Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aaa şaka dimi o kadar geç mi kaldım ben yahu
Ben de sanıyorum bir ben sabırsızım
Eee anlatsana 4. Gün bişey çıktı mı yoksa
Belirtin var mıydı peki
Kız yok ben 4.gün çatlatma iğnesinin etkisi geçmişmi diye baktım oda geçmişti yani negatif çıktı sonra 5.gün yaptım çıkmadı
6.gün yaptım çıktı çok şükür

Kız yok ben 4.gün çatlatma iğnesinin etkisi geçmişmi diye baktım oda geçmişti yani negatif çıktı sonra 5.gün yaptım çıkmadı
6.gün yaptım çıktı çok şükür
Vayyy 6. Gün çok iyiymiş maşallah
ikiz mi yoksa erkenden belirti verdiğine göre

Ben de yapsam mı bak gaza geldim şimdi
TaZe transferde çıkar mı acaba bu kadar erken

Sevgili arkadaşlar, bugün 10.günüm kasık, bel, gögüs ağrısı var. Bugün regl günüm pazar test günüm. Bu ağrılar normal mi? Acaba reglin mi habercisi tutmadı mı yoksa? Bu şekilde olan var mı?

Kızlar transfer sonrası doktorunuz kaç gün dinlenme önerdi acaba sizler kaç gün dinlendiniz nasıl geçiyor günleriniz benim izin biraz sıkıntı ne kadar zamana ihtiyacım var acaba

Bende 5. Güne giridim bariz bir belirtim yok sırt ağrısı gibi bişey vardı yürüdüm geçti asla bir değişiklik yok bende latte yalnız değilsin seninle transfer günümüzde aynıydı sanırım

Kızlar transfer sonrası doktorunuz kaç gün dinlenme önerdi acaba sizler kaç gün dinlendiniz nasıl geçiyor günleriniz benim izin biraz sıkıntı ne kadar zamana ihtiyacım var acaba
Geçmez gibi geliyo ilk başta ama geçiyo ya ben netflx iki tane dizin var dualingo çalışıyorum kitap okuyorum biraz dışarı çıkıp hava alıyorum aşırı yürümemek kaydıyla buradaki arkadaşlarla konuşuyorum kahvesizlik beynimi yaksada idare etmeye çalışıyorum.. öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…