- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.881
Yarin artik idrara karisir herhalde tek cizgi ciksada umidi yitirmeden kan testini bekliycemCanım hiç belirtisi olmayan buradakiler hep pozitif oldular hafi topla cesareti yap bende 8. Gün yapmıştım idrar testini yap kurtul nasılsa yüzleşiyoruz er yada geç benim eşim benden çok beklemiş hadi gidelim kan testi verelim dememi bende demedim en son o dedi hadi gidelim artık diye aslında hep yatmaktan iğne yapmaktan varsa devam ederiz yoksa bırakırız normal hayata dönerim dedim
Canım 3.gün embriyosunu acele etme derim sen bakma bize 5.gün diye 5.gün yapmaya basladikMerhaba Benimde transferim 24 ocakta oldu 3.gün embryosu iki tane, beklemedetim ne zaman test yapmaya başlamalı? Normalde test günüm 5 şubat
Benimde hep 3. Gün emriyosu canım 5.güne zar zor 1 tane gitti oda orta kalite 2 ocakta 2 tane 3. Gün emriyosu transfer oldum 6 tane donmuş embriyom vardı Dr um hepsini çözdürelim 5. Güne devam eden olursa 2 tane iyi kalite 3.gün emriyosunu giden olursa 1 tane de 5. Gün emriyosunu transfer yapçam dedi giden olmadı o 1 tane donmuş 5. Gün emriyosu nu çözdürdü 2 gün arayla 3 tane transfer oldum ardışık transfer bilmiyorum hiç duydunmu benim Dr um yapıyor ve çok da pozitif sonuç alıyor bitek bende negatif oldu malesef benimde emriyolarım 5. Güne gitmiyorInsallah canim tek korkum benim transferim 3.gün embiriyosu idrarda cikarmi hic yapmadim çünkü benim embiriyolarim hep 3.gun embiriyosuydu
AmiiiiiiiiiiinnnnnnnnOy çok sevindimmm
Çok şükür Allah'a..
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım benim
Ay güzel olmaz mı ne çok beklediniz..
Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın,darısı bizlere olsun
Benimde gitmiyor diger transferlerde cok umitlendim 5.gun blastokist olsun olmuyor ucuncu gün olunca apar topar benitransfere aliyorlar cok umitliydi doktorum bu sefer 5.gün olacak filan dedi olmadi 3 gundonmuslarla 3 tane transfer oldumBenimde hep 3. Gün emriyosu canım 5.güne zar zor 1 tane gitti oda orta kalite 2 ocakta 2 tane 3. Gün emriyosu transfer oldum 6 tane donmuş embriyom vardı Dr um hepsini çözdürelim 5. Güne devam eden olursa 2 tane iyi kalite 3.gün emriyosunu giden olursa 1 tane de 5. Gün emriyosunu transfer yapçam dedi giden olmadı o 1 tane donmuş 5. Gün emriyosu nu çözdürdü 2 gün arayla 3 tane transfer oldum ardışık transfer bilmiyorum hiç duydunmu benim Dr um yapıyor ve çok da pozitif sonuç alıyor bitek bende negatif oldu malesef benimde emriyolarım 5. Güne gitmiyor
Yaaa tebrikkk ederimm sağlıkla ilerlesinn
Amin kuzum inşallah inşallah 6 yıl sonra Rabbim büyükYaaa tebrikkk ederimm sağlıkla ilerlesinnn
n
Slm kızlar sonunda keseyi gördüm çok şükür inşbebişim de iyidir 10 gün sonra tekrar gidicem daha erkenmis ultrason da görülmesi alttan bakıyorlar
Benimde 2 gündür öyle ama ilaçlardan oluyor stres yapma çok canım Allah'ın izniyle güzel haber alırız inşallahKızlar kan verdim ama çok ağladım stres yaptım acaip sancım var sanki böyle adetim sökulecekmis gibi anlatamam
Saglikla kavusun ins canim, Allaha emanetsiniz. Rabbim diğer kizlara da nasip etsin, onlar icin de sevinelimSelam kizlar
Çok şükür herşey yolunda doktor keseyi beğendi
Kalp atışı var ama cihazdan duyulmaz dedi
2 hafta sonra gel dedi o zaman biraz büyümus olur çok güzel duyulur dedi
5+2 dedi 6 haftalık sin yani dedi
Çok güzel bı duyguydu .bebeğimizi ilk görüşümüzbizim için çok heyecanlı geçti
Allah isteyen herkese nasip etsin
Şuan tek bebek ikiz değil dedi. İlerde değişirse bişey diyemem dedi . İkiz istemeyiz zaten dedi
Gözün aydin canim, çok beklenen bi bebek dahaSlm kızlar sonunda keseyi gördüm çok şükür inşbebişim de iyidir 10 gün sonra tekrar gidicem daha erkenmis ultrason da görülmesi alttan bakıyorlar
MaşallahKizlar dayanamadim bugün yaptım testi
Benimde 2 gündür öyle ama ilaçlardan oluyor stres yapma çok canım Allah'ın izniyle güzel haber alırız inşallah
7.günümdü kuzum hemen çıktı çok şaşırdımMaşallah. Kaçıncı günün bugün ?
Sağol canım benimGözün aydin canim, çok beklenen bi bebek dahasaglikla devam etsin
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel cnm1 Şubat'ta 4 gün kaldı ama ben pazartesi belki giderim diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa 2 günden bişey olmaz diye düşündüm
Bende 24 ocakta transfer oldum pazar günü yapmayı planlıyorumMerhaba Benimde transferim 24 ocakta oldu 3.gün embryosu iki tane, beklemedetim ne zaman test yapmaya başlamalı? Normalde test günüm 5 şubat
Baktım a göremedim ben yaMaşallah canım Allah tamamına erdirsin kalp atışını ekran da görmüşsündür zaten
Amin inşallah canımOy çok sevindimmm
Çok şükür Allah'a..
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım benim
Ay güzel olmaz mı ne çok beklediniz..
Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın,darısı bizlere olsun
Aaa bende bi ara Furkan kayabaşoğluna gitmeyi düşündüm ama pahalıdır diye vazgeçtim. Ne kadar ödediniz orayaEvet biraz öyle gercekden ücreti yüksek biraz ,ama önceki doktorum da Furkan kayabaşıoğlu du hiç ilgilenmediler bile oda çok pahalıydı parama yazık oldu rabbim güzel iyi merhametli doktorlarla karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?