- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Yok be kuzum oyle olacakmış sadece zamanı geldiğinde guzellikler bizide bulucakAma ben açmam daha topik benim di herkese uğur getirdi kötü haber alan ben oldum herkes doğurdu
Bende tüp bebek yaptirdigimi kimse bilmiyor ailem de bana yakın. Kv alt katta oturuyor . Niye evdesin demesinler diye domuz gribi olmusum dicem .malum şuan yaygın. 1 hafta rapor verdi doktor cevrenden uzak dur dedi dicem yatacağım evdeAynen aynen benmde Kaynanalar gelmek istiyormuş tam eğer olursam transfer zamanları bı pazartesu belli olsunda eşim geciktirmeye calisicak gelmelerini.. zaten denk gelmese bsyler sasarim kafa sağlim bı transfer geçireyim diye ne zaman niyet etsem yok.. hep mi denk gelir ya
Ne kadar sonra transfer sonrası falan mı yada sonuca doğruYok canım 10 mm iyi ama sonlara doğru ilaçı içeri ittirmekte zorluk oluyo cidden
Benmkide yok canm kamuda ama nabalim idare edicez ben kimseden bsy istemiyorum yeterki laf kalabalikligi olmasın benm de 8 sene oldu canm kaynanamın tavsiyeleri beni tüketti bı kötü yanı çok meraklı her duyduğunu söylüyor filan esim tepki koyuyor da Allah'tan yine de beynen yoruluyorum laf anlatmaya:) sağlık olsun nabalim hayırla tutsun da gerisine bakcaz ben anneme de demedim onları da üzmek istemiyorum sürecimle alakalı uzağız zaten onlarlada.Benimki de ağzını çok tutamazdı artık altı sene olacak öğrendi
Aslında benim ihtiyacım yok benim üst katımda kız kardeşim oturuyor ama iki tane çocuğu var her daim bana gelemez okula gidiyor çocuğu bu zamana kadar hep o baktı sağ olsun. eşim sürekli izin alamıyor kamu da çalışıyor.
Yıllık iznini kullanacaktı daha önemli günlerde kullanırsın dedim ben istemedim yoksa benimki de bakar
Bu sefer bende 4 5 gun eşimle olcam beraber bu süreci gecirelim istedikBenimkiler de yapar canm ama benm kayannam ağzını pek tutamiyor yanımda kalması demek herkesin öğrenmesi gerek eşim bana bakar yeterli sonuca göre yol cizeriz
Yani tam hatırlamıyorum canım ama transferden sonra olmuştuNe kadar sonra transfer sonrası falan mı yada sonuca doğru
Bende ayağım sakatlandı dicem bu gidişleBende tüp bebek yaptirdigimi kimse bilmiyor ailem de bana yakın. Kv alt katta oturuyor . Niye evdesin demesinler diye domuz gribi olmusum dicem .malum şuan yaygın. 1 hafta rapor verdi doktor cevrenden uzak dur dedi dicem yatacağım evdeeve de gelmez beni de bı yere cagirmazlar
Evet canm benm hep izin kullandı ama bu sefer olmadı maalesef artık bakicaz duruma göre insallah vardiyalı zaten benle benmki genelde akşam gidiyor filanBu sefer bende 4 5 gun eşimle olcam beraber bu süreci gecirelim istedikbakılcak bişeyim yokta biz daha cok duygusal olarak beraber olalım dedik
Kuzum ilk 3 ay kimseye soyleme Allah korusun tüp bebekte ilk 3 ay biraz risk. Daha once düşük yaptım bi tek annem bılıyo başkalarının bılmemesi daha iyi oldu benım içinBende ayağım sakatlandı dicem bu gidişlevalla bilmiyorum bakalim çare uretcez olumlu olursa da hamileyim derim yardım için gelirler gelirlerse hizmet olmayacağını bikirler.
Aman ne çektik beeeeeBenımde kimse bilmiyo nerdeysesonradan herkes sorcak bende ugrasmak istemıyorum
İnşallah canım ama olsun açmam benYok be kuzum oyle olacakmış sadece zamanı geldiğinde guzellikler bizide bulucakbizde doğurcaz catır catır hemde
Ah benmkiler şimdi gelmek istedi ya mümkün yok 3 ay saklayamam 2 buçuk saat uzaktalar bana kalsa demem ama mecbur kalicam demeeye olay başka anlaşılır yoksa bu seferKuzum ilk 3 ay kimseye soyleme Allah korusun tüp bebekte ilk 3 ay biraz risk. Daha once düşük yaptım bi tek annem bılıyo başkalarının bılmemesi daha iyi oldu benım için
Ya benimkide aynı cahil cahil konusurdu artık oda bilinçlendi benimle yaşayarak bitti o cahilliğide en azından konusmuyo boş boş.Benmkide yok canm kamuda ama nabalim idare edicez ben kimseden bsy istemiyorum yeterki laf kalabalikligi olmasın benm de 8 sene oldu canm kaynanamın tavsiyeleri beni tüketti bı kötü yanı çok meraklı her duyduğunu söylüyor filan esim tepki koyuyor da Allah'tan yine de beynen yoruluyorum laf anlatmaya:) sağlık olsun nabalim hayırla tutsun da gerisine bakcaz ben anneme de demedim onları da üzmek istemiyorum sürecimle alakalı uzağız zaten onlarlada.
benim kv seninki gibiBende ayağım sakatlandı dicem bu gidişlevalla bilmiyorum bakalim çare uretcez olumlu olursa da hamileyim derim yardım için gelirler gelirlerse hizmet olmayacağını bikirler.
açma kuzu boyle rahat olcaksanİnşallah canım ama olsun açmam ben
Benmde düşük hikayem var canm ama süreç iyi giderse sorun yok benm için hepimiz için güzel geçsin. Sen bide çok yakınsın valla üstün oyunculugun için bravooo benmki mutlaka ardı arkasına bakardıbenim kv seninki gibi
ne tavsiyeleri biter ne duyurmadığı insan kalır. aklı dilinde birisi .
pozitif olursa da tüp bebek demeyeceğiz. benim bakılmaya ihtiyacım yok yeterki soru soran olmasın 1 hafta yıllık izin aldım haftaya yatacağım . sonra işe geri döneceğim henüz sonucu öğrenmeden
Öyle canim benmki uslanmiyor anacim benm annem gibi olsa söylerdim ama nerde hiç alakaları yok başka da sorunumuz yok ama şükür buna da ne diyelim dediğin gibi sizin aranızda sknti olmuyorsa de ben öyle olsa derdimYa benimkide aynı cahil cahil konusurdu artık oda bilinçlendi benimle yaşayarak bitti o cahilliğide en azından konusmuyo boş boş.
Aman hayırlısı olsunda
ayyy benimkinin kulakları çok iyi duyuyor yaaBenmde düşük hikayem var canm ama süreç iyi giderse sorun yok benm için hepimiz için güzel geçsin. Sen bide çok yakınsın valla üstün oyunculugun için bravooo benmki mutlaka ardı arkasına bakardı
Şu nakil ismi değişirse güzel olucakaçma kuzu boyle rahat olcaksan
Her insan bir olmuyor işte canım.Öyle canim benmki uslanmiyor anacim benm annem gibi olsa söylerdim ama nerde hiç alakaları yok başka da sorunumuz yok ama şükür buna da ne diyelim dediğin gibi sizin aranızda sknti olmuyorsa de ben öyle olsa derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?