- 23 Mayıs 2018
- 465
- 746
- 103
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.921
Canm sakin ol lütfen , adet agrisina benzer sancilar ilk 3 ay çok fazla oluyor. Yaptigin test heycan cikan sonuctaki mutluluk kan verme derken duygularina fazla yüklenmissin sadece bu , olumlama yap bebegin seninle ve saglikli .. kendinle konuş surekli , sırada güzel zamanlar var insallahKızlar kan verdim ama çok ağladım stres yaptım acaip sancım var sanki böyle adetim sökulecekmis gibi anlatamam
Insallah kuzum insallahYaa maşallah darısı kalp atışına inşallah
Suan pozitif müzikler dinliyorum çok mutluyum kanda da çıkar mı acaba ilk defa teste boyle gördümCanm sakin ol lütfen , adet agrisina benzer sancilar ilk 3 ay çok fazla oluyor. Yaptigin test heycan cikan sonuctaki mutluluk kan verme derken duygularina fazla yüklenmissin sadece bu , olumlama yap bebegin seninle ve saglikli .. kendinle konuş surekli , sırada güzel zamanlar var insallah
Ay ne biliyim ya batmalarım vardı ağzımda acı tat vardı bunda hiç biri yokYaaa bu grubun en umutlusu en pozitifi sensin diğerlerinde nasıl bir belirti yaşadın ki belki bunda öyle olmucak yapma gözünü seveyim
Tebrik ederim canm idrarda cıktıysa kanda da çıkarSuan pozitif müzikler dinliyorum çok mutluyum kanda da çıkar mı acaba ilk defa teste boyle gördüm
Çıkar canım hiç merak etme 5. Gün emriyosu demi idrarda çıkmış net bir şekilde bende 18 senedir bekliyorum aaa güzel bacımKanda da çıkar mı ben 6 yildir cift cizgi görmek için neler yaptım
Cnm fazla kasma kendini herşeyin her zaman fazlası zarar yani yemeğinde içinde o vardı bu vardı diye strese girersen güzel seyelre odaklanamassin düşeceği varsa ne yapsan düşer önemli olan az baharatlı normal şeyler ye tamamÇorbanın falan içinde nane oluyor bazen diye korkuyorum. Salata yesem diyorum roka napar bilmiyorum
Ohhhhh süper yapmissin müzik candirSuan pozitif müzikler dinliyorum çok mutluyum kanda da çıkar mı acaba ilk defa teste boyle gördüm
Ablacım daha yeni başlıcak tır belki 5. Günden sonra ağrılar batma lar oluyor diye yazıyorlar pozitif olanlarAy ne biliyim ya batmalarım vardı ağzımda acı tat vardı bunda hiç biri yok
Mervecim hayırlısı olsun canım bende oldum adetim bidaki adetten sonra ben başlamayı düşünüyorum varmı donmuş emriyon canım bu kaçıncı denemeydi?Bu arada bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr ilaçlarını bırakabilirsin regl olduktan sonra haberleşelim dedi. Bir dahaki ay başlıyoruz. Bana da dua edinAdım merve
Peki ozmaan bekliycez mecbur teşekkürlerCanım 3.gün embriyosunu acele etme derim sen bakma bize 5.gün diye 5.gün yapmaya basladik
İnşallahBenimde 23 Ocak da oldu 6. Gün emriyosu hayırlısı güzel haberler alırız inş
Ayyy hadi güzel Bi haber yaz güzelim beklemedeyiz seninle bir bizde hastanede mi bekliyon evemi gittin 1 saate e nabıza düşüyor zatenKizlar teste çıktı ama kanda çıkar mı heyecandan öleceğim şuan
Maşallah var sağlıkla ilerlesin
Bilmiyorum abla gercekten ne düşünceğimi bilmiyorumAblacım daha yeni başlıcak tır belki 5. Günden sonra ağrılar batma lar oluyor diye yazıyorlar pozitif olanlar
Hayırlısı olsun inşallah, Rabbim bundan sonraki süreci kolaylaştırsın zorlaştırmasın umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursunBu arada bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr ilaçlarını bırakabilirsin regl olduktan sonra haberleşelim dedi. Bir dahaki ay başlıyoruz. Bana da dua edinAdım merve
Bende cem beyde yaptırmıştım bundan öncekini ama malesef yerleştirme işlemi olmamıştı embryolar genetik olarak sağlıklı değilmiş, cem bey mükemmel bir doktor ondan yana aklınızda bişi kalmasın derim ben yine de memnun kaldım sonuç alamasamda sadece çok yoğun seriye bağlıyor bir süre sonra hastaları yada bana öyle gelmişti bilmiyorumAyşe hanım cem beyin tüm hastaları pozitif oldu instekramda yeşil kalp dağıtıyor boyna
Kuzuummm yapma sakın daha 4. Gün bugün biraz daha sabır bozma morelini bak sen herkese üzülmeyin belirtiler herkesde her hamilelikle olmuyor diyordun sende bozma strrse girmeBilmiyorum abla gercekten ne düşünceğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?