- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.221
Yok canım :) ıkıncı denemeydı ılkınde negatıftı yapmamıstım o yuzdenMaşallah canım, öncesinde test yapmadn mi ?
Herşey yolunda giderse 4 şubat diyorlar canımİnşallah canım benim inş Rabbim rast getirsin inş ne gün şimdi transfer belli oldumu
Anladım canım, şükür kavusmussun darısı bizlereYok canım :) ıkıncı denemeydı ılkınde negatıftı yapmamıstım o yuzden
Aşk olsun kizlar amaValla eder çok rahat Bi arkadasımız ben hiç sakin kalamazdım yapım gereği çok paniğim zaten
Minnos mu minnoslar mi göreceğizHadi hayırlısı ile minnoşunu gör gel
Hayırlı haberlerle insallahh
Evet geçsin zaman ve gelsin testlerBizde yapıcaz kaldı 1 gün
Hakkında hayırlısı neyse öyle olsunMinnos mu minnoslar mi göreceğiz
Kavustum bak üstüne nasıl olsa kalamıyorum diye tekrar hamile bile kaldım kaza kurşunu Allah büyük isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladım canım, şükür kavusmussun darısı bizlere
Sorsan ne olmuş dicekler, hayor yani aramızda aman aman bi samimiyet de yok gelip soracak kadar.Neden herkesin içinde demiş gerçekten çok kabalar, güya iyi bişeyler yapıyorlar
Hadi ya gerçekten miKavustum bak üstüne nasıl olsa kalamıyorum diye tekrar hamile bile kaldım kaza kurşunu Allah büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aynen öyle canım hiç beklemezdim ama oldu bikez. Eşimde bişey olmaz diyor 2 yıldır zaten çocuğumuz yok şimdide hastane işleri olunca insanlarım böyle düşünmesi normal diyorSaçmalamış resmen Allah ıslah etsin bu adamı
MR da radyasyon yoktur, tomografide radyasyon vardır. sıkıntı olmaz.Herkese merhaba. Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Yarın nasipse tüp bebek tedavisine başliyoruz. Ptesi gecesi beyin Mr ı çekildim, ilaçsız Mr dı, ama bütün vücut o kapsüle girdi Sizce çekilen Mr yumurtalıklara mevcut yumurtalara zarar vermiş mıdır? Çeken teknisyene durumu anlatıp sordum sanmıyorum dedi ama içim rahat etmedi. Doktora da danışacağım tabi ama sizlere de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler
Canım sen kalk git o doktorun yine ilaç protokolüne bakar o ne derse onu yaparsın en azından şimdi ultrasında bakar bi sorun olup olmadığını görürsün bileye gerek varsa hastanede müdahele ederler hemen özel hastane aciline git hemen lütfenCanım benim kuzum teşekkür ederimkanamam durdu çok şükür bir sıkıntı yok doktorumla konuştum normalmiş olabilir dedi ilaçlarımı değiştirdi kötü bir durum olsaydı hemen gidicektim ama şu an için normal bir sıkıntımız yok Amin inşallah
Pozitif testler inşallahEvet geçsin zaman ve gelsin testler
Biraz dolas canım evin içinde ..Benim 3. Günüm bitti ve sanki kalıp biraz dolaşsam sırtım ağrıyo gibi daha önce bilmediğim bi ağrı bi his oluyo sırtımda bu kadar erken başlamaz dimi belirtiler evham mı bütün bunlar hem yazıp hem oynuyo muyum yoksa sırtım cidden ağrıyo mu bilemiyorum ne derrrrrsinnzz
Sanırım bende böyle yapıcam 6. Günden sonra her gğne 1 test
İnşallah canım cümlemizinHakkında hayırlısı neyse öyle olsun
Sağlıkla insallahh
Ooo ne güzel haberler bunlar böyle gelsin bebişler bakalım aramızda 1 hafta olucak gibiKızlaarrr çok şükür covid engelinide geçtim sanırım önümde bir engel kalmadı cumartesi kavuşuyoruz yavruşumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?