Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Dedim aksami beklem bir kerelik biseyse söylemim yoksa arayıp konuşurum.Bende anlamadım vala benim doktoru ağrım da var çünkü biraz adet ağrısı gibi kasıklarımda
Ya Kübra Allah aşkına bazen senin gerçekten doğru mu söylüyor bu kız söylemiyor mu diye düşündürüyorsun beni benim en tehlikeli zamanda düşük riskinin en çok olduğu dönemimde kanamam olacak ben biraz bekleyim kızlara bir yazayım beni 100 kere dinlesinler ikna etsinler aa iyi tamam doktora söyleyim bari mi diyeceksin gerçekten şaşırıyorum elli kere doktorunu hoplatman lazım şimdiye kadar

Hayır biz onu değil o bizi ikna etmek için yazıyo

Aminnn canım Allah razı olsun iyi dilekleirn için Rabbim kolaylıkla en tez zamanda nasip etsin inşallahh hep dualarımda olacaksın, ismini bana özelden yazar mısın dua ederken isminle edeyim canım

Progestan oksapar gibi ilaçları aile hekimi yazıyo. Estrofemi bilemiyorım. Eczacı uzman doktor gerek demişti ama şansınızı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…