Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yaaa çok teşekkür ederim bayadır tedavi sürecindeydim ister istemez tedirgin oldum ama çok teşekkür ederimilk önceliğim sağlıklı olması gebeliğin ikiz diyince bi şok geçirdim birde hiç bilgim olmadığı için benim de tek kese göründü ultrasan burdaki gibi ilk gebelik acemilik işte nası oluyo bilmediğim için dedim normal gebeliklerde de kese de böyle iki beyazlık mı görünüyor

Aynen öyle canım hiç beklemezdim ama oldu bikez. Eşimde bişey olmaz diyor 2 yıldır zaten çocuğumuz yok şimdide hastane işleri olunca insanlarım böyle düşünmesi normal diyor
Canım İnan eşin üzülme diye diyordur bizde 3 yıllık evliyiz patrona gelene kadar kimler ne tavsiyeler ne yorumlar yapıyor hiç takma gül geç ben son 1 yıldır böyle yapiyorum

Tek yumurta ikizi mi canım

Tek kese göründü ama ikiz mi daha belli değil tek kalp atışı göründü ikizlerde kalp atışları sonra mı oluyo hiç bir bilgim de olmadığı için
Yani çok bilmiyorum ama kalp atışından sonda belli oluyor Muş .yani doktor kalp atışını 2 farklı duyarsa ikiz miş tabi bu sonradan da belli olan var
Doktor ne dedi

Tamam canım giderim

Canım İnan eşin üzülme diye diyordur bizde 3 yıllık evliyiz patrona gelene kadar kimler ne tavsiyeler ne yorumlar yapıyor hiç takma gül geç ben son 1 yıldır böyle yapiyorum
Kuzum biz önümüzw gelene istemiyoruz çocuk planlarımız var borcumuz var diye geçiştirdik hep o yüzden tavsiye veren olmadı ama ne bilim işte

Ya çok mutlu oldum kaç haftada gördun canım Darısı bize

ASM de yazdırabilirsiniz boşuna para vermişsiniz maalesef.

Metalik bir tatmı
Artık kana mı gitsen güzellik ben burdayım diyo miniko
Kan 12.gün ama cumartesi burda biryerde kan verip , pazarteside hem doktorumla sonuca bakip hemde artişa bakabiliriz güzel olurbahçeciye gitmeyide gözüm kesmiyor aslinda inanilmaz uzak ya ama ilaclar için gitmem gerekir sanirim.
Maşallah var artık Belli
Meleba diyor
Maşallah canım harika çıkmış
Hadi inşallah sağlıkla kucağına al..
İkiz olabilir belkide silik çıkmamış gayet net :))
Amin insallah hepimiz saglicakla kavusalimm insallahhh sorunsuz kedersiz
Koyuluğu baya iyi gibi 5.güne göre galba ikizler geliyo canım maşallah
Koyuluk benim ilk transferimdede boyleymis gecen baktim arkadaslara atmisim kan degerim 1600 lerdeymis 12.gunde hatta doktorum kesin ikiz gibi konusmustu. Ama kese tek olustu, hayirlisi be canımm saglicakla gelsinler , senin nasil gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…