Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Mervecim hayırlısı olsun canım bende oldum adetim bidaki adetten sonra ben başlamayı düşünüyorum varmı donmuş emriyon canım bu kaçıncı denemeydi?
Teşekkür ederim 3 tane daha embriyom var. Doktorum rahatlattı beni sağ olsun. İlk denememdi daha. İnşallah sen de bu denemende çocuğunu kucağına alırsın şubat topiğinde görüşürüz
Hayırlısı olsun inşallah, Rabbim bundan sonraki süreci kolaylaştırsın zorlaştırmasın umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun
Teşekkür ederim inşallah bu sefer olcakmış gibi hissediyorum
Oyyy kuzum adaşmışız dualarım seninle durmak yok bu yolda
Zaten seninle hemen bi kaynaşmıştık varmış bak bir şey ben artık şubat topiğine doğru yol alayım yavaştan
canim
İns bu son negatifin olsun. Bi daha ki deneme de pozitifi göreceksin
Teşekkür ederim ne güzel dua okuyunca sevindim allah senin de çocuğunu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsün
Rabbimin vardir bir bildigi canim rabbim insallah birdahakine nasip etsin
Evet inş günlerdir bildiğim için negatif olduğunu rahat kabullendim. Amin inşallah

Valla havalar buz aslında yürümek çok zor ama bı sekilde halledeceğiz artık çok kasmamak gerekiyor o zaman

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinDoktorunuz kim merak ettim.Benımkı de prof. muayene ucretı 765 tl verdık bugün.

Kızlarrr selam sizi bulduğum için çok mutluyumm çıldırmak üzereydim 24 ocakta transfer oldum bu 2. Denemem ama hiç bişi hissetmiyorum kafayı yemek üzereyim
Ahhh be kuzumm daha kafayı yemek için çok erken 3. Günündesin belirti arama çok sitreslisin Bi sakin ol lütfen bak bu grubun büyüklerinden biriyim 9 kez tüp bebek denedim hepsi negatif ne kadar stres yaparsan yap sonuçta olacağı varsa olur lütfen sakin ol sabırla bekle bak herkes sabırla gününü bekliyor

Yok canim hostes deilim rehberim seyahat rehberiyim sonucu elim gitmiyor test yapmaya normali budur demi 1 saat yatmak benim doktor 10dokka sonunda hadi gecmis olsun gidebilirsin dedi. Ben döndüğümüz gün bir tepsi glutensiz diyet simit yaptim cok afedersin annemle esim kizdilar yatsana doye bagiriyolardi bana 4 kere ameliyat oldum 3 gun dayanabildim evde yatmaya panik atak oluyorum

Bendensin canim

Ya evet bunu düşünüp kendimi rahatlatıyorum ama ilkinde baya bi ağrı fln hissetmiştim sırtım belim kasıklarım bunda hiç bişi hissetmeyince panikledim kafamda sürekli 15 dk yattım ve hemen tuvalete gittim onla mı alakalı diye bunu düşünüyorum size de geçmiş olsun

Ay kızlar akşam yemeğini tıka basa yesemde bu saatlerde karnım acıkıyo 3 gündür sizdede transferden sonra böyle bi durum oldu mu? Acıktığımdan sanki dünyayı yesem doymucak gibi bi his oluyo
Ayni durumda bende varim horman ilaclari asiri istah aciyor ben mesalanormalde 2 öğün beslenen biriyim bu surecte aksama kadar cok aferdersin agzim bos durmuyor 3 tabak yemek yedim yarimsaat sonra yine aciktim hep bu hormanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…