- 14 Mayıs 2022
- 88
- 156
- 23
- 30
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.281
İşte bu benArkadaşlar ben özelde tedavi görüyorum ve dr un yazdığı reçeteyi gidip eczaneden alıyırum ve aşırı aşırı paralar ödüyorum. Bu reçeteyi gidip asm de filan devlet doktoruna yazdırsam daha mı ucuza alırım ? 2 kutu estrofeme 321 tl ödedim mesela geçen gün
Biz ikisinide istiyoruz isallah sorunsuzca gelirler banabenim dün transfer oldu. bir tüpte iki tane oluyormuş biz birini transfer ettirdik diğerini bir gece beklediler büyüme olursa tekrar donduracaklardı olmazsa imha olacaktı. bu sabah aradılar tekrar dondurmuşlar:) içiniz rahat olsun
Ühh5500 euro cuk gibi birrakammm
Kizlar sağlık ocağı kadın olan herkese yazıyor valla benim 3 kiz kardeşim var 2 si bekar onlara yazdırdım annem arkadaşlarım sırayla yazdiryorum birine yoksa pahalı oluyorSağlık ocağında yazdırabilir miyim acaba, yoksa kadın doğumcu mu yazması lazım? Bilginiz var mı ?
112 bin küsür ediyor canımcımÜhhtl ye çevirirsek ne oluyodu bende 3.5 senedir aşılama hsg histereskopi tüp bebek derken 55 bin vermişim halada veriyorum
İnşallah canım ya isallah hepimizin hayırlı haberleri olsunDuacınım hayırlı haberler ile sonuçlansın inşallah sakın stres yapma
Ne tarafa bayılayım112 bin küsür ediyor canımcım
Ah bu tanıdıklar yok muı adamı dahada batırıyolarValla deli divane paralar ödemişim bilmeyince ilk tüp bebek deneyimim eczacımda güya tanıdık hiç bir şekilde devlete yazdır öder filan demediği için bahçeci nin reçetesini gidip gidip aldım sağlık olsun bebiş olsun ne diyeyim
İnşAllah canım ya tuhaf hissediyorum kendimi@esin3419 Ben de sizle aynı gün transfer oldum benim de bir belirtim yokbazen çok hafif adet olacak gibi hissediyorum ama geçiyor. 2 embriyo transfer edildi. İnşallah hepimizinkiler güzel güzel yerleşiyordur
Teşekkür ederim, yarın gidip yazdırayım o halde. Parayla aldım boşyereKizlar sağlık ocağı kadın olan herkese yazıyor valla benim 3 kiz kardeşim var 2 si bekar onlara yazdırdım annem arkadaşlarım sırayla yazdiryorum birine yoksa pahalı oluyor
Hiç gerek yok zaten yeterince ödüyoruz en azından bı ilacı 22 TL'ye alarak diğerlerini dengelerizTeşekkür ederim, yarın gidip yazdırayım o halde. Parayla aldım boşyere
Kesinlikle öyle bir eczanede baska diğer eczanede farklı fiyat çok para döngüsü varHadi olsun diye insanın gözü görmüyo ama çok paralar dönüyo
Çok şükür tamam KuzumCokkk şükür hadi yinede bakdur sen
Canım ben hep sağlık ocağında yazdiriyorumSağlık ocağında yazdırabilir miyim acaba, yoksa kadın doğumcu mu yazması lazım? Bilginiz var mı ?
Rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın. Yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalımKesinlikle öyle bir eczanede baska diğer eczanede farklı fiyat çok para döngüsü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?