Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Estrofemi devlette kadın doğuma yazdırabilirsin. 2 kutuya kadar ödüyormuş

Kızlar sizlere bir kaç soru soracağım.
1. Ben Salı günü transfer oldum bugün 3 mü 2 mi?
2. Tek embriyo transferi yapıldı ikiz olma ihtimali var mı? (Yorumlarda gördüm kafam karıştı)
3. Ara ara bugün bazen sağ bazen sol tarafımda adet ağrısı gibi ağrı oluyor bugünde böyle olan ve pozitif olan var mı? ( bunun belirleyici olmadığını biliyorum ama benim öyle oldu pozitifti yorumları gelirse aşırı mutlu bi kız olurum )
4. Bazen sol tarafımda göbekten iğne yaptığımız yerin az aşağısında iğne batması gibi oluyor. Böyle olan var mı?
5. Bi de telefona ekrana çok bakmaktan başım ağrıyor, siz günü nasıl geçiriyorsunuz? (Örgü, boyama, çamaşır katlama, sebze ayıklama vb. Şeyler yaptım ama alternatif neler var?) ben çok hızlı hareket eden biriyim o yüzden yataktan çıktığım an tehlikeli sularda yüzüyor gibiyim.

Yani çok bilmiyorum ama kalp atışından sonda belli oluyor Muş .yani doktor kalp atışını 2 farklı duyarsa ikiz miş tabi bu sonradan da belli olan var
Doktor ne dedi
Doktorda aynı sizin dediğiniz gibi söyledi birdahaki kontrolde daha net belli olur dedi şuan bişi demem için erken dedi dedi

Aynı gün transfer olduk yani 2 gün oldu. Kendi içinde bölünüp ikiz olma ihtimali oluyormuş nadirde olsa. Belirti yok benim bilmiyorum

Öncelikle hayırlı olsun canım 2. Günün oluyor transfer günü sayılmıyor ikiz olma ihtimali de var emriyo bölünebilir bazen ağrılar yanıltıcı malesef 11ç güne kadar adet ağrılarım oldu sağlı sollu 11. Gün negatif aldım hareketlere biraz dikkat et minik minik adımlar daha iyi olur bu süreçte kitap okumanı tavsiye ederim çok güzel geçiyor vakit hadi bakalım şimdiden hayırlısı olsun

Ya çok mutlu oldum kaç haftada gördun canım Darısı bize
Canım ben femara ovitrella tedavisi gördüm iğnemin 10.gününde kaset test ile öğrendim gittikçe koyulaştı çizgim çok teşekkür ederim darısı size isteyen ve dileyen tüm bu yolda beraber yürüdüğüm kadınlara olsuntek duam bu

Bende salı transfer oldum bugün 2. Günümüz bendede kasıklarda batma falan oluyo ani gelen ufak kramp gibi şeyler uff telefona bende çok bakıyorum annem kızıyo ay ben o yazdıklarının hiçbirini yapmıyorım desem sağolsun hepsini annem yapıyo. O işleri pazar gününden sonra devralcam sadece sofrayı hazırlıyorum o kadar

Kizlar yarın transferim var grupta okuduklarıma göre donmuş embriyo çözülürken bozulabiliyormus acayip stres yaptım ne olur dualarınıza beni de ekleyin mübarek kandilde
benim dün transfer oldu. bir tüpte iki tane oluyormuş biz birini transfer ettirdik diğerini bir gece beklediler büyüme olursa tekrar donduracaklardı olmazsa imha olacaktı. bu sabah aradılar tekrar dondurmuşlar:) içiniz rahat olsun

Beklemedeyim canım ben de işte testte en erken ne zaman çıkar onu merak ediyorum erken gebelik testlerinde çok zormuş beklemek

Aynı gün transfer olduk yani 2 gün oldu. Kendi içinde bölünüp ikiz olma ihtimali oluyormuş nadirde olsa. Belirti yok benim bilmiyorum
S Sret-Nise Ben de sizle aynı gün transfer oldum benim de bir belirtim yok bazen çok hafif adet olacak gibi hissediyorum ama geçiyor. 2 embriyo transfer edildi. İnşallah hepimizinkiler güzel güzel yerleşiyordur

Amin kuzum inşallah.Bende idrar testiyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım daha keseye gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…