- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.021
İlkinde benim baya ağrılarım olmuştu şimdi affedersin gaz dışında hiç bişi yokBende aynı gün transfer oldum canım bende hiçbşry hissetmiyorum
Sen ne zaman test yapmayi düsünüyorsun canimBende aynı gün transfer oldum canım bende hiçbşry hissetmiyorum
Allahımmm dua niyetine geçsin inşallahHasbinallah
şekerim sen niye kötüyü getiriyorsun aaa. İyi olcak görcez pozitifi ordaaa
Merhaba Bende aynı gün transfer oldum herkeste hissiyat olacak diyr bi durum söz konusu değil lütfen içini ferah tutKızlarrr selam sizi bulduğum için çok mutluyumm çıldırmak üzereydim 24 ocakta transfer oldum bu 2. Denemem ama hiç bişi hissetmiyorum kafayı yemek üzereyim
Canım Benin olumlama yap pozitif düşün birinde belirti oldu diye diğerinde de olacak diye bişey yok ki belki belirtisiz pozitif olucak bekleyelim görelimYa evet bunu düşünüp kendimi rahatlatıyorum ama ilkinde baya bi ağrı fln hissetmiştim sırtım belim kasıklarım bunda hiç bişi hissetmeyince panikledim kafamda sürekli 15 dk yattım ve hemen tuvalete gittim onla mı alakalı diye bunu düşünüyorumsize de geçmiş olsun
24 ocak transferleri olarak pazarı bekliyoruzKızlarrr selam sizi bulduğum için çok mutluyumm çıldırmak üzereydim 24 ocakta transfer oldum bu 2. Denemem ama hiç bişi hissetmiyorum kafayı yemek üzereyim
Canım sonucun ne çıktı yazmadın buraya da inş olumlu çıkmıştırKanda da çıkar mı ben 6 yildir cift cizgi görmek için neler yaptım
YaaaAyni durumda bende varim horman ilaclari asiri istah aciyor ben mesalanormalde 2 öğün beslenen biriyim bu surecte aksama kadar cok aferdersin agzim bos durmuyor 3 tabak yemek yedim yarimsaat sonra yine aciktim hep bu hormanlardan
Canm test sonucun ciktimi ? Kacirdimmi duzenli okuyamiyorumSuan pozitif müzikler dinliyorum çok mutluyum kanda da çıkar mı acaba ilk defa teste boyle gördüm
5. Günde idrarda gören çok burdaBen önceki yıl yorumlarında şöyle bişi okudum bilgisi olan? Yada deneyen varmı ? 5.gün embriyoları için
5.günde kanda 6.günde idrarda çıkabiliyormuş ??
İnşallah canım benimkaramel Latte yarin güzel sonuçlarına seviniriz insallah Gerçekten canı gönülden çok istiyorum ve yarin test yapicak tüm arkadaslar çizgisi bol bir gün olsun
Bende sizinleyim , taştan yumuşak ne varsa yiyorummmmAyni durumda bende varim horman ilaclari asiri istah aciyor ben mesalanormalde 2 öğün beslenen biriyim bu surecte aksama kadar cok aferdersin agzim bos durmuyor 3 tabak yemek yedim yarimsaat sonra yine aciktim hep bu hormanlardan
Ben hep açım hele sabahları uyandığımda midem kazınıyorAy kızlar akşam yemeğini tıka basa yesemde bu saatlerde karnım acıkıyo 3 gündür sizdede transferden sonra böyle bi durum oldu mu? Acıktığımdan sanki dünyayı yesem doymucak gibi bi his oluyo
Test nezaman miana , buralarin baskısı meşhur ahahahhahaEvetttt canim pazar günü
Napicaz ya bu simdiden boyle giderse yandi balam, +40 gormek istemiyorum beni doguma yuvarlasinlarBen hep açım hele sabahları uyandığımda midem kazınıyor
Yani bilmiyorm canım aslında belirti aramamak lazım üzülme stres yapma biliyorum zor ama yapma stresİlkinde benim baya ağrılarım olmuştu şimdi affedersin gaz dışında hiç bişi yokumarım normal olan budur
Canım pazar sabahı yapacağım inşallahSen ne zaman test yapmayi düsünüyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?