- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.901
Hangi şehirdesin cnm benim doktorum da çok iyi ve çok ilgili hasta için gereken ne varsa yapıyor herkesin fiziksel durumu farklı ona göre hareket ediyor İstanbul daEvet biraz öyle gercekden ücreti yüksek biraz ,ama önceki doktorum da Furkan kayabaşıoğlu du hiç ilgilenmediler bile oda çok pahalıydı parama yazık oldu rabbim güzel iyi merhametli doktorlarla karşılaştırsın
Benden de canımÖyle yaparız cumartesi ve Pazartesi..
Çarşamba kan istedi benden doktor
Bunda olsun inş inşBenimde gitmiyor diger transferlerde cok umitlendim 5.gun blastokist olsun olmuyor ucuncu gün olunca apar topar benitransfere aliyorlar cok umitliydi doktorum bu sefer 5.gün olacak filan dedi olmadi 3 gundonmuslarla 3 tane transfer oldum
Sonuç ne canımKızlar kan verdim ama çok ağladım stres yaptım acaip sancım var sanki böyle adetim sökulecekmis gibi anlatamam
Ben umutlu değilim canımCanım nasıl belirtilerin öncekilerle kıyaslarsan az çok anlıyorsundur hamile kalmışsın ta daha önce ben senden umutluyum
Öyle yapıcam kuzumSabah ilk idrarla yap canım
Yaaa bu grubun en umutlusu en pozitifi sensin diğerlerinde nasıl bir belirti yaşadın ki belki bunda öyle olmucak yapma gözünü seveyimBen umutlu değilim canımbelirtilerim diğerlerine göre yok denecek kadar az
Evt canım darısı başınaCanımm çok sevindimm maşşallahhh
Darısı banaa heyecanlıyımm çok
Ama idrar testi pozitif neden ağlıyorsun canım benim ya bebeği de strese sokçan bak güzel sonuç birazdan çıkçak böle 200 lü değerlerde hemdeKızlar kan verdim ama çok ağladım stres yaptım acaip sancım var sanki böyle adetim sökulecekmis gibi anlatamam
Onlr yasak değil dozunda yersenMarul roka vs yasak mı acaba. Of ne yesem
Daha sonuc cikmadi yeni verdim kuzum bugun daha 7.gün kanda cikar miSonuç ne canım
Yaa maşallah darısı kalp atışına inşallah7.günümdü kuzum hemen çıktı çok şaşırdım
Amin canım isteyen herkese nasip olsunSaglikla kavusun ins canim, Allaha emanetsiniz. Rabbim diğer kizlara da nasip etsin, onlar icin de sevinelim
İdrarda çıkan kanda hayda hayda canım çıkar tabiDaha sonuc cikmadi yeni verdim kuzum bugun daha 7.gün kanda cikar mi
Ayyyyy inşallah inşallaah kuzum elim ayağım titriyorAma idrar testi pozitif neden ağlıyorsun canım benim ya bebeği de strese sokçan bak güzel sonuç birazdan çıkçak böle 200 lü değerlerde hemde
Ayyy beta günüm geldi aklıma haksın insan tutamıyor kendini sakin kal derin nefes al 4 say burundan 6 ver tekrar burundan olurmuAyyyyy inşallah inşallaah kuzum elim ayağım titriyor
Canım ama tüp bebek yapılan yerler özel yerler oralardada sgk ya bilgilendirme yapılmadığı için sgk gebeliğe kadar bilmiyor durumuAma sonucta tüp bebekte kullanılıyor bu ilaç sgk bunu bilmiyormuki
Kanda da çıkar mı ben 6 yildir cift cizgi görmek için neler yaptımAyyy beta günüm geldi aklıma haksın insan tutamıyor kendini sakin kal derin nefes al 4 say burundan 6 ver tekrar burundan olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?