- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.421
Ben de tam 7.haftaya giriyorum kalp atışları için randevu günümde. Sanırım duyulur diye düşünüyorum. Yoksa bi kaç gün daha bekleyemem heyecandanBulanti var. Uyku hali degil ama sürekli bi halsizlik var. Kasik batmalari yasiyorum. Sürekli aclik hissetmiyorum. Diyetisyen kontrolunde devam ediyorum, zaten diyabetim var ara ögünler filan derken cok acikmaya firsat kalmiyor. Bi lokma önce yedigim şeye oo ne harika derken bi müddet sonra onu ben nasil yedim ya diyorum
6+6 dayim ven bugün. Cuma duyduk kalp atislarini bu cuma daha güzel görürüz dedi bi daha cağirdi. Öyle işte.
Allahim tez vakitte grupta ki tüm arkadaslarima nasip etsin cani gönülden duamdalar
Rahatlikla duyulur, sende durumlar nasil. Benimkiler çift yumurtalar seninkilerBen de tam 7.haftaya giriyorum kalp atışları için randevu günümde. Sanırım duyulur diye düşünüyorum. Yoksa bi kaç gün daha bekleyemem heyecandan
Ya yaparken zorladılar ya da çok hassas bir nokta olduğu için böyle oldu galiba ama mesala bana transfer sonrası yapmadılar zararlı olabilir dediler bunu diyen olmadı mı hiçCanım 2 kez sonda takıldı ikisinde de aynı şeyi yaşadım takıldığı yerden sızlama yanma zor idrar yapma oldu
Amin inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah İnşallah bizimde pozitif olup seviniriz. Bir belirtimiz yok ama bu sabah diş etlerim şişmişti birde gögüslerim ağrıma başladı bugün transfer edilen günü saymazsam 4 gün. İnşallah güzel olur herşey 4. Tedavim güzel olsun herkesin.Ben hamileyim testim pozitif, hala da buz gibi ayaklarım
Darısı basina canım sağlıkla
Güzel ilerlesin minnoşlarrrTeşekkürler canım valla eğer embriyolar güzel ilerlerse cumartesi transfer olucak
Aminnn canım sağlıkla kucaklarımiza allaim yavrularımiziAmin inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah İnşallah bizimde pozitif olup seviniriz. Bir belirtimiz yok ama bu sabah diş etlerim şişmişti birde gögüslerim ağrıma başladı bugün transfer edilen günü saymazsam 4 gün. İnşallah güzel olur herşey 4. Tedavim güzel olsun herkesin.
Canım hayırlı olsun tedavin sen daha önce gidip bakıldı mı rahim duvarı kalınlığın a erken başlamışlar iğnelere demi taze transfer olucak sın galiba herşey yolunda gider inşKızçeler bende şiödi geldim hastaneden, eşim sperm verdi bedne kan alıp e2 ve progesteron a baktılar herşey normal dediler rahim kalınlığım 12 mm olmuş doktor onu da beğendi.. Hani demiştim ya yarım rahimliymişim diye, kıbrıstaki doktorum hsg yanlış çıkmış olabilir dedi ultrasonda herşey normal görünüyor dedi ama tek embriyo transfer edebiliriz dedi. Yarım rahimde çift bebek erken doğuma neden olabiliyormuş tek olsun bizim olsum yeterki dedi. Ama transfer günü karsr vericekler tek ya da çift oluşuna.
Bu arada oksapar ve progestana başladım ben aşırı ağrı olmadı göbekten oksapar az yaktı şimdide dokununca ağrı yapıyor herşey güzel olucak diyip gönderdiler
Benden bu kadar şimdilik oluşan embriyolar ile ilgili yarın bilgi vericeklermiş
Sağlıkla gelsinler inşallah. Gözünüz aydınKalp atışlarını da duyduk çok şükür çok heyecanlıyım
Çift yumurta ikizleri benimkiler deRahatlikla duyulur, sende durumlar nasil. Benimkiler çift yumurtalar seninkiler
Hayır Dr um rahat yat yukarıda dedi idrarı boşalttı ama bidaha yaptıtrısam töbeee hem çok canım yanıyor hem sonrasında sıkıntı yaşıyorumYa yaparken zorladılar ya da çok hassas bir nokta olduğu için böyle oldu galiba ama mesala bana transfer sonrası yapmadılar zararlı olabilir dediler bunu diyen olmadı mı hiç
Bana da estrofem verdi sadece burayı okudukca kafam karısıyor. En ıyısı hiç kıyaslama yapmadan beklemek sanırım yoksa üzülüyorumBana tek estrofem verdi de her doktorun farklı mı olayı anlamadım 8.ınde tekrar çağırdı beni
Teşekkür ederim canımSağlıkla gelsinler inşallah. Gözünüz aydın
İşte herkesın tedavisi farklı demek ki alttan muayene yaptı tek sonra bunu yazdı 8.ınde de beklıyor tekrar senin tedavin hangi surecteBana da estrofem verdi sadece burayı okudukca kafam karısıyor. En ıyısı hiç kıyaslama yapmadan beklemek sanırım yoksa üzülüyorum
Ben iki istiyorum canım yaSürecin kolayca geçsin inş cnmkalinlio gayet iyi bencede tek olsun önemli olan saglikli gebelik
Aynen abla taze transfer olucak allahın izni ilr ben 19 ocakta estrofem ve coraspine bide folik asit başldım 25 ocakta ölçğm 9.4 çıkmıştı bugün de 12 cm dedi doktorum.. İnşallah devamı da güzel olurCanım hayırlı olsun tedavin sen daha önce gidip bakıldı mı rahim duvarı kalınlığın a erken başlamışlar iğnelere demi taze transfer olucak sın galiba herşey yolunda gider inş
Ayyyy canım inşallah cok teşekkür ederim bilgin için deİkinizin de değerleri tam olması gerektiği gibi maşallah evham yapmayın canlarımSağlıkla artsın inşallah
19 ocakta gittiniz dimi ilk muayene oldu orda ozaman başlattı estrofem ve corasprine ne güzel maşallah kalınlaşma güzel olmuş benim ilk kontrolde 8 oluyor 8 küsürle girmiştim estrofem kaç kaç kullandın ablam? Günde 4 tane kullandım benim tek estrofem le kalınlaşma olmuyor viegra fitil bide tomoksifen diye bir ilaç estrofeme ek bunlarla anca 8 oluyor benim 7 günde 8 olmuştuAynen abla taze transfer olucak allahın izni ilr ben 19 ocakta estrofem ve coraspine bide folik asit başldım 25 ocakta ölçğm 9.4 çıkmıştı bugün de 12 cm dedi doktorum.. İnşallah devamı da güzel olur
Amin inşallah:) uzun protokolle bugün ilk iğnemi oldum regl olana kdr devamHadi hayırlısı olsun canım Rabbim rast getirsin
Benim bildiğim en az yüzde 60 artması ikiniz de iki katı görmüşsünüz 10 aşağısı 5 yukarısı çok da önemli değildir bence canımAyyyy canım inşallah cok teşekkür ederim bilgin için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?