Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yarın benim regl günüm, karnımda hafif de olsa kıpırtılae kramplar var, dizlerim de ağrıyor inşallah adet olmam. Test günüm pazar yarın hasralnırsam yıkılırım. İlaçlara rağmen test gününden önce regl olan var mı??

İnslalah bi sıkıntı olmaz canım peceteye sildim gelmedi sadece pedde vardı .Şu an için gözükmüyor ama kasıklarım ağrıyor
Kubra böyle durumlarda hızlı mudahale çok onemli , tabiki sen kendi bedenini daha iyi bilirsin ama bazen kese yakinlarinda kanamali alan olabiliyor onuprogestanla ve serumlarla tedavi ediyorlar. Bu ihtimal hepimiz için hep var. En iyi ihtimallede yerlesme kanamasidir, normalde tabi doktorunun bu durumu muayeneyle sonuclandirmasi lazim. İnsallah 2.ihtimaldir bebisko yer açiyordur kendine

Kendinizi yalnız hissetmeyi ben de belirtisi olmayanlardanım umarım sonuç pozitif olur gerçi yarın adet günüm karnımda biraz sancı var inşallah hastalanmam
Merak etmeyin ilaçları kullandığınız sürece bir şey olmaz. Benim adetim 26-27. Günlerde olur 31.günde transfer oldum. O zaman bu kadar ilaç da yoktu yine de olmadım

2 tane icebilirsin dediler yasak yok ama
Valla çok iyimiş. Ben transferden önce günde 4 fincan içen biri olarak bu durumdan çok mutsuzum. 19 unda 3. Gün embriyosu transfer oldum. Totem yaptım gebelik testim pozitif çıktı hem dün hem bugün ama kan testinde haftaya 2 gün arayla artışı görene kadar tüm yasaklara uyup kimseye birşey söylemeden içimden sevinmeye devam ilk denemem çünkü çok korkuyorum birşey olacak diye Rabbim korusun

Aynı benim kafa ben de öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…