- 23 Mayıs 2018
- 465
- 746
- 103
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.341
9. Gün çıktı sonucum 141.99
Tebrikler canım sorunsuzca geçer tüm aşamalar inşallah9. Gün çıktı sonucum 141.99
Hayırlı olsun canım. Ne deyip yaptııryorsun canım acilde yapmıyorlar9. Gün çıktı sonucum 141.99
Aynen canım zaten iş yerim de uzak merkese 45 km sürekli izin alıp gitmek zor olurdu kaldı kş yarına yıllık izin alıp pts den itibaren yıllık izne ayrılacam göze batardı ekstta yarında gitmesemA yine iyi en azından uzman doktor randevu arayışına girmezsin
Özel hastaneye gittim aciline beta baktırcam dedimHayırlı olsun canım. Ne deyip yaptııryorsun canım acilde yapmıyorlar
Ooohhh maşallah koyu koyu çıkmış mis gibiEki Görüntüle 3197844
Kızlarrrr yolarkidislirimmm, 8.gün kaset testimtabikiii hergün yapiyorum ahahahha napiyim duramiyorum
Maşallah canım doktor ne dedi9. Gün çıktı sonucum 141.99
Ayda 1 adet estrofem alabilirsin canım sadece sgk ile ama oksapar yazarsalar yazdır o da toplu verilmiyor 10 günde 1 reçete edilmeliArkadaşlar ben özelde tedavi görüyorum ve dr un yazdığı reçeteyi gidip eczaneden alıyırum ve aşırı aşırı paralar ödüyorum. Bu reçeteyi gidip asm de filan devlet doktoruna yazdırsam daha mı ucuza alırım ? 2 kutu estrofeme 321 tl ödedim mesela geçen gün
Sana bunun acıklamasını yapamıcam canım.Her soru soran yapmak yada gitmek zorunda mı?
Hala buna büyk bir durum değil diyebiliyorsan pes gerçekten.Büyük bir durum olsaydı merak etme hoplatirdim bu durumlar olabilirmiş
Benim 8.gün 1,17 gibi bi şeydi 12.gün 25 çıktı sonra düşüş yaşadım kimyasal oldu. Geç tutundu ise yükselebilirarkadaşlar selam, benim 18 ocakta transferim oldu bugün 8. gündeyim. dayanamayıp kan tahlili verdim 1.20 çıktı. doktorum "değer yükselebilir 12. güne kadar devam et ilaçlara" dedi. böyle olup yükselen var mı lütfen bir umut olun bana. çok üzülüyorum bu ikinci transferimdi ilkinde 12. gün 1.20 çıkmıştı(
Hayırlı olsun maşallah bu grup uğurlu geldi tüm bayanlara banada dua edin kardeşlerim9. Gün çıktı sonucum 141.99
Hayırlı olsun canım Tebrikler9. Gün çıktı sonucum 141.99
Zaten açıklama beklemiyorum.Bende farkındayım iyilik için söylendiğini fakat abartida fazla soru sormamin bir sakincasi olduğunu dusunmuyorum.Bir sıkıntı olmadığı için gitmedim sadeceSana bunun acıklamasını yapamıcam canım.
Senin iyiliğin için söylenen şeyleri anlamak istemeyen sensin soru sorup gitme bize ne
Gönlündeki en saglikli ve hayirli sekilde gerceklessinHayırlı olsun maşallah bu grup uğurlu geldi tüm bayanlara banada dua edin kardeşlerim
Büyük birşey değil çünkü kanamam kırmızı yada fazla demedim ki zaten doktorumla da konuştuğum ve ilaçlarımda da düzeltme yaptığı için gerek duymadım neyse gerek yok moral bozmayaHala buna büyk bir durum değil diyebiliyorsan pes gerçekten.
Daha sana hiç bişey diyemiyorum ben yorumsuzm
Rabbim nerde kim varsa isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun maşallah bu grup uğurlu geldi tüm bayanlara banada dua edin kardeşlerim
Haa o olurÖzel hastaneye gittim aciline beta baktırcam dedim
Canım içini ferah tut inşallah korkulacak yere uğratmasın Rabbim. İnşallah yoktur bir sıkıntı bu da böyle bi anı olarak gelip geçer.Hayırlı olsun canım Tebrikler
Zaten açıklama beklemiyorum.Bende farkındayım iyilik için söylendiğini fakat abartida fazla soru sormamin bir sakincasi olduğunu dusunmuyorum.Bir sıkıntı olmadığı için gitmedim sadece
Benden bukadar daha bişey demem.Büyük birşey değil çünkü kanamam kırmızı yada fazla demedim ki zaten doktorumla da konuştuğum ve ilaçlarımda da düzeltme yaptığı için gerek duymadım neyse gerek yok moral bozmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?