- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.301
Eğer ikü embriyo ise kesin az kay şuraya ben oraya temel atcam diyorlardır birbirlerine75 saat olmuş 3.gün bitti acaba içerde neler oluyor
Kız nerden çıktı gece gece senle benim normalde cumartesi günü olacaktı bende yarınKızlar dayanamadım kan vermeye gidiyom dua edin
AmiiinMerhaba kizlar benimde bu sabah transferim oldu çift embriyoaranıza bende katıldım hayrlisiyla hepimiz gönlümüzdeki sonuçları alalim
Evet haklısınız Radyasyon yok ama içim rahat etmedi bir türlü başka bi şekilde zarar verme ihtimali var mıdır diye. Çok teşekkür ederimMR da radyasyon yoktur, tomografide radyasyon vardır. sıkıntı olmaz.
Benimde 3. Günüm bitti75 saat olmuş 3.gün bitti acaba içerde neler oluyor
Ya Kübra Allah aşkına bazen senin gerçekten doğru mu söylüyor bu kız söylemiyor mu diye düşündürüyorsun beni benim en tehlikeli zamanda düşük riskinin en çok olduğu dönemimde kanamam olacak ben biraz bekleyim kızlara bir yazayım beni 100 kere dinlesinler ikna etsinler aa iyi tamam doktora söyleyim bari mi diyeceksin gerçekten şaşırıyorum elli kere doktorunu hoplatman lazım şimdiye kadarDedim aksami beklem bir kerelik biseyse söylemim yoksa arayıp konuşurum.Bende anlamadım vala benim doktoru ağrım da var çünkü biraz adet ağrısı gibi kasıklarımda
Hayır biz onu değil o bizi ikna etmek için yazıyoYa Kübra Allah aşkına bazen senin gerçekten doğru mu söylüyor bu kız söylemiyor mu diye düşündürüyorsun beni benim en tehlikeli zamanda düşük riskinin en çok olduğu dönemimde kanamam olacak ben biraz bekleyim kızlara bir yazayım beni 100 kere dinlesinler ikna etsinler aa iyi tamam doktora söyleyim bari mi diyeceksin gerçekten şaşırıyorum elli kere doktorunu hoplatman lazım şimdiye kadar
Aminnn canım Allah razı olsun iyi dilekleirn içinGünaydın canım Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim pozitif li anne adaylarına sağlıklı gebelik ler ve 9 ay sonrasında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsın Rabbim.. Dualarınızda banada yer verirmisiniz18 senedir bende bebek hasreti çekenlerdenim
Aynen ya gerçekten denileni yapmayacaksan soru da sormanın anlamı var mıHayır biz onu değil o bizi ikna etmek için yazıyo
Acaba sırt ağrısı gibi bir his var mı sizde de ?Benimde 3. Günüm bitti
Progestan oksapar gibi ilaçları aile hekimi yazıyo. Estrofemi bilemiyorım. Eczacı uzman doktor gerek demişti ama şansınızı deneyinBana bugün yazılan ilaçları almak için gittiğim 2 eczanede de yazdırın öyle verelim yazık dediler. Aile hekimi de yazıyormuş yarına gidip yazdırıcam öyle alıcam Allah razı olsun en azından aile hekiminin yazabileceğini öğrendim yoksa ben uzman yazması gerek diye hiç bakmazdım çaresine
Çok yatmaktan mıAcaba sırt ağrısı gibi bir his var mı sizde de ?
Aynen ya gerçekten denileni yapmayacaksan soru da sormanın anlamı var mı
Yatarken oluyo rahat yatamadığım içinAcaba sırt ağrısı gibi bir his var mı sizde de ?
Estrofemide yazıyor canımProgestan oksapar gibi ilaçları aile hekimi yazıyo. Estrofemi bilemiyorım. Eczacı uzman doktor gerek demişti ama şansınızı deneyin
Canım ilk estrofemi ben aile hekimi ine yazdırdım onuda yazıyor dr. Ama devlet ayda 1den fazlasını karşılamıyorProgestan oksapar gibi ilaçları aile hekimi yazıyo. Estrofemi bilemiyorım. Eczacı uzman doktor gerek demişti ama şansınızı deneyin
E süpermişEstrofemide yazıyor canım
Çok yatıyorum benValla bilmiyorumki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?