- 26 Temmuz 2018
- 7.470
- 8.518
- 198
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.401
Sımsıkı tutunsunlar inşallah test günü ne zamanBoşuna korkmuşum dedim
Hatta belki transfere girecekken okuyan olur biraz detay vereyim de içiniz rahatlasın kızlar
Hiç korkulacak bir şey yokmuş
Hastanem evime ikibuçuk saatlik uzaklıkta.
Yolda varışa 1 saat kala su içmeye başladım.
Toplamda bir litreye yakın içmişimdir
Transferde yeterli oldu, burada sonda vs okuyup tedirgin oluyordum ama gerek kalmadı.
Doktor spekulumu taktığında bir iki saniye rahatsızlık hissi oldu sadece.
Ama acı kesinlikle olmadı.
Belki de o an Allah yardım etti bana.
Hemşire bak bebekleriniz yerleştiriliyor dediği an ekranda küçük beyaz bi ışıltı gördüm zaten ne stres ne başka birşey kalıyor
Sonra direk sedyeye alıp odaya götürdüler
Çok sıkışıklık hissetmiyordum yarım saat yattıktan sonra lavaboya gittim ve sonra hastaneden çıktık.
Bu mesajımı okuyan ve transfer olacak arkadaşlarım; kesinlikle korkulacak birşey yokmuş
Arkanıza yaslanın ve anın tadını çıkartın:)
Amin canım benim çok sağolSımsıkı tutunsunlar inşallah test günü ne zaman
Hadi hayırlısı inşallahAmin canım benim çok sağol
1 şubat test günüm ama ben bekleyemem erkenden başlarım evde testlere:)
Canım korkma bende de oldu aynısı iğne yazdı doktorum onu yaptırdım iki gün için de de azaldı halen devam ediyor ama bugün kontrolüm vardı doktorum elini kesersinde şakır şakır kan gelir ya öyle kanama olmadığı sürece korkma dediYoğun değil ama ilk adet olursun ya öyle bir kanama
Belirti mi bilmem ama bugün bende de çok olduArkadaşlar akşamdan beri bu seferde ayaklarım donuyo çorap var patik var battaniye var ayaklarım ısınmıyobelirtiler arasında ayak üşümesi var mı tecrübeli arkadaşlar ayakkarım dondurucuda 2 saat beklemiş gibi asla ısınmıyo
Bu mübarek güne sığınarak gittik dua ede ede rabbim bizi boş çevirmedi çok şükürAyyy canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah. Kız maşallah bu gecede Rabbim ne güzel bir hediyeyle nasiplendirdi seni. Maşallah bin kere
Allah kolaylık versin. Emeklerinin karşılığını bir anca önce minik bi kalple alırsın inşallahAynen canım zaten iş yerim de uzak merkese 45 km sürekli izin alıp gitmek zor olurdu kaldı kş yarına yıllık izin alıp pts den itibaren yıllık izne ayrılacam göze batardı ekstta yarında gitmesem
Merhaba rahim aşısı transfer esnasında degil miydi onun için ayrı mı anestezi aldınız acabaBen hem rahim aşısını hem transferi anestezili oldum rahim ağzı çok dar olduğundan katater zor ilerlediği için daha da zorlaştırmak riske atmak istemedik normal kontrollerde bir sıkıntı yaşamıyorsaniz gereksiz bir şey extra masraf o paraya transfer sonrası 1 aylık ilaçlarınızı alırsınız
Anladım canım teşekkür ederim5. Gün oluyor canım.
Benim geçen hamileliğim 5. Gün embriyosu ama 3bc idi
5 gün öncesinde yapılıyor neupogen ismi progesteron hormonuna başlamadan önce transfer işlemi gibi olduğu için mecburen anestezi aldım başka drlar başka başka ilaç ve yöntem de kullanıyor burada çok okudumMerhaba rahim aşısı transfer esnasında degil miydi onun için ayrı mı anestezi aldınız acaba
Benim hala ayaklarım buz gibiArkadaşlar akşamdan beri bu seferde ayaklarım donuyo çorap var patik var battaniye var ayaklarım ısınmıyobelirtiler arasında ayak üşümesi var mı tecrübeli arkadaşlar ayakkarım dondurucuda 2 saat beklemiş gibi asla ısınmıyo
Bende de öyle yazıyor 5+1 im bugün ama kk daki takvimde bile 6. Hafta yazıyor. Yani 6. Haftanın içindesin demek. 5 i doldurmuş oluyor 6. Haftaya gidiyor o yüzden öyle yazıyor.Kızlar bu hamilelik uygulamasında 5+1 yazıyor ama haftana git diyince
6. Hafta (5+0 gün -5+6 gün ) yazıyor . Nasıl oluyor bu
Maşşallahh sağlıkla ilerlesinn9. Gün çıktı sonucum 141.99
3 kutu ödüyor canım geçen aldımEstrofemi devlette kadın doğuma yazdırabilirsin. 2 kutuya kadar ödüyormuş
Hadi gözün aydın canım
Sağolun kızlarBalımm gözün aydınn sonundaaSağlıkla kavuşun inşallah
Tamam canımDei canim sifremi unuttugum icin yeniden actim
Haklısın canımNe fark eder ki kuzum belli etsem ne olacak daha beter huzurumuz kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?