Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde öyleydi canım hiç unutamam o buzu ayaklarım karın içindeydi yün çorap ev ayakkabısı üstüne kalın battaniye ama nafileydi bide hafiften kasık ağrısı malesef benim negatif oldu dur bakalım senin pozitif çıkarsa demekki ayak üşümesi iyi bişey Rabbim sevindirsin seni

Bende de öyle yazıyor 5+1 im bugün ama kk daki takvimde bile 6. Hafta yazıyor. Yani 6. Haftanın içindesin demek. 5 i doldurmuş oluyor 6. Haftaya gidiyor o yüzden öyle yazıyor.
Bilmem açıklayabildim mi
Heee 5 dolduğu için anladım
Biri sorarsa 6 haftalık dicez yani

Amin inşallah. Ben de gece terlemesi regl öncesi her zaman vardı ama bu sefer ilaçlara mı özgü bilmiyorum. Evet test yapsam çıkar ama ben son güne kadar beklemek istiyorum. Siz de süreçte belirti olmuş muydu

Onun için ayrı mı ücret ödediniz acaba ben de aynı durumdayimda anestezili düşünüyorum tek bir anestezi ücreti mi verdiniz yoksa hem bu işlem için hemde transfer için ayrı ayrı mı

Amin inşallah. Ben de gece terlemesi regl öncesi her zaman vardı ama bu sefer ilaçlara mı özgü bilmiyorum. Evet test yapsam çıkar ama ben son güne kadar beklemek istiyorum. Siz de süreçte belirti olmuş muydu
Ben transfer sorasi pek belirti aramadım cnm ilaçlar da yapıyor çünkü aynı şeyi benm sonuca doğru adet olcakmis gibi ağrım oldu göğüs ağrısı oldu bide okadar. Göğüs ağrısı da şuan pek yok mesela adet ağrısı ara ara yokluyor ama.

Kızlar aksine benim ayaklarımda ellerimde yanıyor resmen. Ama her zaman böyledir.
Benim ayaklarım ağrıyor yani şöyle yatakta delicesine bi gerinsem tüm kaslarım açılacakmış gibi ama gerinemiyorumda bişey olur diye. Sizde var mı bacak ağrısı?

Tamam canım normalde transferden beri olmadı zaten az az gelince biraz endişelenmistim doktor normal dedi

Bende aynı durumdayım...
Akşam yatana kadar bu gibi ayaklarım, vücudum sıcaklık..ayaklar buz

Yaa kızlar sizler ne güzel ilaçlar kullanıyorsunuz bana doktorum sadece duphaston verdi çok üzülüyorum böyle olunca bebeğin tutunması için çok ilaç kullanmam gerekmez mi

Kansızlık olabilir canım sende kendi adıma soylim öyle şeyler yaşamadım çorap bile giymiyorum hatta son 1 gün hariç

Belirtiler kişiden kişiye değişiyo ya benim 6 hafta oldu bariz net bi belirti yok diyebilirim yani ben hep kusarak işte hamileyim kesin derim fln sanıyodum

Bendede var ara ara oluyor o ağrı bacaklarımda acaba yatmaktan mı?

Ultrasonda boyutunu ölçüyo bebeğin haftasını direk öyle hesaplıyo zaten benim adete göre 6+1 di boyuta görede 6+0 çıktı uyumlu haftasıyla dedi
Transfer tarihine göre kaç haftalık hesabına uygun gidiyo benim ona görede 6+0 çünkü
Galiba onu doktora sorarız ultrasonda net belli olur kaç olduğumuz

Bendede var ara ara oluyor o ağrı bacaklarımda acaba yatmaktan mı?
Bilmiyorum ki önceden çok hareketliydim şimdi hareketsiz kalınca kaslar mı ağrı yapıyor anlamadım. Ama resmen bi gerginlik var tüm vücudumda bi pilates ya da yoga acayip iyi gelecek gibi. ama inşallah onlara 9 ay ara vermişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…