- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.261
Estrofemi devlette kadın doğuma yazdırabilirsin. 2 kutuya kadar ödüyormuşArkadaşlar ben özelde tedavi görüyorum ve dr un yazdığı reçeteyi gidip eczaneden alıyırum ve aşırı aşırı paralar ödüyorum. Bu reçeteyi gidip asm de filan devlet doktoruna yazdırsam daha mı ucuza alırım ? 2 kutu estrofeme 321 tl ödedim mesela geçen gün
Evet ödüyor ben iki kutu yazdırdım 42 tl verdim Progestanı da oksapar iğne onu da ödüyorEstrofemi devlette kadın doğuma yazdırabilirsin. 2 kutuya kadar ödüyormuş
Ben eczacının sisteme yanlış girmesinden dolayı 3 kutu parayla aldımEvet ödüyor ben iki kutu yazdırdım 42 tl verdim Progestanı da oksapar iğne onu da ödüyor
Doktorda aynı sizin dediğiniz gibi söyledi birdahaki kontrolde daha net belli olur dedi şuan bişi demem için erken dedi dediYani çok bilmiyorum ama kalp atışından sonda belli oluyor Muş .yani doktor kalp atışını 2 farklı duyarsa ikiz miş tabi bu sonradan da belli olan var
Doktor ne dedi
Aynı gün transfer olduk yani 2 gün oldu. Kendi içinde bölünüp ikiz olma ihtimali oluyormuş nadirde olsa. Belirti yok benim bilmiyorumKızlar sizlere bir kaç soru soracağım.
1. Ben Salı günü transfer oldum bugün 3 mü 2 mi?
2. Tek embriyo transferi yapıldı ikiz olma ihtimali var mı? (Yorumlarda gördüm kafam karıştı)
3. Ara ara bugün bazen sağ bazen sol tarafımda adet ağrısı gibi ağrı oluyor bugünde böyle olan ve pozitif olan var mı? ( bunun belirleyici olmadığını biliyorum ama benim öyle oldu pozitifti yorumları gelirse aşırı mutlu bi kız olurum )
4. Bazen sol tarafımda göbekten iğne yaptığımız yerin az aşağısında iğne batması gibi oluyor. Böyle olan var mı?
5. Bi de telefona ekrana çok bakmaktan başım ağrıyor, siz günü nasıl geçiriyorsunuz? (Örgü, boyama, çamaşır katlama, sebze ayıklama vb. Şeyler yaptım ama alternatif neler var?) ben çok hızlı hareket eden biriyim o yüzden yataktan çıktığım an tehlikeli sularda yüzüyor gibiyim.
Öncelikle hayırlı olsun canım 2. Günün oluyor transfer günü sayılmıyor ikiz olma ihtimali de var emriyo bölünebilir bazen ağrılar yanıltıcı malesef 11ç güne kadar adet ağrılarım oldu sağlı sollu 11. Gün negatif aldım hareketlere biraz dikkat et minik minik adımlar daha iyi olur bu süreçte kitap okumanı tavsiye ederim çok güzel geçiyor vakit hadi bakalım şimdiden hayırlısı olsunKızlar sizlere bir kaç soru soracağım.
2. Tek embriyo transferi yapıldı ikiz olma ihtimali var mı? (Yorumlarda gördüm kafam karıştı)
3. Ara ara bugün bazen sağ bazen sol tarafımda adet ağrısı gibi ağrı oluyor bugünde böyle olan ve pozitif olan var mı? ( bunun belirleyici olmadığını biliyorum ama benim öyle oldu pozitifti yorumları gelirse aşırı mutlu bi kız olurum )
4. Bazen sol tarafımda göbekten iğne yaptığımız yerin az aşağısında iğne batması gibi oluyor. Böyle olan var mı?
5. Bi de telefona ekrana çok bakmaktan başım ağrıyor, siz günü nasıl geçiriyorsunuz? (Örgü, boyama, çamaşır katlama, sebze ayıklama vb. Şeyler yaptım ama alternatif neler var?) ben çok hızlı hareket eden biriyim o yüzden yataktan çıktığım an tehlikeli sularda yüzüyor gibiyim.
Canım ben femara ovitrella tedavisi gördüm iğnemin 10.gününde kaset test ile öğrendim gittikçe koyulaştı çizgim çok teşekkür ederim darısı size isteyen ve dileyen tüm bu yolda beraber yürüdüğüm kadınlara olsunYa çok mutlu oldum kaç haftada gördun canımDarısı bize
Bende salı transfer oldum bugün 2. Günümüz bendede kasıklarda batma falan oluyo ani gelen ufak kramp gibi şeylerKızlar sizlere bir kaç soru soracağım.
Duacınım hayırlı haberler ile sonuçlansın inşallah sakın stres yapmaKizlar yarın transferim var grupta okuduklarıma göre donmuş embriyo çözülürken bozulabiliyormus acayip stres yaptım ne olur dualarınıza beni de ekleyin mübarek kandilde
benim dün transfer oldu. bir tüpte iki tane oluyormuş biz birini transfer ettirdik diğerini bir gece beklediler büyüme olursa tekrar donduracaklardı olmazsa imha olacaktı. bu sabah aradılar tekrar dondurmuşlar:) içiniz rahat olsunKizlar yarın transferim var grupta okuduklarıma göre donmuş embriyo çözülürken bozulabiliyormus acayip stres yaptım ne olur dualarınıza beni de ekleyin mübarek kandilde
Beklemedeyim canım ben de işte testte en erken ne zaman çıkar onu merak ediyorum erken gebelik testlerinde çok zormuş beklemekMetalik bir tatmı
Kan 12.günama cumartesi burda biryerde kan verip , pazarteside hem doktorumla sonuca bakip hemde artişa bakabiliriz güzel olur bahçeciye gitmeyide gözüm kesmiyor aslinda inanilmaz uzak ya ama ilaclar için gitmem gerekir sanirim.
Meleba diyor
Amin insallah hepimiz saglicakla kavusalimm insallahhh sorunsuz kedersiz
Koyuluk benim ilk transferimdede boyleymis gecen baktim arkadaslara atmisim kan degerim 1600 lerdeymis 12.gunde hatta doktorum kesin ikiz gibi konusmustu. Ama kese tek olustu, hayirlisi be canımm saglicakla gelsinler , senin nasil gidiyor
S Sret-Nise Ben de sizle aynı gün transfer oldum benim de bir belirtim yokAynı gün transfer olduk yani 2 gün oldu. Kendi içinde bölünüp ikiz olma ihtimali oluyormuş nadirde olsa. Belirti yok benim bilmiyorum
Benimde öyle oldu bende o şekilde aldım bı kaç seferBen eczacının sisteme yanlış girmesinden dolayı 3 kutu parayla aldımsisteme günde 1 girmiş. Elimde var görünüyo 7 şubatta bitcekmiş güyaa
Amin kuzum inşallah.Bende idrar testiyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım daha keseye gitmedimCanım ben femara ovitrella tedavisi gördüm iğnemin 10.gününde kaset test ile öğrendim gittikçe koyulaştı çizgim çok teşekkür ederim darısı size isteyen ve dileyen tüm bu yolda beraber yürüdüğüm kadınlara olsuntek duam bu
Ben memnunum şimdilik bisey yok ama benim eşimden dolayı sorunumuz vardı. Bende hiç bi sıkıntı yoktuBenimde bir orasi kalmisti orayada giderim iyiyse
Hadi olsun diye insanın gözü görmüyo ama çok paralar dönüyoBenimde öyle oldu bende o şekilde aldım bı kaç sefer
Sağlık ocağında yazdırabilir miyim acaba, yoksa kadın doğumcu mu yazması lazım? Bilginiz var mı ?Ben 2 kutuya 42 tl verdim sgkli
Cokkk şükür hadi yinede bakdur senAmin canım saol su an da sıkıntı yok iyiyim çok şükür
5500 euro cuk gibi birrakammmHadi olsun diye insanın gözü görmüyo ama çok paralar dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?