- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.401
İşte diyorum ya olsada olmasada tedbir amaçlı kimi veriyor kimi vermiyor şifa olsunMerhaba benim pirtilasman yok ama coraspirin ve oskapan kullaniyorum
Dr.bana daha bugün başlamış kalp atışı dedi .aynen iki farklı bebbek vala çok degisik hayırlısı olsun inşallahKalp atislari baslayali cok oldu canim. Pt daha rahat görür duyarsin merak etme. İki farkli bebek onlar transfer günleri ayni olsa da arada gelişim olarak farkli olur.
Büyüyecekler elbet, o endiseler kaygilar cok normal önemli olan o kaygi boyutunu stabilde tutabilmek. Allaha emanetler onlar.
Meraba canim hayırlı olsunSelam kızlar
Benimkiler de ikiz. Çarşamba günü kalp atışına gitceZ ilk kez. Aşırı heyecanlıyım. 3 gündür kasıklarım batıyor. Arada bi mide bulantısı geliyor ama çok nadir. Onun dışında midem kazınıyor sürekli. İkiz anneleri sizde durumlar ne merak ediyorum yazar mısınız
Teşekkürler canım valla eğer embriyolar güzel ilerlerse cumartesi transfer olucakÇok sevindim sürecin çok güzel geçsin inşallahhtransfer tarihi belli mi
Aynen öyle. Benim bir kızım var tedavi ile oldu onda bir ilaç kullanmıştım .. sonra bir negatif oldu ondada kan sulandırıcı kullanmadım ama bu sefer bir poşet ilaçla geziyorum.. ins faydası olurİşte diyorum ya olsada olmasada tedbir amaçlı kimi veriyor kimi vermiyor şifa olsun
Öyle sürekli bi mide bulantısı baş dönmesi olmuyor çok nadir bende. Sanırım herkeste aynı olmuyor ve hep böyle hafif geçer inşMeraba canim hayırlı olsunBenimde pazartesi kontrol inşallah Dr tekrar çağırdı.Bende çok heyecanlıyım onlar normal Dr.Bulanti baş dönmesi olur dedi.Ven hep açım zaten
Ay inslaalhÖyle sürekli bi mide bulantısı baş dönmesi olmuyor çok nadir bende. Sanırım herkeste aynı olmuyor ve hep böyle hafif geçer inş
Suanda yok tabi de ama transfer olunca o heyecan olur tabi umarım siz gibi benımde sorunsuz ilerlerHeycan olur olur burda çoğumuz defalarca denedi her açılan sayfa yeni bir sayfainşallah yaşasin isteyen herkes sağlıklıcakla da kucağımıza almak nasip olsun aminn rica ederim cnm
yeni başladı tedavi:)bugünÇok tşk ederimmmm aklımda olsun yoğurt kefir tüketemem ama yoğurt severim sizin içinde hayırlısı olsun şuan durumunuz ne acaba varmı hamilelik tedavi fln?
Yaaaaaaa yerim sizi yaaaa çok şükür bin şükür maşallah valla çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kız valla çok sevindimİkizler geliyrrrrrr
Yaaa kuzumYaaaaaaa yerim sizi yaaaa çok şükür bin şükür maşallah valla çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kız valla çok sevindimRabbim bana da bizlere de nasip etsin inşallah. İkiz annesi dua et bize
Selam bende 6 aralıkta opu oldum 7 tane toplandı 5.gün Embriyosu 2 tane donduruldu 25 ocakda transferim oldu
Update
Nick
NameDondurulan Yumurta Sayısı Kaçıncı
Gün EmbriyosuOpu Tarihi Transfer
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde Papatyam 12 5. Gün 17 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde Hope35 3 5. Gün 3 Aralık 1 adet Ocak ayı içinde Kuzeyyıldızı 1 5. Gün 6 Kasım 1 adet Ocak ayı içinde
Benimde ayaklarım öyle acaba neden oluyor.Ayaklarınız ne durumda
Benim çok soğuk, çorap,+patik ısınmıyor..
Diğer taraflarımda ateş basıyor
Merhaba bizimde 24 aralık opu 26 ocak tranfer 5. Gün çift embriyoMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptalPapatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak @MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
@ecedaily 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak @Sevm57 5.Gün 23 ocak @Hayalinpesinden 5.Gün 17 ocak @benarya 5.Gün 18 ocak @partalina_ 5.Gün 24 ocak @cerenay000 5.Gün 14 ocak @summerro 5.Gün 27 ocak @ideaidea 5.gün 23 ocak @Nur s 5.gün 18 ocak @GoldEagle 5.gün 24 ocak
Merhaba 24 aralık opu 26 ocak transfer 5. Gün embriyosu çift embriyoBir tablo yaptım kızlar, bilgilerinizi yazarsanız ekleyebilirim isterseniz.
Nick
NameDondurulan Yumurta Sayısı Kaçıncı
Gün EmbriyosuOpu Tarihi Transfer
AdetiTransfer
TarihiSonuç Gelincik 7 5.gün 21 Kasım 2 adet Ocak ayı içinde
Kızlar birsey sorucam benim simdi cuma günü transferin 7.günü idi kan değerim 79du dün aynı saatte verdim 210 çıktı iyi mi sizce nasıl olması gerekli
İkinizin de değerleri tam olması gerektiği gibi maşallah evham yapmayın canlarımKizlar cumartesi 181di deger - bugun 391 cikmis sizce normalmi? Sanki dusuk gibi ama min. Kaca katlamasi gerektigini bilmiyorum
Ben hamileyim testim pozitif, hala da buz gibi ayaklarımBenimde ayaklarım öyle acaba neden oluyor.
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim rast getirsinyeni başladı tedavi:)bugün
Bulanti var. Uyku hali degil ama sürekli bi halsizlik var. Kasik batmalari yasiyorum. Sürekli aclik hissetmiyorum. Diyetisyen kontrolunde devam ediyorum, zaten diyabetim var ara ögünler filan derken cok acikmaya firsat kalmiyor. Bi lokma önce yedigim şeye oo ne harika derken bi müddet sonra onu ben nasil yedim ya diyorumSelam kızlar
Benimkiler de ikiz. Çarşamba günü kalp atışına gitceZ ilk kez. Aşırı heyecanlıyım. 3 gündür kasıklarım batıyor. Arada bi mide bulantısı geliyor ama çok nadir. Onun dışında midem kazınıyor sürekli. İkiz anneleri sizde durumlar ne merak ediyorum yazar mısınız
Canım 2 kez sonda takıldı ikisinde de aynı şeyi yaşadım takıldığı yerden sızlama yanma zor idrar yapma olduSonda bana transferden önce takmışlar di bence peceteden olma ihtimali daha yüksek senin çünkü sonda bana zarar vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?