- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.361
Masallah kuzum aramızda hosgeldin
Amin canım hayırlısı olsun inşallahA
Amiiiiinnnnn canim bizde kibrisa gidicez 1 ay sonra basliycam bende insallahh merkezi sectim daha onceden konusmak icingittigim bir yerdi zaten.
Evet kuzum çok şükür pazartesi tekrar kontolum var ,B
Ben tahmin etmistimmmm oleyy ikiz anesi olucan❤❤❤❤❤
Amin canım inşallahAh ne güzelll darısı başımıza inşallah sağlıkla kucağına al
Teşekkür ederim canımYaaaa maşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Nasıl heyecanlı dıygular
Allah isteyen herkese nasip etsin
Maşallah hadi gözün aydın kuzum hayırlı ugurlu olsın inşallahKalp atışlarını da duyduk çok şükür çok heyecanlıyım
Kuzu benimde cuma gunu 79du pazar gunu de 210du normal mi kac olmali kafam allak bullak olduKizlar cumartesi 181di deger - bugun 391 cikmis sizce normalmi? Sanki dusuk gibi ama min. Kaca katlamasi gerektigini bilmiyorum
Doktor ne diyor bu duruma önemli olan onun görüşüKizlar cumartesi 181di deger - bugun 391 cikmis sizce normalmi? Sanki dusuk gibi ama min. Kaca katlamasi gerektigini bilmiyorum
Amin canım benim teşekkür ederimMaşallah hadi gözün aydın kuzum hayırlı ugurlu olsın inşallah
Bence çift olsun tekte ihtimal olmuyor ben çift koydurdumKızlar bı karar vermem gerekiyor bir tane tek dondurulmuş embriyom var bir de iki tane dondurulmuş embriyom var sizce transferde tek mi çift mi transfer yaptırmalıyım ? İnternetten görüyorum ikiz olma garantisi yokmuş diğer site diyor çift yumurta ikizi oluyor tek yumurta ikizi oluyor kafam karıştı siz olsaydiniz ne yapardınız
Kizlar cumartesi 181di deger - bugun 391 cikmis sizce normalmi? Sanki dusuk gibi ama min. Kaca katlamasi gerektigini bilmiyorum
Gayet normalKuzu benimde cuma gunu 79du pazar gunu de 210du normal mi kac olmali kafam allak bullak oldu
Sen bilirsin gönlünden ne geciyorsw onu yap tutcagi varsa her türlü tutuyor merak etmeKızlar bı karar vermem gerekiyor bir tane tek dondurulmuş embriyom var bir de iki tane dondurulmuş embriyom var sizce transferde tek mi çift mi transfer yaptırmalıyım ? İnternetten görüyorum ikiz olma garantisi yokmuş diğer site diyor çift yumurta ikizi oluyor tek yumurta ikizi oluyor kafam karıştı siz olsaydiniz ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?