecesi düşük önleyici vuruldum çarşamba tam anlamıyla bitti kanamam leke bile kalmadı şükür ama etkileri ne oldu bilmiyorum. Pek umudum yok ama yine Allahtan umut kesilmez tabiBende o şekilde ogrenicem galibaAğrım var ama anlam veremedigim küçük lekelenme mi kanamami ne var bir kere oldu zaten .6 Ocak Transfer 5.gun emriyosu taze emriyo
İnslalah bi sıkıntı olmaz canımBenim heryer kan revan içinde kaldı.Tüm gün devam etti ertesi günde pembe leke oldu silerken sadece. Pazar ve salı gecesi düşük önleyici vuruldum çarşamba tam anlamıyla bitti kanamam leke bile kalmadı şükür ama etkileri ne oldu bilmiyorum. Pek umudum yok ama yine Allahtan umut kesilmez tabidoktorum 10 gün sonra bakalım dedi gideceğim bakalım haftaya
Ahahahahaha bu sabah midem bulanıyor diye ağladım sonra gülmeye başladım eşim kafayı yedin iyice diyorDaha 2.günüm ama bu kullandığımız ilaçlar beni çok kötü etkiliyor yapmayacağım şeyleri yapıyorum. Normalde ben günde en az 3 kahve içerdim birkaç gündür içmiyorum. Kafeinsiz içebilirsiniz demişlerdi Starbucks’ta kendime kafeinsiz kahve hazırlatayim dedim. Eşimle 2 Starbucks gezdik ikisinde de yer bulamadık. İkinciden çıktıktan sonra ben sokak ortasında ağlamaya başladımbi kahve istedim onu bile içemiyorum diye. Gerçekten sinirimi bozuyor bu hormon yüklemeleri
Hiç karında sızı haraket yok mu (bunun belirti olmadığını biliyorum ağrı olduğu halde negatif çıkan oluyo meraktan soruyorumYani aynı geçiyor sıkıcı
Belirti yok sıfır
BencedeBana bi işaret bence bu
Aaaa vajinal mi baktı
Ben korkuyorum ya bu dönemde vajinal muayene den .
Bana ne şekilde bakacak bilmiyorum .büyük ihtimal banada haftaya cuma yine gel dicek kalp atışı için . Haftaya cuma da nasipse 6+2 olucak.
Seninde gözün aydın stresin azalmıştır biraz
Bi iki kere batma oldu gecti ama daha erken batma sızı olması içinde benim diğer gebeliklerimde olmuştu ama ne zaman oldu hatırlamıyorumHiç karında sızı haraket yok mu (bunun belirti olmadığını biliyorum ağrı olduğu halde negatif çıkan oluyo meraktan soruyorum) Ben bugün sabah bel ağrısıyla uyandım bi de bi ara bayılacak gibi oldum baş dönmesi de değil tansiyon düşmesi heralde anlık kulağımda uğultu oldu bu kadar Başka değişiklik yok
Korkuyu getirme aklınaaa güzel olcak ben inanıyorumBeni korku basıyo heycan değil
maşallaahhh, saglıkla kucagına al canım çok guzel haber bu..
amın darısı bızlere olsun
Aynen zaten kalıcı değil benimki de arada bi geliyo muhtemelen ilerleyen zamanda olmuştur ama inşallah o batmalar da yerleşmenin işareti oluyodurBi iki kere batma oldu gecti ama daha erken batma sızı olması içinde benim diğer gebeliklerimde olmuştu ama ne zaman oldu hatırlamıyorum
aminňn kuzummAmin canım sendende test bekliyoruz bir kaç güne güzel haberler ver bize
35-38 lira civarındaydıArkadaşlar estrofem in sgk lı fiyatını bilen var mı?
Kızlar günaydın, benim de transferden sonraki 2.günüm hiç bir belirtim yok. 5., 6.gün test yapmaya cesaretim de yok o yüzden sizi tebrik ediyorum cesaretinizden dolayıSadece o kadar çok ilacım var ki onlar zorluyor, saatlerini takip et vs Sabah 2 farklı fitilim var. İkisinin arasının 1.5 saat olması gerekiyormuş. Pazartesi işe başlicam normalde 7’de kalkıyorum sanırım güne 5 gibi başlamam gerekecek bu fitiller yüzünden. İçime koyup 1.5 saat bekleyip diğerini koyacağım Hiç belirtisi olmadan da pozitif çıkan çok gördüm umarım öyledir
Kendinizi yalnız hissetmeyi ben de belirtisi olmayanlardanım umarım sonuç pozitif olur gerçi yarın adet günüm karnımda biraz sancı var inşallah hastalanmamKızlar günaydın, benim de transferden sonraki 2.günüm hiç bir belirtim yok. 5., 6.gün test yapmaya cesaretim de yok o yüzden sizi tebrik ediyorum cesaretinizden dolayıSadece o kadar çok ilacım var ki onlar zorluyor, saatlerini takip et vs Sabah 2 farklı fitilim var. İkisinin arasının 1.5 saat olması gerekiyormuş. Pazartesi işe başlicam normalde 7’de kalkıyorum sanırım güne 5 gibi başlamam gerekecek bu fitiller yüzünden. İçime koyup 1.5 saat bekleyip diğerini koyacağım Hiç belirtisi olmadan da pozitif çıkan çok gördüm umarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?