- 9 Ekim 2020
- 5.922
- 7.956
- 148
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.301
teşekkür ederim.benim koyu sarı akıntıyla başladı.akıntınızı kntrol edin genede penye kumaş kullanın derim birikince at makineye 60 derecede yıka ütüle kullan.kaşıntı yanma tek başına enfeksiyon var demek değil genelde fitil yapıyor kaşıntı vs.çok kaşınırsa bir litre suya öeyrek çay bardağı sirke koyup vajinayı yıka kurula rahatlatıyor.Çok çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim bir daha yaşatmasın benim transferden sonra progestan fitil kullanınca oldu günde 3 kez uyguluyordum Dr uma yazdım tahriş ten oluyor yanma kaşıntı dedi ellerimi hep yıkayıp yapardım ama genede sanırım ilaç yapıyordu kaşıntı yı ve yanmayı ben hep havlu kağıt koydum ona aktı ama sık sık değiştim havlu kağıdı yani illaki tahriş oluyor vajinal bölge de fitilden dolayı sizinki hamilelik başlamış ondan sonra olmuş enfeksiyon benim ki daha transferin 5.6.7.gğnlerinde olmaya başlıyor Dr uma sordum bu durum tutunmaya engelmidir diye hayır tabikide değil demişti..
Kalp atışlarını da duyduk çok şükür çok heyecanlıyımVer bakem
Dün ben 4 tane kaset bitane erken gebelik testine 190 TL verdim belli mi olur bidaha tedavi düşünürsem lazım olur diyeKızlar erken gebelik testi aldımda Miratech diye bi erken gebelik testi. İyi midir bu marka bilen var mı birde 35 tl dedi şok oldum bu kadar ucuz mu oluyo bu testler??
Oyyyyy canım maşallah gelsin miniko larİkizler geliyrrrrrr
Ayy varya öyle güzel bir duygu kiOyyyyy canım maşallah gelsin miniko lar
Ee hadi amaKizlarrrrrrr doktordan geliyorum şimdi müjdeyi veriyim mi
Kaşıntı ve yanma fitil yapıyor maalesef .akıntınızı ve fitilin çıktığında rengini kntrol edip bir değişiklik görürseniz dr a bildirin.kaşıntı için vajinanızı arada seyreltilmiş sirkeli suyla yıkayabilirsnz .ve fiyil kalıntılarını iyi temizleyin.kuru tutunÇok zor bir durum
Allah bir daha yaşatmasın
Bende bugün doktora gidince sorucam inşallah
Yada ne yapmam gerekiyor onu öğrenicem.
Bana önemli birşey değil dendi ama rahatsız edici durum sonuçta
Bir problem olduğu belli ve tedavi gerekiyor bence
Umarım ve inşalah problem olmadan çözebiliriz
Ee hadi ama
Maşallah sağlıkla kucağına nasip etsin cnm kaç haftalikmissin?İkizler geliyrrrrrr
Benim sadece ilaç kalıntısı geliyordu canım şuan normale döndüm şükür bide ben sonda taktırmıştım rahat yatmak için oda enfeksiyon yaptı gibi sanki sistik de olmuştum idrar yaparken yanma ağrı allahım ne günlerdi zor bir süreç Rabbim bidaha yaşatmasın keske şu fitil olayı olmasa transfer sonrası oraya hiç bir müdahale olmasateşekkür ederim.benim koyu sarı akıntıyla başladı.akıntınızı kntrol edin genede penye kumaş kullanın derim birikince at makineye 60 derecede yıka ütüle kullan.kaşıntı yanma tek başına enfeksiyon var demek değil genelde fitil yapıyor kaşıntı vs.çok kaşınırsa bir litre suya öeyrek çay bardağı sirke koyup vajinayı yıka kurula rahatlatıyor.
6+0 yazıyor gördüm tamam çok güzel maşallahEkte canım benim attım
Sonda bana transferden önce takmışlar di bence peceteden olma ihtimali daha yüksek senin çünkü sonda bana zarar vermediBenim sadece ilaç kalıntısı geliyordu canım şuan normale döndüm şükür bide ben sonda taktırmıştım rahat yatmak için oda enfeksiyon yaptı gibi sanki sistik de olmuştum idrar yaparken yanma ağrı allahım ne günlerdi zor bir süreç Rabbim bidaha yaşatmasın keske şu fitil olayı olmasa transfer sonrası oraya hiç bir müdahale olmasa
Aminn inşallah canım benim darısı tüm isteyenlere nasip etsin inşallahMaşallah sağlıkla kucağına nasip etsin cnm kaç haftalikmissin?
Bana 5+5 dedi doktor6+0 yazıyor gördüm tamam çok güzel maşallah
Amin inşallahYaaa çok güzeller minnaklarAllah'ım tamamına erdirsin canım
Öyleymiş tamam cnm yanlış görmüşüm ben hayırlı olsunBana 5+5 dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?