Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yarin artik idrara karisir herhalde tek cizgi ciksada umidi yitirmeden kan testini bekliycem

Insallah canim tek korkum benim transferim 3.gün embiriyosu idrarda cikarmi hic yapmadim çünkü benim embiriyolarim hep 3.gun embiriyosuydu
Benimde hep 3. Gün emriyosu canım 5.güne zar zor 1 tane gitti oda orta kalite 2 ocakta 2 tane 3. Gün emriyosu transfer oldum 6 tane donmuş embriyom vardı Dr um hepsini çözdürelim 5. Güne devam eden olursa 2 tane iyi kalite 3.gün emriyosunu giden olursa 1 tane de 5. Gün emriyosunu transfer yapçam dedi giden olmadı o 1 tane donmuş 5. Gün emriyosu nu çözdürdü 2 gün arayla 3 tane transfer oldum ardışık transfer bilmiyorum hiç duydunmu benim Dr um yapıyor ve çok da pozitif sonuç alıyor bitek bende negatif oldu malesef benimde emriyolarım 5. Güne gitmiyor

Benimde gitmiyor diger transferlerde cok umitlendim 5.gun blastokist olsun olmuyor ucuncu gün olunca apar topar benitransfere aliyorlar cok umitliydi doktorum bu sefer 5.gün olacak filan dedi olmadi 3 gundonmuslarla 3 tane transfer oldum

Saglikla kavusun ins canim, Allaha emanetsiniz. Rabbim diğer kizlara da nasip etsin, onlar icin de sevinelim

Slm kızlar sonunda keseyi gördüm çok şükür inş bebişim de iyidir 10 gün sonra tekrar gidicem daha erkenmis ultrason da görülmesi alttan bakıyorlar
Gözün aydin canim, çok beklenen bi bebek daha saglikla devam etsin

Amin inşallah canım
Hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşamak nasip olsun

Aaa bende bi ara Furkan kayabaşoğluna gitmeyi düşündüm ama pahalıdır diye vazgeçtim. Ne kadar ödediniz oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…