Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sımsıkı tutunsunlar inşallah test günü ne zaman

Yoğun değil ama ilk adet olursun ya öyle bir kanama
Canım korkma bende de oldu aynısı iğne yazdı doktorum onu yaptırdım iki gün için de de azaldı halen devam ediyor ama bugün kontrolüm vardı doktorum elini kesersinde şakır şakır kan gelir ya öyle kanama olmadığı sürece korkma dedi

Belirti mi bilmem ama bugün bende de çok oldu
Tüm vücudum normal ayaklarım buz gibiydi
Gelecek cevapları takip edeceğim

Bu mübarek güne sığınarak gittik dua ede ede rabbim bizi boş çevirmedi çok şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Aynen canım zaten iş yerim de uzak merkese 45 km sürekli izin alıp gitmek zor olurdu kaldı kş yarına yıllık izin alıp pts den itibaren yıllık izne ayrılacam göze batardı ekstta yarında gitmesem
Allah kolaylık versin. Emeklerinin karşılığını bir anca önce minik bi kalple alırsın inşallah

Merhaba rahim aşısı transfer esnasında degil miydi onun için ayrı mı anestezi aldınız acaba

Merhaba rahim aşısı transfer esnasında degil miydi onun için ayrı mı anestezi aldınız acaba
5 gün öncesinde yapılıyor neupogen ismi progesteron hormonuna başlamadan önce transfer işlemi gibi olduğu için mecburen anestezi aldım başka drlar başka başka ilaç ve yöntem de kullanıyor burada çok okudum

Benim hala ayaklarım buz gibi progesteron seviyesi yükseldikçe üşüme yapıyormuş.
Bazen de aniden terleme geliyor yanıyorum emin değilim ama onu da estrofem yapıyor bence

Kızlar bu hamilelik uygulamasında 5+1 yazıyor ama haftana git diyince
6. Hafta (5+0 gün -5+6 gün ) yazıyor . Nasıl oluyor bu
Bende de öyle yazıyor 5+1 im bugün ama kk daki takvimde bile 6. Hafta yazıyor. Yani 6. Haftanın içindesin demek. 5 i doldurmuş oluyor 6. Haftaya gidiyor o yüzden öyle yazıyor.
Bilmem açıklayabildim mi

Kızlar estrofem ne işe yarıyor bana tedaviye basladığım zmaan hemsire aldirmisti ama transferden sonra kullanacagim.ilaclar arasinda yoktu 2 defa sordum doktor yazmamis lutinus - progestan dex - oksapar kullaniyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…