Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende tüp bebek yaptirdigimi kimse bilmiyor ailem de bana yakın. Kv alt katta oturuyor . Niye evdesin demesinler diye domuz gribi olmusum dicem .malum şuan yaygın. 1 hafta rapor verdi doktor cevrenden uzak dur dedi dicem yatacağım evde eve de gelmez beni de bı yere cagirmazlar

Benmkide yok canm kamuda ama nabalim idare edicez ben kimseden bsy istemiyorum yeterki laf kalabalikligi olmasın benm de 8 sene oldu canm kaynanamın tavsiyeleri beni tüketti bı kötü yanı çok meraklı her duyduğunu söylüyor filan esim tepki koyuyor da Allah'tan yine de beynen yoruluyorum laf anlatmaya:) sağlık olsun nabalim hayırla tutsun da gerisine bakcaz ben anneme de demedim onları da üzmek istemiyorum sürecimle alakalı uzağız zaten onlarlada.

Benimkiler de yapar canm ama benm kayannam ağzını pek tutamiyor yanımda kalması demek herkesin öğrenmesi gerek eşim bana bakar yeterli sonuca göre yol cizeriz
Bu sefer bende 4 5 gun eşimle olcam beraber bu süreci gecirelim istedik bakılcak bişeyim yokta biz daha cok duygusal olarak beraber olalım dedik

Bende ayağım sakatlandı dicem bu gidişle valla bilmiyorum bakalim çare uretcez olumlu olursa da hamileyim derim yardım için gelirler gelirlerse hizmet olmayacağını bikirler.

Bu sefer bende 4 5 gun eşimle olcam beraber bu süreci gecirelim istedik bakılcak bişeyim yokta biz daha cok duygusal olarak beraber olalım dedik
Evet canm benm hep izin kullandı ama bu sefer olmadı maalesef artık bakicaz duruma göre insallah vardiyalı zaten benle benmki genelde akşam gidiyor filan

Bende ayağım sakatlandı dicem bu gidişle valla bilmiyorum bakalim çare uretcez olumlu olursa da hamileyim derim yardım için gelirler gelirlerse hizmet olmayacağını bikirler.
Kuzum ilk 3 ay kimseye soyleme Allah korusun tüp bebekte ilk 3 ay biraz risk. Daha once düşük yaptım bi tek annem bılıyo başkalarının bılmemesi daha iyi oldu benım için

Kuzum ilk 3 ay kimseye soyleme Allah korusun tüp bebekte ilk 3 ay biraz risk. Daha once düşük yaptım bi tek annem bılıyo başkalarının bılmemesi daha iyi oldu benım için
Ah benmkiler şimdi gelmek istedi ya mümkün yok 3 ay saklayamam 2 buçuk saat uzaktalar bana kalsa demem ama mecbur kalicam demeeye olay başka anlaşılır yoksa bu sefer

Ya benimkide aynı cahil cahil konusurdu artık oda bilinçlendi benimle yaşayarak bitti o cahilliğide en azından konusmuyo boş boş.
Aman hayırlısı olsunda

benim kv seninki gibi
ne tavsiyeleri biter ne duyurmadığı insan kalır. aklı dilinde birisi .
pozitif olursa da tüp bebek demeyeceğiz. benim bakılmaya ihtiyacım yok yeterki soru soran olmasın 1 hafta yıllık izin aldım haftaya yatacağım . sonra işe geri döneceğim henüz sonucu öğrenmeden

Benmde düşük hikayem var canm ama süreç iyi giderse sorun yok benm için hepimiz için güzel geçsin. Sen bide çok yakınsın valla üstün oyunculugun için bravooo benmki mutlaka ardı arkasına bakardı

Ya benimkide aynı cahil cahil konusurdu artık oda bilinçlendi benimle yaşayarak bitti o cahilliğide en azından konusmuyo boş boş.
Aman hayırlısı olsunda
Öyle canim benmki uslanmiyor anacim benm annem gibi olsa söylerdim ama nerde hiç alakaları yok başka da sorunumuz yok ama şükür buna da ne diyelim dediğin gibi sizin aranızda sknti olmuyorsa de ben öyle olsa derdim

Benmde düşük hikayem var canm ama süreç iyi giderse sorun yok benm için hepimiz için güzel geçsin. Sen bide çok yakınsın valla üstün oyunculugun için bravooo benmki mutlaka ardı arkasına bakardı
ayyy benimkinin kulakları çok iyi duyuyor yaa
evde yürümemizi bile duyuyor. hastane işim oluyor erken geliyorum noldu nerden böyle. gizlice evden çık hemen kapıda
eşimle şoklar içinde kalıyoruz. artık yalan söylemekte usta olduk.
yemekle uğraşma olmasın diye eşim kv den alıp yukarı bana çıkaracak malum hastayım onunda astım var çok yaklaşamaz

Öyle canim benmki uslanmiyor anacim benm annem gibi olsa söylerdim ama nerde hiç alakaları yok başka da sorunumuz yok ama şükür buna da ne diyelim dediğin gibi sizin aranızda sknti olmuyorsa de ben öyle olsa derdim
Her insan bir olmuyor işte canım.
Herkesin bi kötü huyu var inşallah gebelik oluşurda sonra söylersin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…