- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.001
Göbek deliğinin üç parmak sağina ya da soluna mi vuruluyor yoksa cevresine vurulur muBen günde 2 kez vuruluyorum çok şükür öyle morluğum yok
Sağ sol canm biraz asagisi yukarısı olur çevresi olacak göbek altı üstü değilGöbek deliğinin üç parmak sağina ya da soluna mi vuruluyor yoksa cevresine vurulur mu
Hadi bakalım bence var gibi, yanılmam umarımYarın yapıcam kuzum
Teşekkür ederimMervecim hayırlısı olsun canım bende oldum adetim bidaki adetten sonra ben başlamayı düşünüyorum varmı donmuş emriyon canım bu kaçıncı denemeydi?
Teşekkür ederim inşallah bu sefer olcakmış gibi hissediyorumHayırlısı olsun inşallah, Rabbim bundan sonraki süreci kolaylaştırsın zorlaştırmasın umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun
Zaten seninle hemen bi kaynaşmıştık varmış bak bir şeyOyyy kuzum adaşmışız dualarım seninle durmak yok bu yolda
Teşekkür ederim ne güzel dua okuyunca sevindimcanim
İns bu son negatifin olsun. Bi daha ki deneme de pozitifi göreceksin
Evet inş günlerdir bildiğim için negatif olduğunu rahat kabullendim. Amin inşallahRabbimin vardir bir bildigi canim rabbim insallah birdahakine nasip etsin
İnşallah canım benimHadi bakalım bence var gibi, yanılmam umarıminşallah enerjin gibi dğeeinde yüksek çıkar
şekerim sen niye kötüyü getiriyorsun aaa. İyi olcak görcez pozitifi ordaaaTamam yav kötüde cıksa atıcam
AminnAmin inşallah canım
Hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşamak nasip olsun
Pazar mıydı senindeAyyyyy bendeeeeeeee
Valla havalar buz aslında yürümek çok zor ama bı sekilde halledeceğiz artıkBen hep araç kullandım 2. Günden sonra hoplamalı zıplamalı yollar
Birşey olmadı çok şükür
Sizde İlk 2 gün izin alsanız yatmak gibi değilde keyfi hareket etseniz daha iyi olur gibi
Ama işte toplu taşıma Allah korusun yanlışlıkla çarparlar ederler. Yürüme şansınız varsa öyle Yapın derim
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinKızlar benim transfer olumlu oldu ve
Haftaya transfer sonrası ilk randevum ama benim doktorum Prof ve muayene ücretleri çok yüksek 2500 tl
Aynı doktora devam mı etmeli ayda kaç muayene oluyor
Yada artık normal süreç başlıyor herhangi iyi bir doktora devam mı etmeliyim
Transfer sonrası devam edenler nasıl yaptınız
Ahhh be kuzumm daha kafayı yemek için çok erken 3. Günündesin belirti aramaKızlarrr selam sizi bulduğum için çok mutluyumm çıldırmak üzereydim 24 ocakta transfer oldum bu 2. Denemem ama hiç bişi hissetmiyorum kafayı yemek üzereyim
Yok canim hostes deilim rehberim seyahat rehberiyim sonucu elim gitmiyor test yapmaya normali budur demi 1 saat yatmak benim doktor 10dokka sonunda hadi gecmis olsun gidebilirsin dedi. Ben döndüğümüz gün bir tepsi glutensiz diyet simit yaptim cok afedersin annemle esim kizdilar yatsana doye bagiriyolardi banaAyyy ne güzel biz 10 gün yattık bebekler gibitabiki negatif oldum hostessin sanırım canım sonucun ne oldu hastane de 1 saat yatırdılar beni sonra gelip evde yattım 10 gün hiç bişey yapmadım ben yatmasam eşim zorla gene yatırır zaten
Bende aynı gün transfer oldum canım bende hiçbşry hissetmiyorumKızlarrr selam sizi bulduğum için çok mutluyumm çıldırmak üzereydim 24 ocakta transfer oldum bu 2. Denemem ama hiç bişi hissetmiyorum kafayı yemek üzereyim
Bendensin canimAhhh be kuzumm daha kafayı yemek için çok erken 3. Günündesin belirti aramaçok sitreslisin Bi sakin ol lütfen bak bu grubun büyüklerinden biriyim 9 kez tüp bebek denedim hepsi negatif ne kadar stres yaparsan yap sonuçta olacağı varsa olur lütfen sakin ol sabırla bekle bak herkes sabırla gününü bekliyor
Ya evet bunu düşünüp kendimi rahatlatıyorum ama ilkinde baya bi ağrı fln hissetmiştim sırtım belim kasıklarım bunda hiç bişi hissetmeyince panikledim kafamda sürekli 15 dk yattım ve hemen tuvalete gittim onla mı alakalı diye bunu düşünüyorumAhhh be kuzumm daha kafayı yemek için çok erken 3. Günündesin belirti aramaçok sitreslisin Bi sakin ol lütfen bak bu grubun büyüklerinden biriyim 9 kez tüp bebek denedim hepsi negatif ne kadar stres yaparsan yap sonuçta olacağı varsa olur lütfen sakin ol sabırla bekle bak herkes sabırla gününü bekliyor
Ayni durumda bende varim horman ilaclari asiri istah aciyor ben mesalanormalde 2 öğün beslenen biriyim bu surecte aksama kadar cok aferdersin agzim bos durmuyor 3 tabak yemek yedim yarimsaat sonra yine aciktim hep bu hormanlardanAy kızlar akşam yemeğini tıka basa yesemde bu saatlerde karnım acıkıyo 3 gündür sizdede transferden sonra böyle bi durum oldu mu? Acıktığımdan sanki dünyayı yesem doymucak gibi bi his oluyo
Yaaa canımmEvt canım darısı başına
Muayenede resmen bacaklarım titriyordu heyecandanalttan muayene etti bebis çok net belli idi
Evetttt canim pazar günüPazar mıydı seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?