Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben önceki yıl yorumlarında şöyle bişi okudum bilgisi olan? Yada deneyen varmı ? 5.gün embriyoları için
5.günde kanda 6.günde idrarda çıkabiliyormuş ??

Kızlarrr selam sizi bulduğum için çok mutluyumm çıldırmak üzereydim 24 ocakta transfer oldum bu 2. Denemem ama hiç bişi hissetmiyorum kafayı yemek üzereyim
Merhaba Bende aynı gün transfer oldum herkeste hissiyat olacak diyr bi durum söz konusu değil lütfen içini ferah tut

Canım Benin olumlama yap pozitif düşün birinde belirti oldu diye diğerinde de olacak diye bişey yok ki belki belirtisiz pozitif olucak bekleyelim görelim

Kızlarrr selam sizi bulduğum için çok mutluyumm çıldırmak üzereydim 24 ocakta transfer oldum bu 2. Denemem ama hiç bişi hissetmiyorum kafayı yemek üzereyim
24 ocak transferleri olarak pazarı bekliyoruz herkeste aynı şeyler olmuyo ki sıkma canını bir sürü kişiyiz kişiden kişiye çok değişiyo

Yaaa bu hormon ilaçları ne böyle yaa. İlacın birisi ayaklarımı üşütür diğeri karnımı acıktırır öğlen uyumayan ben öğlen uyumaya başladım. Feleğim şaştı eşime söylüyorım yok artık onuda ilaca bağlama diyo

Bende sizinleyim , taştan yumuşak ne varsa yiyorummmm ve durduramiyorum bana tuhaf tuhaf bakiyolar nasil bu kadar çok yiyebildigimi anlamaya calisiyorlar sanirim

Ay kızlar akşam yemeğini tıka basa yesemde bu saatlerde karnım acıkıyo 3 gündür sizdede transferden sonra böyle bi durum oldu mu? Acıktığımdan sanki dünyayı yesem doymucak gibi bi his oluyo
Ben hep açım hele sabahları uyandığımda midem kazınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…