Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
Kübracimmm hemen acile canim doktora bir baksinlar bizleride bilgilendir aman canim dikkat et bisey deildirde yinede tedbirini alin siz

Arkadaşlar ben özelde tedavi görüyorum ve dr un yazdığı reçeteyi gidip eczaneden alıyırum ve aşırı aşırı paralar ödüyorum. Bu reçeteyi gidip asm de filan devlet doktoruna yazdırsam daha mı ucuza alırım ? 2 kutu estrofeme 321 tl ödedim mesela geçen gün

Estrofemi sağlık ocağına yazdır canım o şekilde SGK ödüyor..ozeldeki doktorlar direk recete veriyor onlar SGK kapsaminda olmuyor

Kizlar benim biraz kanamam var kasıklarımda çok ağrıyor bir sıkıntı olur mu sizce
K Kubra Avci bebeğim naptın inşallah doktora girmişsindir. Gitmediysende hemen git kontrol etsinler seni belki bi ilaç serum falan verirler lütfen git yarıma keşke dememek için bile olsa gir ne olur. Sağlıcakla kal umarım bebeğin senle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…