Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar kan verdim ama çok ağladım stres yaptım acaip sancım var sanki böyle adetim sökulecekmis gibi anlatamam
Canm sakin ol lütfen , adet agrisina benzer sancilar ilk 3 ay çok fazla oluyor. Yaptigin test heycan cikan sonuctaki mutluluk kan verme derken duygularina fazla yüklenmissin sadece bu , olumlama yap bebegin seninle ve saglikli .. kendinle konuş surekli , sırada güzel zamanlar var insallah

Suan pozitif müzikler dinliyorum çok mutluyum kanda da çıkar mı acaba ilk defa teste boyle gördüm

Çorbanın falan içinde nane oluyor bazen diye korkuyorum. Salata yesem diyorum roka napar bilmiyorum
Cnm fazla kasma kendini herşeyin her zaman fazlası zarar yani yemeğinde içinde o vardı bu vardı diye strese girersen güzel seyelre odaklanamassin düşeceği varsa ne yapsan düşer önemli olan az baharatlı normal şeyler ye tamam

Bu arada bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr ilaçlarını bırakabilirsin regl olduktan sonra haberleşelim dedi. Bir dahaki ay başlıyoruz. Bana da dua edin Adım merve
Mervecim hayırlısı olsun canım bende oldum adetim bidaki adetten sonra ben başlamayı düşünüyorum varmı donmuş emriyon canım bu kaçıncı denemeydi?

Bu arada bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr ilaçlarını bırakabilirsin regl olduktan sonra haberleşelim dedi. Bir dahaki ay başlıyoruz. Bana da dua edin Adım merve
Hayırlısı olsun inşallah, Rabbim bundan sonraki süreci kolaylaştırsın zorlaştırmasın umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun

Ayşe hanım cem beyin tüm hastaları pozitif oldu instekramda yeşil kalp dağıtıyor boyna
Bende cem beyde yaptırmıştım bundan öncekini ama malesef yerleştirme işlemi olmamıştı embryolar genetik olarak sağlıklı değilmiş, cem bey mükemmel bir doktor ondan yana aklınızda bişi kalmasın derim ben yine de memnun kaldım sonuç alamasamda sadece çok yoğun seriye bağlıyor bir süre sonra hastaları yada bana öyle gelmişti bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…