Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

teşekkür ederim.benim koyu sarı akıntıyla başladı.akıntınızı kntrol edin genede penye kumaş kullanın derim birikince at makineye 60 derecede yıka ütüle kullan.kaşıntı yanma tek başına enfeksiyon var demek değil genelde fitil yapıyor kaşıntı vs.çok kaşınırsa bir litre suya öeyrek çay bardağı sirke koyup vajinayı yıka kurula rahatlatıyor.

Kızlar erken gebelik testi aldımda Miratech diye bi erken gebelik testi. İyi midir bu marka bilen var mı birde 35 tl dedi şok oldum bu kadar ucuz mu oluyo bu testler??
Dün ben 4 tane kaset bitane erken gebelik testine 190 TL verdim belli mi olur bidaha tedavi düşünürsem lazım olur diye

Kaşıntı ve yanma fitil yapıyor maalesef .akıntınızı ve fitilin çıktığında rengini kntrol edip bir değişiklik görürseniz dr a bildirin.kaşıntı için vajinanızı arada seyreltilmiş sirkeli suyla yıkayabilirsnz .ve fiyil kalıntılarını iyi temizleyin.kuru tutun

Benim sadece ilaç kalıntısı geliyordu canım şuan normale döndüm şükür bide ben sonda taktırmıştım rahat yatmak için oda enfeksiyon yaptı gibi sanki sistik de olmuştum idrar yaparken yanma ağrı allahım ne günlerdi zor bir süreç Rabbim bidaha yaşatmasın keske şu fitil olayı olmasa transfer sonrası oraya hiç bir müdahale olmasa

Sonda bana transferden önce takmışlar di bence peceteden olma ihtimali daha yüksek senin çünkü sonda bana zarar vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…