- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.141
İnşallah kuzumm dua etKorkuyu getirme aklınaaa güzel olcak ben inanıyorum
Genelde mümkün olmuyor canmYarın benim regl günüm, karnımda hafif de olsa kıpırtılae kramplar var, dizlerim de ağrıyor inşallah adet olmam. Test günüm pazar yarın hasralnırsam yıkılırım. İlaçlara rağmen test gününden önce regl olan var mı??
İnşallah canımAynen zaten kalıcı değil benimki de arada bi geliyo muhtemelen ilerleyen zamanda olmuştur ama inşallah o batmalar da yerleşmenin işareti oluyodur
Ben de ya Rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin yarın ilk idrarla erken gebelik testi yapmak istiyorum hassasiyet 10 olan testlerden varsa çıkar mı acabaİnşallah canımvalla korkuyorm cumartesi bi gelseydi
MaşallahKızlar değerim 200.73 çıkmış pazartesi 57.28di2 hafta sonra ultrasona gidiyorum ben
Ben 2 kutuya 42 tl verdim sgkliArkadaşlar estrofem in sgk lı fiyatını bilen var mı?
Hadi gözün aydın canımKızlaarrr çok şükür covid engelinide geçtim sanırım önümde bir engel kalmadı cumartesi kavuşuyoruz yavruşumla
İnşallah güzel haberlerle gelKızlar yarın doktora gidicem inşkeseyi görürüz
Balımm gözün aydınn sonundaaKızlaarrr çok şükür covid engelinide geçtim sanırım önümde bir engel kalmadı cumartesi kavuşuyoruz yavruşumla
Kizlar doktorumla konuştum normal dedi.Olur öyle dedi.İlaclarimin sayılarını azalttıBana bi işaret bence bu
Hadi sen yine hamilesin hoş görürAhahahahaha bu sabah midem bulanıyor diye ağladım sonra gülmeye başladım eşim kafayı yedin iyice diyor
Kubra böyle durumlarda hızlı mudahale çok onemli , tabiki sen kendi bedenini daha iyi bilirsin ama bazen kese yakinlarinda kanamali alan olabiliyor onuprogestanla ve serumlarla tedavi ediyorlar. Bu ihtimal hepimiz için hep var. En iyi ihtimallede yerlesme kanamasidir, normalde tabi doktorunun bu durumu muayeneyle sonuclandirmasi lazim. İnsallah 2.ihtimaldirİnslalah bi sıkıntı olmaz canımpeceteye sildim gelmedi sadece pedde vardı .Şu an için gözükmüyor ama kasıklarım ağrıyor
Mesela bu tavirda herseye normalKizlar doktorumla konuştum normal dedi.Olur öyle dedi.İlaclarimin sayılarını azalttıÇok şükür bişey yok gibi
Merak etmeyin ilaçları kullandığınız sürece bir şey olmaz. Benim adetim 26-27. Günlerde olur 31.günde transfer oldum. O zaman bu kadar ilaç da yoktu yine de olmadımKendinizi yalnız hissetmeyi ben de belirtisi olmayanlardanım umarım sonuç pozitif olur gerçi yarın adet günüm karnımda biraz sancı var inşallah hastalanmam
Valla çok iyimiş. Ben transferden önce günde 4 fincan içen biri olarak bu durumdan çok mutsuzum. 19 unda 3. Gün embriyosu transfer oldum. Totem yaptım gebelik testim pozitif çıktı hem dün hem bugün ama kan testinde haftaya 2 gün arayla artışı görene kadar tüm yasaklara uyup kimseye birşey söylemeden içimden sevinmeye devam2 tane icebilirsin dediler yasak yok ama
Ediyorum canım hepimize ediyorumİnşallah kuzumm dua et
Aynı benim kafa ben de öyle yapacağımKuzum ne bılım ya pgt li de olsa ne bılım ben tam rahat olamıyorum ne bılım düşük riski yıne oluyo dedi bana doktorum ama ihtimal azalıyomuş tabi. Ben zaten arkadaslarıma falanda 5. Ayda soylıcem hamıle oldugumu o sürecleri atlatım
Bana da vitaminleri bıraktırdılarBirde bana doktor opudan sonra yanıma geldiğinde vitamini bırakabilirsin dedi miyositol Positive kullanıyordum sizce kullanmaya devam etsem daha mantıklı değil mi
Gidip muayene olmadın mı canım?Kizlar doktorumla konuştum normal dedi.Olur öyle dedi.İlaclarimin sayılarını azalttıÇok şükür bişey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?