- 23 Eylül 2020
- 49
- 33
- 18
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.861
Sen transferini nerde oldun cnmAcaba benim gideceğim doktor mu onun adı da cem deMerak ettim oda pahalı muayenesi
Allah bize de yaşatsın insalalh keseyi de kalp atışını da görürüzÇok güzel ya çok mutlu oldumheyecanlıyım halen hissetmiyorum bek ama ,mide bulantısı fln olmadı bende biraz kasık ağrısı oluyor arada
Ben Kıbrıs'ta oldum canim yumurta Donasyonu yaptırdımSen transferini nerde oldun cnm
Darısı tüm bekleyenlere çok güzelOh çok şükürr
Canımm çok sevindimm maşşallahhhSelam kizlar
Çok şükür herşey yolunda doktor keseyi beğendi
Kalp atışı var ama cihazdan duyulmaz dedi
2 hafta sonra gel dedi o zaman biraz büyümus olur çok güzel duyulur dedi
5+2 dedi 6 haftalık sin yani dedi
Çok güzel bı duyguydu .bebeğimizi ilk görüşümüzbizim için çok heyecanlı geçti
Allah isteyen herkese nasip etsin
Şuan tek bebek ikiz değil dedi. İlerde değişirse bişey diyemem dedi . İkiz istemeyiz zaten dedi
Aminnn inşallahDarısı tüm bekleyenlere çok güzelbir duygu,heyecanlı sıra gelmek bilmiyor
İnş cnm sen nezaman gidiyorsun doktoraAllah bize de yaşatsın insalalh keseyi de kalp atışını da görürüzbenim miğde bulantım baş dönmem var oluyor.Kasik agrimda çok oluyor bazen göğsüme iğne gibi batıyor yeni belki ondan da olabilir yada olmayabiliyor canım
Hadi hayırlısı inş güzel haberlerini alırız burdaBen Kıbrıs'ta oldum canim yumurta Donasyonu yaptırdım
Yaaa tebrikkk ederimm sağlıkla ilerlesinnn
Yani ben şimdi aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum..ama araştırdım tüp bebek için Ali Osman Cem bunlara yüksek fiyatlar söyledilerAcaba benim gideceğim doktor mu onun adı da cem deMerak ettim oda pahalı muayenesi
Hım hastanenin yeri nerede istanbulda mi ?Yani ben şimdi aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum..ama araştırdım tüp bebek için Ali Osman Cem bunlara yüksek fiyatlar söylediler
Amin inşallahHadi hayırlısı inş güzel haberlerini alırız burda
1 Şubat'ta 4 gün kaldı ama ben pazartesi belki giderim diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa 2 günden bişey olmaz diye düşündümİnş cnm sen nezaman gidiyorsun doktora
Evet ocak ayından itibaren özellikle fiyatlar yarı yarıya yükseldi ne yazıkkıYani ben şimdi aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum..ama araştırdım tüp bebek için Ali Osman Cem bunlara yüksek fiyatlar söylediler
Neyin yeri?Hım hastanenin yeri nerede istanbulda mi ?
Gittiğiniz hastanenin yeriNeyin yeri?
Insallah canim tek korkum benim transferim 3.gün embiriyosu idrarda cikarmi hic yapmadim çünkü benim embiriyolarim hep 3.gun embiriyosuyduCanım hiç belirtisi olmayan buradakiler hep pozitif oldular hafi topla cesareti yap bende 8. Gün yapmıştım idrar testini yap kurtul nasılsa yüzleşiyoruz er yada geç benim eşim benden çok beklemiş hadi gidelim kan testi verelim dememi bende demedim en son o dedi hadi gidelim artık diye aslında hep yatmaktan iğne yapmaktan varsa devam ederiz yoksa bırakırız normal hayata dönerim dedim
Ben tüp bebek için gitmemişim burdan okudumGittiğiniz hastanenin yeri
Ayşe hanım cem beyin tüm hastaları pozitif oldu instekramda yeşil kalp dağıtıyor boynaCem bey doktorum ama dondurulmuş embriyolarım vardı baska hastanede onları Cem beyin merkezine taşıdık.beklemek çok zor ilk tüpbebek baska hastanede kimyasal gebelik oluşmuştu
Himm anladım canım?Ben tüp bebek için gitmemişim burdan okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?