- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.181
10. GünSen kaçıncı gün test yapmıştın?
Canim 2 gunde birtekrarla yükselmesi lazim degerin 8.gun 1.20 iyide diyemem kotude doktor hemsirede deilim ama bu durumu yasayip saglicakla bebeklerini alan arkadaslarim oldu burda kadinlar kulübündeBöyle bir şey yaşayan yok mu hiç?
Kübracimmm hemen acile canim doktora bir baksinlar bizleride bilgilendir aman canim dikkat et bisey deildirde yinede tedbirini alKizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
Az çok ped dolmadı diye düşünme. Sen gidip hemen kontrolünü yaptır. Çok önemli bir durum bu. Rabbim korusun sizleriAcaba normal olabilir mi bilmiyorum endiselenmek istemiyorum çok korktum biraz
Kübracimmm hemen acile canim doktora bir baksinlar bizleride bilgilendir aman canim dikkat et bisey deildirde yinede tedbirini alin sizKizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
Aman diyeyim ihmal etme kuzum gidin hemen dua edicez senin icinYoğun değil ama ilk adet olursun ya öyle bir kanama
Öyle yapıcam canm beni biliyosun rahatımdırGözüm üstünde vallahi
Daha ptesi transfer oldun ben demir de 10. Gün yapmasam negatifti yaniçocuk 2 yaşında oldu yapcaksan da ümidini kesmeden yap bari
Tabi orası öyle canımoyle mi dıyosun ya ama kanamada normal bişey degıl ki kuzum ne bılım evde oturup beklemekte ne bılım bişey diyemedım şimdi... gerci doktorum bana şöyle demişti düşük olcaksa onu tutmak imkansız ne yaparsan yap düşüyo diye
Sağol cnmİnşallah güzel haberlerle gel
İlk kaçıncı gün yapmıştın kuzu?Eki Görüntüle 3197844
Kızlarrrr yolarkidislirimmm, 8.gün kaset testimtabikiii hergün yapiyorum ahahahha napiyim duramiyorum
Estrofemi sağlık ocağına yazdır canım o şekilde SGK ödüyor..ozeldeki doktorlar direk recete veriyor onlar SGK kapsaminda olmuyorArkadaşlar ben özelde tedavi görüyorum ve dr un yazdığı reçeteyi gidip eczaneden alıyırum ve aşırı aşırı paralar ödüyorum. Bu reçeteyi gidip asm de filan devlet doktoruna yazdırsam daha mı ucuza alırım ? 2 kutu estrofeme 321 tl ödedim mesela geçen gün
K Kubra Avci bebeğim naptın inşallah doktora girmişsindir. Gitmediysende hemen git kontrol etsinler seni belki bi ilaç serum falan verirler lütfen git yarıma keşke dememek için bile olsa gir ne olur.Kizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3197844
Kızlarrrr yolarkidislirimmm, 8.gün kaset testimtabikiii hergün yapiyorum ahahahha napiyim duramiyorum
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşEki Görüntüle 3197844
Maşallah canım, öncesinde test yapmadn mi ?10. Gün
5.günden beri canm , hergün itina ileİlk kaçıncı gün yapmıştın kuzu?
Nasıldı testin?
Sağlıkla gelsin minik kuş
İlk bir kırmızı görünce insanın yaptıkça yapasi5.günden beri canm , hergün itina ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?