Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım ilk estrofemi ben aile hekimi ine yazdırdım onuda yazıyor dr. Ama devlet ayda 1den fazlasını karşılamıyor
Canın geçen 3 kutu yazdırıp aldım karşıladı.ama aile hekimi değil kadın doğuma yazdrdım

Çok üzücü ya anne olmak için madden de manen de ne çileler çekiyoruz. Ben eşimin yanında ağlamamaya güçlü durmaya çalışıyorum ama o eve geldiğinde gözlerimdeki şişliği kızarıklığı hissediyor eskiden daha sosyaldiö bu çocuk sürecine girdikten sonra asosyalleştim o da bunun farkında. O yüzden de evde teste izin vermiyor ne olacaksa kanda bir kez bakrıralım üzüleceksem de ondan sonra üzülürüm bi evde test yap ağla bi kan testi yap ağla tekrar tekrar üzülmek istemiyorum.

Cevabın için çok teşekkürler evet kadıkta biraz batma ve geceleri aşırı terlemelerim var. Sanırım bunlar adet olma belirtileri. Yine mi tutmadı ya dediğiniz gibi ilaçlardan dolayı olmam belki ama ilaçları bıraktığım an hastalancak gibiyim

Merak etmeyin ilaçları kullandığınız sürece bir şey olmaz. Benim adetim 26-27. Günlerde olur 31.günde transfer oldum. O zaman bu kadar ilaç da yoktu yine de olmadım
Teşekkürler, o zaman ben de ilaçları bırakmadan olmam gibi. Bugün regl günüm pazarda test günüm. Bütün rwegl belirtilerini yaşıyorum umutlarım azalıyor. Artık hayırlısı

Günlerdir ben de aynı şekildeyim ayaklarıma kan gitmiyor sanki. Yorgan battaniye üstümde ama yine de ısınamıyorum. Benim de bugün regl günüm yoksa regl mi olcam diye korkuyordum. İnşallah olmam da belirrtidir hepimizinki

İyi de cnm bnm hala adet olcakmis gibi ağrım oluyor ara ara o gitmiyor ki zaten bı sure.
Siz hamile miydiniz? Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim inşallah benim de ondandır ama adet öncesi gece terlemelerim aşırı olurdu şimdi o belirti de var o yüzden regle yordum ben

İlaçlardan oda oluyor bende transferden bı süre sora surekliyor terliyor sıcak basiyordum hormonal değişiklikler cnm tşk ederim aminn hepimiz alalım inşallah birde test yapsan çıkar bence kaçıncı gün embriyosu

Hissediyorum güzel olcak
Transferden sonra ayaklarım hep soğuktu canım benimde
Benimki de buzun içindeydi canım ayakların üşümesi belirtimi ama benimki tutmadı ama son güne kadar çok üşüdü ayaklarım yün çorap ev ayakkabısı anca ısınırdı hatta geceye yakın ısınırdı çıkartırdım bazende ateş basardı ayaklarıma ama genelde buzun içindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…