- 12 Mart 2019
- 16.542
- 35.963
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.381
Kızamıyorum da yaSeviyorum hepinizi
Kızamıyorum da yabizde seni seviyoruz bu sinirlenmemiz tamamen senin iyiliğin için bunu unutma
İnşallah ozamana kadar da kötü bişey yaşamazsın canım kanaman filan olmazBiliyorum kuzum burada inan hiç birinizin zaten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.Ayrica gerçekten beni düşündüğünüz için teşekkür ederim çok az kaldı gün sayıyorum zaten çok zor duruyorum vala keseye
İnşallahİnşallah ozamana kadar da kötü bişey yaşamazsın canım kanaman filan olmaz
5 gün daha dayanicam artıkİnşallah ozamana kadar da kötü bişey yaşamazsın canım kanaman filan olmaz
Hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzMerhaba kizlar benimde bu sabah transferim oldu çift embriyoaranıza bende katıldım hayrlisiyla hepimiz gönlümüzdeki sonuçları alalim
aminňn kuzumm
İnşallah bende kavuşurum yavruma
Ay ne sorcam ayakların nasılbenimki buz gibi de bana özgü mu acep bu..
Yarın bile yapmayı düşünüyorum canım çıkar mı bilmiyorumsev9 yapicakmisin cumartesi?
Amin kuzummHissediyorum güzel olcak
Transferden sonra ayaklarım hep soğuktu canım benimde
C en dış çeperin kalitesi demek canım ama düşük değil merak etme kalitesi gayet iyi. 2cc lerin bile tuttuğunu okudum bu sitede. Benimki harflerden rakamlardan ziyade çözülürken bozulma benim korkum ondan.Bende bahçeci de 3 tane 5. Gün emriosunu ngs ye gönderdim. 1 tane transfere uygun geldi onu transfer ettiler diğer ikisi imhatransfer ettikleri de 5. Gün 5bc kalitesinde dediler . BC düşük kaliteli mi oluyor arkadaşlar?
içiniz rahat olsun bu sürecte hepimiz fazlasıyla hassas oluyoruz :)Evet haklısınız Radyasyon yok ama içim rahat etmedi bir türlü başka bi şekilde zarar verme ihtimali var mıdır diye. Çok teşekkür ederim
Ben hem rahim aşısını hem transferi anestezili oldum rahim ağzı çok dar olduğundan katater zor ilerlediği için daha da zorlaştırmak riske atmak istemedik normal kontrollerde bir sıkıntı yaşamıyorsaniz gereksiz bir şey extra masraf o paraya transfer sonrası 1 aylık ilaçlarınızı alırsınızKızlar transferde anestezi yapmıyorlar dimi bende çok heyecanlıyım zaman gecmiyo daha adetimi bekliyorum sonra bir daha adet olup transfer olcak
Aynen canım pazar sabah yapacağım bende
TabikiBu arada listeye benide ekleyebilir misiniz23 ocak transfer 5. Gün emb
Hadi bakalım peşpeşe inşallahAynen canım pazar sabah yapacağım bende
Benim 4ba embiriyoydu canım ama dediler 5. Gün dondurduk yani 5. Gün embriyosu mu oluyor 4. Gün müHadi bakalım peşpeşe inşallah
5. Gün oluyor canım.Benim 4ba embiriyoydu canım ama dediler 5. Gün dondurduk yani 5. Gün embriyosu mu oluyor 4. Gün mü
Boşuna korkmuşum dedimTransfer nasıl geçti canim hakkında en hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?