Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hayırlı olsun canım benim Yarın kana git bence idrar da çıktıysa kanda sonuç çıkar artık tebrikler sağlıkla gelsin
Teşekkr ederim nerdeyse testi atıyodum bi baktım tek çizgi olmadı demekki dedim biraz bekleyince 2. Çizgi de çıktı şaka gibi yaaa

Kizlar oksapara kadin dogumcu rapor cikariyor mu. Ben direk bu şekilde talep etsem çikarir mi.
Katliyorum canim karamel latte arkadasima eskiden cikartiyordu doktorlar simdi haklari elindenmi ne alinmis oyle bisey direk tersliyorlar

Merhabalar cuma günü transfer oldum bugün 3. günü Progestan kapsül kullanıyorum iki günde bir iki ampül Progestan iğne oluyorum. Pozitif çıkarsa 12. Haftaya kadar kullanmam gerekecekmiş. Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum aile hekimine gittim ikisindende bir kutudan fazla yazmadı hep böyle mi olacak yoksa tüp bebek doktoru rapor veriyor mu bu iki ilaç için ?

Belirtilere takilma canim hic belirti olmadanda hamilelik cikiyor. Insallah sende oylesindir

Kızlar erken gebelik testi aldımda Miratech diye bi erken gebelik testi. İyi midir bu marka bilen var mı birde 35 tl dedi şok oldum bu kadar ucuz mu oluyo bu testler??
Ben kullandim canim cikiyor valla benim hep tek cizgi cikiyodu tum denemelerimde netekim birkac gun sonrada kanda negatif cikiyodu bu test icin en iyisi diyorlardi

Progestan kalcadan olanda zaten içinde 5 tane var o bitince tekrar yazdırirsin ben onu hergun vuruldum toplam 6 gün sora prulutexe geçtim onuda sağlık ocağındada doktorumda yazdırdım bittikçe hekimime yazdiricam progestan fitil bir kutudan fazla alıyoruz biz bence kendi yazmiyor hep konuştuğumuz gibi

Kızlarrr test yaptımm pozzzitif çokkk net aşşşırı belirgin iki tane çizgim var şimdi ne yapıcam normalde cumartesi günü test yaptırıcaktım bu gün 7. Gündeyim. Süreç nasıl ilerleyecek
Ay hani atsana
Maşallah, kan vereceksin kuzum gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…