- 12 Mart 2019
- 16.475
- 35.910
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #9.981
Amin amiiinnn7.30 da ayakta oluyorum, yapip hemen buraya ativer olur mu
Hee bi de pozitif olsun amin
Rabbimin vardir bir bildigi canim rabbim insallah birdahakine nasip etsinBu arada bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr ilaçlarını bırakabilirsin regl olduktan sonra haberleşelim dedi. Bir dahaki ay başlıyoruz. Bana da dua edinAdım merve
Tamam yav kötüde cıksa atıcamTam uyandığım saatler at bak merakla beklicem
Ah ah napıcaz bizBende 5. Güne giridim bariz bir belirtim yok sırt ağrısı gibi bişey vardı yürüdüm geçtiasla bir değişiklik yok bende latte yalnız değilsin seninle transfer günümüzde aynıydı sanırım
10. Günde çıkar erken gebelik de kanda da çıkar ben 11. Gün vermiştim kanı hayırlısı olsun hakkında canımSevgili arkadaşlar, bugün 10.günüm kasık, bel, gögüs ağrısı var. Bugün regl günüm pazar test günüm. Bu ağrılar normal mi? Acaba reglin mi habercisi tutmadı mı yoksa? Bu şekilde olan var mı?
Doktor hiç yatmayı önermiyorKızlar transfer sonrası doktorunuz kaç gün dinlenme önerdi acabasizler kaç gün dinlendiniz nasıl geçiyor günleriniz benim izin biraz sıkıntı ne kadar zamana ihtiyacım var acaba
Ayyyyy bendeeeeeeeeBurda 5. Gün yapan epey kişi var benide heyecanlandırdılar daha fazla duramıcam
İnşallah çok güzel cikar ,Amin amiiinnn
Tamam kötü de olsa atıcam
Çabucak geçsin bebisinize kavuşun inşallah benim kısa bı sure sonra ise baslamam gerekiyoGeçmez gibi geliyo ilk başta ama geçiyo ya ben netflx iki tane dizin var dualingo çalışıyorum kitap okuyorum biraz dışarı çıkıp hava alıyorum aşırı yürümemek kaydıyla buradaki arkadaşlarla konuşuyorum kahvesizlik beynimi yaksada idare etmeye çalışıyorum.. öyle işte
İnşallah canım benim inşallah nasip artıkİnşallah çok güzel cikar ,
Ben diğer hamileliğimde başka doktorlarla devam ettim her ay okadar para verilmez yani gerekte yok benceKızlar benim transfer olumlu oldu ve
Haftaya transfer sonrası ilk randevum ama benim doktorum Prof ve muayene ücretleri çok yüksek 2500 tl
Aynı doktora devam mı etmeli ayda kaç muayene oluyor
Yada artık normal süreç başlıyor herhangi iyi bir doktora devam mı etmeliyim
Transfer sonrası devam edenler nasıl yaptınız
O zamana işimize okulumuza gidebilirizDoktor hiç yatmayı önermiyor
Normal hayata devam diyor
En azından benimki öyle dedi
Ama ben 1. Gün tam 2. Gün yarım sonraki günler normal hayata devam ettimm
Ağır kaldırmadan
Benim doktorum transferden sonra 10 dakika yatirdi sonra gidebilirsiniz dedi biz gezdik tozduk aksam dinlendik ertesi gun butun gun ucaktaydim ben oturmayi seven biri deilim zaten isim geregi surekli seyahat eden biriyim . bu sefer fazla yatmadim doktorum yarimsaatte bir ariyor yatmak yok gex dolas diye. Hatta bana kahve cay icebilirsin gunde birtane maydonoz ye abartmadandemisti tabiki hicbirini yemedimDoktor hiç yatmayı önermiyor
Ağır kaldırmadan
En yakın zamanda bebisinize kavuşun inşallahDoktor hiç yatmayı önermiyor
Ağır kaldırmadan
Aminnn inşallahEn yakın zamanda bebisinize kavuşun inşallah
Artık daha normal ücretlerde biryerler bulacağız devamında inşallah o günler ilerlesin deKızlar benim transfer olumlu oldu ve
Haftaya transfer sonrası ilk randevum ama benim doktorum Prof ve muayene ücretleri çok yüksek 2500 tl
Aynı doktora devam mı etmeli ayda kaç muayene oluyor
Yada artık normal süreç başlıyor herhangi iyi bir doktora devam mı etmeliyim
Transfer sonrası devam edenler nasıl yaptınız
Ayyy ne güzel biz 10 gün yattık bebekler gibiBenim doktorum transferden sonra 10 dakika yatirdi sonra gidebilirsiniz dedi biz gezdik tozduk aksam dinlendik ertesi gun butun gun ucaktaydim ben oturmayi seven biri deilim zaten isim geregi surekli seyahat eden biriyim . bu sefer fazla yatmadim doktorum yarimsaatte bir ariyor yatmak yok gex dolas diye. Hatta bana kahve cay icebilirsin gunde birtane maydonoz ye abartmadandemisti tabiki hicbirini yemedim
Ben hep araç kullandım 2. Günden sonra hoplamalı zıplamalı yollarO zamana işimize okulumuza gidebilirizinanın tik olmuş artık ben okula iki dolmuşla görebiliyorum diyorum ki dolmuş çok sarsiliyo binmesem de yurusemmi
Kesinlikle öyle. Ama Cem bey gercekden harika birisi ilgili çok memnun kaldımAa gerçi bütün ünlülerin doktoru o. Merhamet yok anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?