Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızamıyorum da ya bizde seni seviyoruz bu sinirlenmemiz tamamen senin iyiliğin için bunu unutma
Biliyorum kuzum burada inan hiç birinizin zaten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.Ayrica gerçekten beni düşündüğünüz için teşekkür ederim çok az kaldı gün sayıyorum zaten çok zor duruyorum vala keseye

İnşallah ozamana kadar da kötü bişey yaşamazsın canım kanaman filan olmaz

Bende bahçeci de 3 tane 5. Gün emriosunu ngs ye gönderdim. 1 tane transfere uygun geldi onu transfer ettiler diğer ikisi imha transfer ettikleri de 5. Gün 5bc kalitesinde dediler . BC düşük kaliteli mi oluyor arkadaşlar?
C en dış çeperin kalitesi demek canım ama düşük değil merak etme kalitesi gayet iyi. 2cc lerin bile tuttuğunu okudum bu sitede. Benimki harflerden rakamlardan ziyade çözülürken bozulma benim korkum ondan.

Kızlar transferde anestezi yapmıyorlar dimi bende çok heyecanlıyım zaman gecmiyo daha adetimi bekliyorum sonra bir daha adet olup transfer olcak
Ben hem rahim aşısını hem transferi anestezili oldum rahim ağzı çok dar olduğundan katater zor ilerlediği için daha da zorlaştırmak riske atmak istemedik normal kontrollerde bir sıkıntı yaşamıyorsaniz gereksiz bir şey extra masraf o paraya transfer sonrası 1 aylık ilaçlarınızı alırsınız

Transfer nasıl geçti canim hakkında en hayırlısı olsun inşallah
Boşuna korkmuşum dedim

Hatta belki transfere girecekken okuyan olur biraz detay vereyim de içiniz rahatlasın kızlar
Hiç korkulacak bir şey yokmuş
Hastanem evime ikibuçuk saatlik uzaklıkta.
Yolda varışa 1 saat kala su içmeye başladım.
Toplamda bir litreye yakın içmişimdir
Transferde yeterli oldu, burada sonda vs okuyup tedirgin oluyordum ama gerek kalmadı.
Doktor spekulumu taktığında bir iki saniye rahatsızlık hissi oldu sadece.
Ama acı kesinlikle olmadı.
Belki de o an Allah yardım etti bana.
Hemşire bak bebekleriniz yerleştiriliyor dediği an ekranda küçük beyaz bi ışıltı gördüm zaten ne stres ne başka birşey kalıyor

Sonra direk sedyeye alıp odaya götürdüler
Çok sıkışıklık hissetmiyordum yarım saat yattıktan sonra lavaboya gittim ve sonra hastaneden çıktık.

Bu mesajımı okuyan ve transfer olacak arkadaşlarım; kesinlikle korkulacak birşey yokmuş
Arkanıza yaslanın ve anın tadını çıkartın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…