- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.441
Benimde öyleydi canım hiç unutamam o buzu ayaklarım karın içindeydi yün çorap ev ayakkabısı üstüne kalın battaniye ama nafileydi bide hafiften kasık ağrısıArkadaşlar akşamdan beri bu seferde ayaklarım donuyo çorap var patik var battaniye var ayaklarım ısınmıyobelirtiler arasında ayak üşümesi var mı tecrübeli arkadaşlar ayakkarım dondurucuda 2 saat beklemiş gibi asla ısınmıyo
Heee 5 dolduğu için anladımBende de öyle yazıyor 5+1 im bugün ama kk daki takvimde bile 6. Hafta yazıyor. Yani 6. Haftanın içindesin demek. 5 i doldurmuş oluyor 6. Haftaya gidiyor o yüzden öyle yazıyor.
Bilmem açıklayabildim mi
Anladım canım sağolunHafta öyle hesaplaniyor kuzu 5+3 sen mesela drek 6. Hafta olarak geciyor mesela 8+4 diyelim oda 9. Hafta oluyortecrubeli var aranizda kizçelerimmm en çok bana sorun saksı degilim ben
GalibaHeee 5 dolduğu için anladım
Biri sorarsa 6 haftalık dicez yani
Amin inşallah.İlaçlardan oda oluyor bende transferden bı süre sora surekliyor terliyor sıcak basiyordum hormonal değişiklikler cnm tşk ederim aminn hepimiz alalım inşallah birde test yapsan çıkar bencekaçıncı gün embriyosu
Onun için ayrı mı ücret ödediniz acaba ben de aynı durumdayimda anestezili düşünüyorum tek bir anestezi ücreti mi verdiniz yoksa hem bu işlem için hemde transfer için ayrı ayrı mı5 gün öncesinde yapılıyor neupogen ismi progesteron hormonuna başlamadan önce transfer işlemi gibi olduğu için mecburen anestezi aldım başka drlar başka başka ilaç ve yöntem de kullanıyor burada çok okudum
Ben transfer sorasi pek belirti aramadım cnm ilaçlar da yapıyor çünkü aynı şeyi benm sonuca doğru adet olcakmis gibi ağrım oldu göğüs ağrısı oldu bide okadar. Göğüs ağrısı da şuan pek yok mesela adet ağrısı ara ara yokluyor ama.Amin inşallah.Ben de gece terlemesi regl öncesi her zaman vardı ama bu sefer ilaçlara mı özgü bilmiyorum. Evet test yapsam çıkar ama ben son güne kadar beklemek istiyorum. Siz de süreçte belirti olmuş muydu
Evet cnm çok yazılmış bende sondakilere yetiştimGünaydın kızlar
Ne çok yazışmışsınız
Ben 22:00 den sonra yokum
Hep uyuyakaliyorum
Tamam canım normalde transferden beri olmadı zaten az az gelince biraz endişelenmistim doktor normal dediCanım korkma bende de oldu aynısı iğne yazdı doktorum onu yaptırdım iki gün için de de azaldı halen devam ediyor ama bugün kontrolüm vardı doktorum elini kesersinde şakır şakır kan gelir ya öyle kanama olmadığı sürece korkma dedi
Bende aynı durumdayım...Arkadaşlar akşamdan beri bu seferde ayaklarım donuyo çorap var patik var battaniye var ayaklarım ısınmıyobelirtiler arasında ayak üşümesi var mı tecrübeli arkadaşlar ayakkarım dondurucuda 2 saat beklemiş gibi asla ısınmıyo
Bu döngüyü bende pek anlamadım ama neyse doktorlar daha iyi bilirBende de öyle yazıyor 5+1 im bugün ama kk daki takvimde bile 6. Hafta yazıyor. Yani 6. Haftanın içindesin demek. 5 i doldurmuş oluyor 6. Haftaya gidiyor o yüzden öyle yazıyor.
Bilmem açıklayabildim mi
Kansızlık olabilir canım sende kendi adıma soylim öyle şeyler yaşamadım çorap bile giymiyorum hatta son 1 gün hariçArkadaşlar akşamdan beri bu seferde ayaklarım donuyo çorap var patik var battaniye var ayaklarım ısınmıyobelirtiler arasında ayak üşümesi var mı tecrübeli arkadaşlar ayakkarım dondurucuda 2 saat beklemiş gibi asla ısınmıyo
Benimki de buzun içindeydi canım ayakların üşümesi belirtimi ama benimki tutmadı ama son güne kadar çok üşüdü ayaklarım yün çorap ev ayakkabısı anca ısınırdı hatta geceye yakın ısınırdı çıkartırdım bazende ateş basardı ayaklarıma ama genelde buzun içindeydi
Bendede var ara ara oluyor o ağrı bacaklarımda acaba yatmaktan mı?Kızlar aksine benim ayaklarımda ellerimde yanıyor resmen. Ama her zaman böyledir.
Benim ayaklarım ağrıyor yani şöyle yatakta delicesine bi gerinsem tüm kaslarım açılacakmış gibi ama gerinemiyorumda bişey olur diye. Sizde var mı bacak ağrısı?
Galibaonu doktora sorarız ultrasonda net belli olur kaç olduğumuz
Kesinlikle aynenGalibaonu doktora sorarız ultrasonda net belli olur kaç olduğumuz
Bilmiyorum ki önceden çok hareketliydim şimdi hareketsiz kalınca kaslar mı ağrı yapıyor anlamadım. Ama resmen bi gerginlik var tüm vücudumda bi pilates ya da yoga acayip iyi gelecek gibi.Bendede var ara ara oluyor o ağrı bacaklarımda acaba yatmaktan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?