Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Dr.bana daha bugün başlamış kalp atışı dedi .aynen iki farklı bebbek vala çok degisik hayırlısı olsun inşallah hep kaygı oluyor dua edicez başka yapicak bişey Yok rabbim bize nasip etti çok şükür emanetlerine bakmak üzerimize düşen

Meraba canim hayırlı olsun Benimde pazartesi kontrol inşallah Dr tekrar çağırdı.Bende çok heyecanlıyım onlar normal Dr.Bulanti baş dönmesi olur dedi.Ven hep açım zaten

İşte diyorum ya olsada olmasada tedbir amaçlı kimi veriyor kimi vermiyor şifa olsun
Aynen öyle. Benim bir kızım var tedavi ile oldu onda bir ilaç kullanmıştım .. sonra bir negatif oldu ondada kan sulandırıcı kullanmadım ama bu sefer bir poşet ilaçla geziyorum.. ins faydası olur

Meraba canim hayırlı olsun Benimde pazartesi kontrol inşallah Dr tekrar çağırdı.Bende çok heyecanlıyım onlar normal Dr.Bulanti baş dönmesi olur dedi.Ven hep açım zaten
Öyle sürekli bi mide bulantısı baş dönmesi olmuyor çok nadir bende. Sanırım herkeste aynı olmuyor ve hep böyle hafif geçer inş

Yaaa kuzumÇok şükür canım amin inşallah bizde çok sevindik .Etmezmiyim burada herkese nasip olsun

Selam bende 6 aralıkta opu oldum 7 tane toplandı 5.gün Embriyosu 2 tane donduruldu 25 ocakda transferim oldu

Merhaba bizimde 24 aralık opu 26 ocak tranfer 5. Gün çift embriyo

Merhaba 24 aralık opu 26 ocak transfer 5. Gün embriyosu çift embriyo

Kızlar birsey sorucam benim simdi cuma günü transferin 7.günü idi kan değerim 79du dün aynı saatte verdim 210 çıktı iyi mi sizce nasıl olması gerekli
Kizlar cumartesi 181di deger - bugun 391 cikmis sizce normalmi? Sanki dusuk gibi ama min. Kaca katlamasi gerektigini bilmiyorum
İkinizin de değerleri tam olması gerektiği gibi maşallah evham yapmayın canlarım Sağlıkla artsın inşallah

Bulanti var. Uyku hali degil ama sürekli bi halsizlik var. Kasik batmalari yasiyorum. Sürekli aclik hissetmiyorum. Diyetisyen kontrolunde devam ediyorum, zaten diyabetim var ara ögünler filan derken cok acikmaya firsat kalmiyor. Bi lokma önce yedigim şeye oo ne harika derken bi müddet sonra onu ben nasil yedim ya diyorum
6+6 dayim ven bugün. Cuma duyduk kalp atislarini bu cuma daha güzel görürüz dedi bi daha cağirdi. Öyle işte.
Allahim tez vakitte grupta ki tüm arkadaslarima nasip etsin cani gönülden duamdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…