- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.421
Canın geçen 3 kutu yazdırıp aldım karşıladı.ama aile hekimi değil kadın doğuma yazdrdımCanım ilk estrofemi ben aile hekimi ine yazdırdım onuda yazıyor dr. Ama devlet ayda 1den fazlasını karşılamıyor
Çok teşekkürler canım inşallahGözün aydın canıminşallah daha çok güzel haberler vereceksin bize
Benimde ayni canim. hatta ilkinde doktorlar pozitife odaklamislardi soyle iyi boyle iyi olcak falan filan negatifi gordugumde hissislesmistim. megersem şoka girmisim 1 hafta hicbisey olmamis gibi gezmisim hatirlamiyorum sonunda esim dayanamadi kendine gel diye bağırdığını hatirliyorum o an avazim ciktigi kadar bagirip agladigimi hatirliyorum ondan sonrada zor toparlandim hersene ayni senaryoyu yasiyorum alisigim valla artik arzislastim.
Çok sağol canmHayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz
Çok üzücü ya anne olmak için madden de manen de ne çileler çekiyoruz. Ben eşimin yanında ağlamamaya güçlü durmaya çalışıyorum ama o eve geldiğinde gözlerimdeki şişliği kızarıklığı hissediyor eskiden daha sosyaldiö bu çocuk sürecine girdikten sonra asosyalleştim o da bunun farkında. O yüzden de evde teste izin vermiyor ne olacaksa kanda bir kez bakrıralım üzüleceksem de ondan sonra üzülürüm bi evde test yap ağla bi kan testi yap ağla tekrar tekrar üzülmek istemiyorum.Benimde ayni canim. hatta ilkinde doktorlar pozitife odaklamislardi soyle iyi boyle iyi olcak falan filan negatifi gordugumde hissislesmistim. megersem şoka girmisim 1 hafta hicbisey olmamis gibi gezmisim hatirlamiyorum sonunda esim dayanamadi kendine gel diye bağırdığını hatirliyorum o an avazim ciktigi kadar bagirip agladigimi hatirliyorum ondan sonrada zor toparlandim hersene ayni senaryoyu yasiyorum alisigim valla artik arzislastim.
Cevabın için çok teşekkürler evet kadıkta biraz batma ve geceleri aşırı terlemelerim var. Sanırım bunlar adet olma belirtileri. Yine mi tutmadı yaBana doktorum ilaç kullanırken regl olmazsın demişti ama bi kaç kere regl olanıda gordum belki ben doktorun verdığı ilaçlardan almamışımdır bi de genelde regl gunu hep bi kadıkta batma oluyo canım korkma olmazsın
Teşekkürler, o zaman ben de ilaçları bırakmadan olmam gibi. Bugün regl günüm pazarda test günüm. Bütün rwegl belirtilerini yaşıyorum umutlarım azalıyor. Artık hayırlısıMerak etmeyin ilaçları kullandığınız sürece bir şey olmaz. Benim adetim 26-27. Günlerde olur 31.günde transfer oldum. O zaman bu kadar ilaç da yoktu yine de olmadım
İnşallah olmam yaGenelde mümkün olmuyor canm
Uzman dr olduğu içindir belki canım aile hekimi gübde 2 adet yazmıştı bi ayda 2 kutu yapar normalde ama eczane öyle dedi devlet günde birden fazla yazmaz dedi3 kutu ödüyor canım geçen aldım
Günlerdir ben de aynı şekildeyim ayaklarıma kan gitmiyor sanki. Yorgan battaniye üstümde ama yine de ısınamıyorum. Benim de bugün regl günüm yoksa regl mi olcam diye korkuyordum. İnşallah olmam da belirrtidir hepimizinkiArkadaşlar akşamdan beri bu seferde ayaklarım donuyo çorap var patik var battaniye var ayaklarım ısınmıyobelirtiler arasında ayak üşümesi var mı tecrübeli arkadaşlar ayakkarım dondurucuda 2 saat beklemiş gibi asla ısınmıyo
Bundan sora 3 ay karşılamaz canim ilk öyle oluyor ayda bir olarak veriyor 3 aylık elinde bitmeden alamiyorsunCanın geçen 3 kutu yazdırıp aldım karşıladı.ama aile hekimi değil kadın doğuma yazdrdım
İyi de cnm bnm hala adet olcakmis gibi ağrım oluyor ara ara o gitmiyor ki zaten bı sure.Teşekkürler, o zaman ben de ilaçları bırakmadan olmam gibi. Bugün regl günüm pazarda test günüm. Bütün rwegl belirtilerini yaşıyorum umutlarım azalıyor. Artık hayırlısı
292 filan canım ama yüzde 60 da çıksa normal daha az çıkabilir yani. 2 katı maksimum değerKızlar Çarşamba günü değerim 146 çıkmıştı birazdan tekrar kan verecem 300 gibi birşeyler mı çıkmalı
Benm de aniden donma oluyor bazen isitamiyorum elimi ayağimi ama genel olarak iyi sıcağımBenim hala ayaklarım buz gibiprogesteron seviyesi yükseldikçe üşüme yapıyormuş.
Bazen de aniden terleme geliyor yanıyorum emin değilim ama onu da estrofem yapıyor bence
Siz hamile miydiniz? Hayırlı olsun.İyi de cnm bnm hala adet olcakmis gibi ağrım oluyor ara ara o gitmiyor ki zaten bı sure.
Aminn
İlaçlardan oda oluyor bende transferden bı süre sora surekliyor terliyor sıcak basiyordum hormonal değişiklikler cnm tşk ederim aminn hepimiz alalım inşallah birde test yapsan çıkar benceSiz hamile miydiniz? Hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim inşallah benim de ondandır ama adet öncesi gece terlemelerim aşırı olurdu şimdi o belirti de var o yüzden regle yordum ben
Benimki de buzun içindeydi canım ayakların üşümesi belirtimi ama benimki tutmadı ama son güne kadar çok üşüdü ayaklarım yün çorap ev ayakkabısı anca ısınırdı hatta geceye yakın ısınırdı çıkartırdım bazende ateş basardı ayaklarıma ama genelde buzun içindeydiHissediyorum güzel olcak
Transferden sonra ayaklarım hep soğuktu canım benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?