- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.241
Ne fark eder ki kuzum belli etsem ne olacak daha beter huzurumuz kaçarKesinlikle ben olsam bende acayip sinirlenmiştin. Böyle şeylere bende gelemeyen birisiyim. Çok haklısın ama işte şimdi kızdığını falan belli etsen
Yaaa çok teşekkür ederim bayadır tedavi sürecindeydim ister istemez tedirgin oldum ama çok teşekkür ederimOncelikle relax ol sekerim hamilesin kafana takma bak hemen dejavu yasadim benim yegenlerde ikiz gelinimizle beraber gittik onada böyle demislerdi tek yumurta ikizleri onu yasadim sen yazinca buraya cift yumurta ise eger biri birinin ustunde kalabiliyor vallahi 9 ay boyunca sanki ben dogurcam gibi ezberledim ikizler bazen kesedr 2 gorunsede . Insallah oyledir. biz birinin kalp atisini 1 haftadan sonra duyduk cok iyi anliyorum insan tedirgin oluyor ama lutfen icini ferah tut hersey düzelecek hersey haftaya kadar belliolur
Canım İnan eşin üzülme diye diyordur bizde 3 yıllık evliyiz patrona gelene kadar kimler ne tavsiyeler ne yorumlar yapıyor hiç takma gül geç ben son 1 yıldır böyle yapiyorumAynen öyle canım hiç beklemezdim ama oldu bikez. Eşimde bişey olmaz diyor 2 yıldır zaten çocuğumuz yok şimdide hastane işleri olunca insanlarım böyle düşünmesi normal diyor
Tek yumurta ikizi mi canımYaaa çok teşekkür ederim bayadır tedavi sürecindeydim ister istemez tedirgin oldum ama çok teşekkür ederimilk önceliğim sağlıklı olması gebeliğin ikiz diyince bi şok geçirdim birde hiç bilgim olmadığı için benim de tek kese göründü ultrasan burdaki gibi ilk gebelik acemilik işte nası oluyo bilmediğim için dedim normal gebeliklerde de kese de böyle iki beyazlık mı görünüyor Eki Görüntüle 3197859 Eki Görüntüle 3197860
Tek kese göründü ama ikiz mi daha belli değil tek kalp atışı göründü ikizlerde kalp atışları sonra mı oluyo hiç bir bilgim de olmadığı içinTek yumurta ikizi mi canım
Yani çok bilmiyorum ama kalp atışından sonda belli oluyor Muş .yani doktor kalp atışını 2 farklı duyarsa ikiz miş tabi bu sonradan da belli olan varTek kese göründü ama ikiz mi daha belli değil tek kalp atışı göründü ikizlerde kalp atışları sonra mı oluyo hiç bir bilgim de olmadığı için
Tamam canım giderimCanım sen kalk git o doktorun yine ilaç protokolüne bakar o ne derse onu yaparsın en azından şimdi ultrasında bakar bi sorun olup olmadığını görürsün bileye gerek varsa hastanede müdahele ederler hemen özel hastane aciline git hemen lütfen
Kuzum biz önümüzw gelene istemiyoruz çocuk planlarımız var borcumuz var diye geçiştirdik hep o yüzden tavsiye veren olmadı ama ne bilim işteCanım İnan eşin üzülme diye diyordur bizde 3 yıllık evliyiz patrona gelene kadar kimler ne tavsiyeler ne yorumlar yapıyor hiç takma gül geç ben son 1 yıldır böyle yapiyorum
Şu an normal canım bie sıkıntı yok şükürKübracimmm hemen acile canim doktora bir baksinlar bizleride bilgilendir aman canim dikkat et bisey deildirde yinede tedbirini al
Valla istemiyorum diyorum kendi öz teyzeme o bile şurada şu doktor var az gezinde gidin felan diyor kendi kendimizin psikoloğu olucaz artikKuzum biz önümüzw gelene istemiyoruz çocuk planlarımız var borcumuz var diye geçiştirdik hep o yüzden tavsiye veren olmadı ama ne bilim işte
Hadi git haber bekliyoruz sendenTamam canım giderim
Teşekkür ederim canım benimAman diyeyim ihmal etme kuzum gidin hemen dua edicez senin icin
Haklısın canım insanlar bazen çok hadsiz çok gereksiz Allah bizi onlarla bu konuda sınamasınValla istemiyorum diyorum kendi öz teyzeme o bile şurada şu doktor var az gezinde gidin felan diyor kendi kendimizin psikoloğu olucaz artik
Amin canım saol su an da sıkıntı yok iyiyim çok şükürAz çok ped dolmadı diye düşünme. Sen gidip hemen kontrolünü yaptır. Çok önemli bir durum bu. Rabbim korusun sizleri
Bugün benimde 2. GünüM karnıma kasıklarıma ağrılar giriyo umarım tutunma belirtisidirKuzum benım 2. Gunu kramp girmişti 2 kere şiddetli tutundugunu anlamıştım hiç erken demebelirtidir batma ben
Ya çok mutlu oldum kaç haftada gördun canımYaaa çok teşekkür ederim bayadır tedavi sürecindeydim ister istemez tedirgin oldum ama çok teşekkür ederimilk önceliğim sağlıklı olması gebeliğin ikiz diyince bi şok geçirdim birde hiç bilgim olmadığı için benim de tek kese göründü ultrasan burdaki gibi ilk gebelik acemilik işte nası oluyo bilmediğim için dedim normal gebeliklerde de kese de böyle iki beyazlık mı görünüyor Eki Görüntüle 3197859 Eki Görüntüle 3197860
Tamam kuzumHadi git haber bekliyoruz senden
ASM de yazdırabilirsiniz boşuna para vermişsiniz maalesef.Arkadaşlar ben özelde tedavi görüyorum ve dr un yazdığı reçeteyi gidip eczaneden alıyırum ve aşırı aşırı paralar ödüyorum. Bu reçeteyi gidip asm de filan devlet doktoruna yazdırsam daha mı ucuza alırım ? 2 kutu estrofeme 321 tl ödedim mesela geçen gün
Metalik bir tatmıkızlar ben suanda 5+4 üm henüz bebe görünmedi ama düşükte olmadı kesem biraz bozulmuş sma olsunduağzımda iğrenç bir tat bitmiyor mide bulantısı yok ama tiksinti çoook değişik rezil bir tat ağzımds o tattan tiksiniyorm resmen sizlerde var mı bişi
Kan 12.günArtık kana mı gitsen güzellik ben burdayım diyo miniko
Meleba diyorMaşallah var artık Belli
Amin insallah hepimiz saglicakla kavusalimm insallahhh sorunsuz kedersizMaşallah canım harika çıkmış
Hadi inşallah sağlıkla kucağına al..
İkiz olabilir belkide silik çıkmamış gayet net :))
Koyuluk benim ilk transferimdede boyleymis gecen baktim arkadaslara atmisim kan degerim 1600 lerdeymis 12.gunde hatta doktorum kesin ikiz gibi konusmustu. Ama kese tek olustu, hayirlisi be canımm saglicakla gelsinler , senin nasil gidiyorKoyuluğu baya iyi gibi 5.güne göre galba ikizler geliyo canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?