- 20 Eylül 2018
- 4.445
- 3.153
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.321
Aynen tatlım bende anlamadım doktor mu yanlış dedi acaba oda heyecanlandı galibaKağıtta 6+0 yazıyor canm neyse 2 farktan günden bişey olmaz
Teşekkür ederimÖyleymiş tamam cnm yanlış görmüşüm ben hayırlı olsun
Ama kağıdın birinde 6+0 birinde 5+5 yazıyor farklı yazmış ikizlerden biri hafif küçük olur ama olsun çok bu fark çok değil 2 gün zaten. Doğru görmüşümAynen tatlım bende anlamadım doktor mu yanlış dedi acaba oda heyecanlandı galiba
Hayırlı olsun çok sevindim canım benim sağlıkla ilerlesin her şeyinİkizler geliyrrrrrr
Size de geçmiş olsun.Fitil biraz skntılı ama mecbur işte ;( elinizden geldiği kadr hijyen.bir de bol bol yoğurt yiyin kefir için içlerinde doğal probiyotik var rahim florasını düzenliyor ve yararlı bakterileri çoğaltıyor.inşallah bu sefer herşey yolunda ve sağlıklı giderBenim sadece ilaç kalıntısı geliyordu canım şuan normale döndüm şükür bide ben sonda taktırmıştım rahat yatmak için oda enfeksiyon yaptı gibi sanki sistik de olmuştum idrar yaparken yanma ağrı allahım ne günlerdi zor bir süreç Rabbim bidaha yaşatmasın keske şu fitil olayı olmasa transfer sonrası oraya hiç bir müdahale olmasa
Himm anladım canım bende heyecandan bakmadım doktor ne dediyse onu dinledim bitanesinin kalp atışı net diğeri daha azdı bir sorun yok dedi doktor ama İnsalalh da olmazAma kağıdın birinde 6+0 birinde 5+5 yazıyor farklı yazmış ama olsun çok bu fark çok değil 2 gün zaten. Doğru görmüşüm
Amin canım benim inşallah tüm isteyenlere nasip olsunHayırlı olsun çok sevindim canım benim sağlıkla ilerlesin her şeyin
Çok normal daha küçücukler ikizler arasında fark oluyormuş zaten hafta gün olarak seninkide baya az zaten diğer haftalar daha net duyarsunHimm anladım canım bende heyecandan bakmadım doktor ne dediyse onu dinledim bitanesinin kalp atışı net diğeri daha azdı bir sorun yok dedi doktor ama İnsalalh da olmazPazartesi kontrole çağırdı tekrar
Ay inslalah İnsalalhÇok normal daha küçücukler ikizler arasında fark oluyormuş zaten hafta gün olarak seninkide baya az zaten diğer haftalar daha net duyarsun
Çift yumurta ikiziymis zaten doktor öyle dediÇok normal daha küçücukler ikizler arasında fark oluyormuş zaten hafta gün olarak seninkide baya az zaten diğer haftalar daha net duyarsun
Bulantı filan varmı? Benm 5+0 şuan bizde görebilsek ama ben haftayı beklicem mecbur inşallah sağ sağlim çıkarız bizde herkesteAy inslalah İnsalalhpazartesiyi iple çekiyorum zaten
Ay olmaz mı kuzum miğde bulantısı ve baş dönmesi çok kasık ağrım var.İnsalalh güzel haberler alırız sana da nasip olurBulantı filan varmı? Benm 5+0 şuan bizde görebilsek ama ben haftayı beklicem mecbur inşallah sağ sağlim çıkarız bizde herkeste
İkiz bide senin mide karışır birazAy olmaz mı kuzum miğde bulantısı ve baş dönmesi çok kasık ağrım var.İnsalalh güzel haberler alırız sana da nasip olur
Sorma bacı vala ya karışıyor zatenİkiz bide senin mide karışır birazAllah yardımcın olsun inşallah tum bekleyenlerle hayırlı haberler alırız
Masallahhh, sağlıkla gelsinÇift yumurta ikiziymis zaten doktor öyle dedi
Kubra tebrik ederim saglicakla ilerler insallah tüm süreçAy olmaz mı kuzum miğde bulantısı ve baş dönmesi çok kasık ağrım var.İnsalalh güzel haberler alırız sana da nasip olur
Çok tşk ederimmmm aklımda olsun yoğurt kefir tüketemem ama yoğurt severim sizin içinde hayırlısı olsun şuan durumunuz ne acaba varmı hamilelik tedavi fln?Size de geçmiş olsun.Fitil biraz skntılı ama mecbur işte ;( elinizden geldiği kadr hijyen.bir de bol bol yoğurt yiyin kefir için içlerinde doğal probiyotik var rahim florasını düzenliyor ve yararlı bakterileri çoğaltıyor.inşallah bu sefer herşey yolunda ve sağlıklı gider
İki embriyoda tutunmuş ayrı ayrı canım maşallah sağlıkla gelsin ikizlerimiz ayyy Kübra senin Dr a mı gitsem bendeÇift yumurta ikiziymis zaten doktor öyle dedi
Hayırlı olsun canım benim Yarın kana git bence idrar da çıktıysa kanda sonuç çıkar artık tebrikler sağlıkla gelsinKızlarrr test yaptımm pozzzitif çokkk net aşşşırı belirgin iki tane çizgim varşimdi ne yapıcam normalde cumartesi günü test yaptırıcaktım bu gün 7. Gündeyim. Süreç nasıl ilerleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?