- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Bazen tık diye birşey çıkıyor yerini sağlıklısı doldursun inşallah. Ben de korkuyorum yaa acmiyimÂmin inşallah canım 12. haftaya kadar her şey yolundaydı
Ben açamam daha elim gitmiyor gerçekten sen aç
Amin canımBazen tık diye birşey çıkıyor yerini sağlıklısı doldursun inşallah. Ben de korkuyorum yaa acmiyim
Pembe açsın dicem oda yaralı ama bence pembe açabilir onda o enerji var ,Amin canım
Tamam kimse açmasın arkadaşımız görürse inşallah ismini değiştirsin
evde test yapmayı düşünüyor musun yoksa kana kadar bekleyecek misin canım
Benim Topik ona da uğurlu gelmemişti oda açmazPembe açsın dicem oda yaralı ama bence pembe açabilir onda o enerji var ,
Hopedaşım evde sonuç beklemek zor flim filan izle eli işi filan yap güzel sonucun olur bize güzel haberler ver hadiii ilkl hopeeeden sora 2nci hope ben olayım
Aman yorma kendini
Öyleyse cok iyi evet vakit geçerBu hafta izinliydim mecbur gidicem işe pzt masa başı çalışıyorum zaten artık yormadan gidip gelcem canım vakitte geçer hem
Ben olmadım ya daha umudum var ama benm iolacagim :) bu sefer transfer tarihi alamadım bilmiyorum pek nasıl olcakSende transfer oldun mu canım
Hadi hayirli olsun canım bi ben olamadımKızlaaar adet oldum sonunda
Yarın başlıyoruz ilaçlara
İsim degissin dediğin gibi canim nasip ya olmamış kısmet öyleymiş herkes mi.hamile kalmıştı yani gruptanBenim Topik ona da uğurlu gelmemişti oda açmaz
hadi bakalım inşallah çift çizgi görmek nasip olurBugün 3.gün biraz daha beklerim belki 7. 8.gün yapabilirim ama eminde değilim canım
Senin transfer oldumu canim kaçırdım orayı sanırımhadi bakalım inşallah çift çizgi görmek nasip olur
Ben olmadım ya daha umudum var ama benm iolacagim :) bu sefer transfer tarihi alamadım bilmiyorum pek nasıl olcak
hadi bakalım inşallah çift çizgi görmek nasip olur
Amin canim. Hangi ilaçları kullanıyorsunHadi bakalım canım hayırlısı olsun
pazartesi sabah transfer canım benimSenin transfer oldumu canim kaçırdım orayı sanırım
Amin canim. Hangi ilaçları kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?