- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.961
Aaa şaka dimi o kadar geç mi kaldım ben yahuKız ne duruyorsun yapsana 4.gün başladık yapmaya
Ahah sabahın ilk saatlerindeKaçta yapacaksin ama yarinin ucu açık
Sadece görsel canım oksopar morluk yapan bir iğneMorarma filan sadece görsel anlamda mi rahatsiz ediyor yoksa icerde bi tahribatin sonucu mu oluyor
Hayırlı olsun 10 gün çabuk geçerSlm kızlar sonunda keseyi gördüm çok şükür inşbebişim de iyidir 10 gün sonra tekrar gidicem daha erkenmis ultrason da görülmesi alttan bakıyorlar
Seni bekliyorum benAhah sabahın ilk saatlerinde
6-7
Kız yok ben 4.gün çatlatma iğnesinin etkisi geçmişmi diye baktım oda geçmişti yani negatif çıktı sonra 5.gün yaptım çıkmadıAaa şaka dimi o kadar geç mi kaldım ben yahu
Ben de sanıyorum bir ben sabırsızım
Eee anlatsana 4. Gün bişey çıktı mı yoksa
Belirtin var mıydı peki
Bin 100 çıktı canimKaç çıktı canm hadi insâllah
7.30 da ayakta oluyorum, yapip hemen buraya ativer olur muAhah sabahın ilk saatlerinde
6-7
Vayyy 6. Gün çok iyiymiş maşallahKız yok ben 4.gün çatlatma iğnesinin etkisi geçmişmi diye baktım oda geçmişti yani negatif çıktı sonra 5.gün yaptım çıkmadı
6.gün yaptım çıktı çok şükür
Analik işteSadece görsel canım oksopar morluk yapan bir iğne
Burda 5. Gün yapan epey kişi var benide heyecanlandırdılar daha fazla duramıcamYaaa aynı gün ne güzell ama erken diyorlar çıkmaz diyorlar ben pazartesi deneyeceğim bakalım idrar testi
Aa gerçi bütün ünlülerin doktoru o. Merhamet yok anlaşılanGeçen sene 35 bin buldu ilaçlarla ama asla tavsiye etmem ilgilenmiyorlar ünlü olman lazım yüzüne gülmeleri icin
Tam uyandığım saatler at bak merakla beklicemAhah sabahın ilk saatlerinde
6-7
Ben günde 2 kez vuruluyorum çok şükür öyle morluğum yokMorarma filan sadece görsel anlamda mi rahatsiz ediyor yoksa icerde bi tahribatin sonucu mu oluyor
Ya inşallah dua et ne olurSeni bekliyorum benbana yolu açıcaksin inanıyorummmm sende pozitif görup bende heycanla yapıcammm
Geçmez gibi geliyo ilk başta ama geçiyo ya ben netflx iki tane dizin var dualingo çalışıyorum kitap okuyorum biraz dışarı çıkıp hava alıyorum aşırı yürümemek kaydıyla buradaki arkadaşlarla konuşuyorum kahvesizlik beynimi yaksada idare etmeye çalışıyorum.. öyle işteKızlar transfer sonrası doktorunuz kaç gün dinlenme önerdi acabasizler kaç gün dinlendiniz nasıl geçiyor günleriniz benim izin biraz sıkıntı ne kadar zamana ihtiyacım var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?