- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.321
A yine iyi en azından uzman doktor randevu arayışına girmezsinCanım ilk estrofemi ben aile hekimi ine yazdırdım onuda yazıyor dr. Ama devlet ayda 1den fazlasını karşılamıyor
Valla dayanamadık eşim tutturdu gidelim diye belki çıkar dedi. Sağlık ocağındaki hemşire çıkar kanda artık demiş. Kafasına takıldıKız nerden çıktı gece gece senle benim normalde cumartesi günü olacaktı bende yarın
Sürekli yatıyorsan olabilir benim ayaklarım ağrıyorAcaba sırt ağrısı gibi bir his var mı sizde de ?
Kaçıncı günün canım benide heyecanlandırdınValla dayanamadık eşim tutturdu gidelim diye belki çıkar dedi. Sağlık ocağındaki hemşire çıkar kanda artık demiş. Kafasına takıldı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin kuzum inşallah.Bende idrar testiyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım daha keseye gitmedim
Aminnn inşallahİnşallah canım ya isallah hepimizin hayırlı haberleri olsun
Amin inşallah canım benimRabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın. Yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım
Amin canım inslaalhHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kuzum napim götüren yok doktora sorduk olur böyle dedi zaten tam kan rengi olsaydı ve devam etseydi giderdim ama şu an yok ki bir sıkıntım Allah'a şükür niye yalan soylim böyle bir durumda yani düşük riski olsaydı zaten durmazdim normal diyolar bu durumda da ne yapım ki kötü olsam zaten kimseye sormam direk giderdimYa Kübra Allah aşkına bazen senin gerçekten doğru mu söylüyor bu kız söylemiyor mu diye düşündürüyorsun beni benim en tehlikeli zamanda düşük riskinin en çok olduğu dönemimde kanamam olacak ben biraz bekleyim kızlara bir yazayım beni 100 kere dinlesinler ikna etsinler aa iyi tamam doktora söyleyim bari mi diyeceksin gerçekten şaşırıyorum elli kere doktorunu hoplatman lazım şimdiye kadar
Gözün aydın canımKızlaarrr çok şükür covid engelinide geçtim sanırım önümde bir engel kalmadı cumartesi kavuşuyoruz yavruşumla
Niye ikna edicem bir soru sordum sadece sonuçta bilgilerimizi paylaşmak için yazıyoruzHayır biz onu değil o bizi ikna etmek için yazıyo
Her soru soran yapmak yada gitmek zorunda mı?
9. Gün çıktı sonucum 141.99Kaçıncı günün canım benide heyecanlandırdın
Büyük bir durum olsaydı merak etme hoplatirdim bu durumlar olabilirmişYa Kübra Allah aşkına bazen senin gerçekten doğru mu söylüyor bu kız söylemiyor mu diye düşündürüyorsun beni benim en tehlikeli zamanda düşük riskinin en çok olduğu dönemimde kanamam olacak ben biraz bekleyim kızlara bir yazayım beni 100 kere dinlesinler ikna etsinler aa iyi tamam doktora söyleyim bari mi diyeceksin gerçekten şaşırıyorum elli kere doktorunu hoplatman lazım şimdiye kadar
Hayırlı olsun canım Tebrikler9. Gün çıktı sonucum 141.99
Maşallah çok güzel. İnşallah böyle güzel devam edersin sağlklı güzel bir gebelik olur9. Gün çıktı sonucum 141.99
Hafta öyle hesaplaniyor kuzu 5+3 sen mesela drek 6. Hafta olarak geciyor mesela 8+4 diyelim oda 9. Hafta oluyorKızlar bu hamilelik uygulamasında 5+1 yazıyor ama haftana git diyince
6. Hafta (5+0 gün -5+6 gün ) yazıyor . Nasıl oluyor bu
Ne bu canım5500 euro cuk gibi birrakammm
Hayırlı olsun canım maşallah9. Gün çıktı sonucum 141.99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?