- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.341
Teşekkr ederim nerdeyse testi atıyodum bi baktım tek çizgi olmadı demekki dedim biraz bekleyince 2. Çizgi de çıktı şaka gibi yaaaHayırlı olsun canım benim Yarın kana git bence idrar da çıktıysa kanda sonuç çıkar artık tebrikler sağlıkla gelsin
Amiiiiinnnn ayni dertten bende muzdaribim. iyi doktora düsememek hep hayatimi onlar mahvettiMalesef öyle, yüzüne bakmadan konuşmalar tavırlar. Allah ıslah etsin hepsini. Halden anlayan iyi insanlarla keşişsin inşallah yollarımız
Biri 5+5 biri 6+0 görünüyor hayırlı olsunBana 5+5 dedi doktor
Katliyorum canim karamel latte arkadasima eskiden cikartiyordu doktorlar simdi haklari elindenmi ne alinmis oyle bisey direk tersliyorlarKizlar oksapara kadin dogumcu rapor cikariyor mu. Ben direk bu şekilde talep etsem çikarir mi.
Teşekkür ederim aşkımBiri 5+5 biri 6+0 görünüyor hayırlı olsun
Belirtilere takilma canim hic belirti olmadanda hamilelik cikiyor. Insallah sende oylesindirBugun transferin 6. Günü hiç belirtim yok. Diğer transfer olduğumda vardı. Ateş basması kasıklarda aktif bir ağrı sivilcelenme. Aşırı derecede gögüs hassasiyetim vardı. 11. Günde lekelenmem başlamıştı. Şuan bşeyim yok hayrlısı artık
Yaaaa maşallahİkizler geliyrrrrrr
Ah ne güzelll darısı başımıza inşallah sağlıkla kucağına alKalp atışlarını da duyduk çok şükür çok heyecanlıyım
Ben kullandim canim cikiyor valla benim hep tek cizgi cikiyodu tum denemelerimde netekim birkac gun sonrada kanda negatif cikiyodu bu test icin en iyisi diyorlardiKızlar erken gebelik testi aldımda Miratech diye bi erken gebelik testi. İyi midir bu marka bilen var mı birde 35 tl dedi şok oldum bu kadar ucuz mu oluyo bu testler??
Ben tahmin etmistimmmm oleyy ikiz anesi olucan❤❤❤❤❤Kizlarrrrrrr doktordan geliyorum şimdi müjdeyi veriyim mi
Amiiiiinnnnn canim bizde kibrisa gidicez 1 ay sonra basliycam bende insallahh merkezi sectim daha onceden konusmak icingittigim bir yerdi zaten.Amin canım benim inşallah tüm isteyenlere nasip olsun
Atsana bı görelimKızlarrr test yaptımm pozzzitif çokkk net aşşşırı belirgin iki tane çizgim varşimdi ne yapıcam normalde cumartesi günü test yaptırıcaktım bu gün 7. Gündeyim. Süreç nasıl ilerleyecek
Progestan kalcadan olanda zaten içinde 5 tane var o bitince tekrar yazdırirsin ben onu hergun vuruldum toplam 6 gün sora prulutexe geçtim onuda sağlık ocağındada doktorumda yazdırdım bittikçe hekimime yazdiricam progestan fitil bir kutudan fazla alıyoruz biz bence kendi yazmiyor hep konuştuğumuz gibiMerhabalar cuma günü transfer oldum bugün 3. günü Progestan kapsül kullanıyorum iki günde bir iki ampül Progestan iğne oluyorum. Pozitif çıkarsa 12. Haftaya kadar kullanmam gerekecekmiş. Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum aile hekimine gittim ikisindende bir kutudan fazla yazmadı hep böyle mi olacak yoksa tüp bebek doktoru rapor veriyor mu bu iki ilaç için ?
Canım siz nereye karar verdiniz?A
Amiiiiinnnnn canim bizde kibrisa gidicez 1 ay sonra basliycam bende insallahh merkezi sectim daha onceden konusmak icingittigim bir yerdi zaten.
Ay hani atsanaKızlarrr test yaptımm pozzzitif çokkk net aşşşırı belirgin iki tane çizgim varşimdi ne yapıcam normalde cumartesi günü test yaptırıcaktım bu gün 7. Gündeyim. Süreç nasıl ilerleyecek
Foto gözüküyor.hayirlisi olsun ins sağlıkla kucağınıza alırsinizBöylebecerebildim mi atmayı fotoyu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?