Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yaaa Allah'ım mecbur kalmasak ama bu süreçte bunlara mecbur kalıyoruz kişiye göre davranmak zorundayız çünkü bu sürecin devamı da var nereye kadar gidicek oda belli değil ama sizin iş baya mayın tarlası

Her insan bir olmuyor işte canım.
Herkesin bi kötü huyu var inşallah gebelik oluşurda sonra söylersin sende
Öyle canm bikere pozitif sonuç aldıgimda gitmek durumunda.kaldik baktılar sagolsunlar mesela ilkte diyemedim ama kaynatam bile dedi ki niye iş yapmiyor düşün söylemek zorunda kaldım. Hepimizin süreci güzel olsun

Kv yeminle başa bela ya benımki başka sehirde yaşıyo cok şükür

Öyle canm bikere pozitif sonuç aldıgimda gitmek durumunda.kaldik baktılar sagolsunlar mesela ilkte diyemedim ama kaynatam bile dedi ki niye iş yapmiyor düşün söylemek zorunda kaldım. Hepimizin süreci güzel olsun
Kv karısıyoda kaynata karısmasa sanki daha iyi ya erkeklerın cok konuşmasını hiç sevmıyorum

Korkmayın bişet olmaz Allah’ın izniyle. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin szinde hayırlı olsun inşallah

Kuzum söyle doktoruna devletin karşıladıklarını versin.
Neden böyle paralı şeyler verirlerki anlamış değilim abi aynı görevi görüyorsa neden ücretli ilaç
Aynı ilaç ama sanırım progestan için konuşuyorsunuz biri daha zor yapılıyor sancısı sanırım daha çokmuş ve kalçadan vuruluyor bu dex dediği göbekten vurulan ilaç daha konforlu ve rahat oluyor onu da ödemiyor devlet maalesef

Açmaya müsait olanlar açsın yaa inşallah bidaha yaşamazsın canim kayıp zor

Evet öyle.
Aslında öyle abartıldığı kadar kötü değil ben 12. haftaya kadar bu iğneyi oldum kalçadan.
beze oluşuyor evet o bezeleri dağıtıyorsun masaj yaparak bir süre sonra vücudun alışıyor.
Diğerleri çok pahalı gerek yok o kadar masrafa girmeye hepsi aynı işi görüyor

Aynen zor kısmı gitti bundan sonrası daha hızlı geçer Bide çalışmıyorum ya evde vakit geçmiyo pzartesi işe başlıcam daha hızlı geçer zaman
Hopedaşım evde sonuç beklemek zor flim filan izle eli işi filan yap güzel sonucun olur bize güzel haberler ver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…