Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben de tam 7.haftaya giriyorum kalp atışları için randevu günümde. Sanırım duyulur diye düşünüyorum. Yoksa bi kaç gün daha bekleyemem heyecandan

Ben de tam 7.haftaya giriyorum kalp atışları için randevu günümde. Sanırım duyulur diye düşünüyorum. Yoksa bi kaç gün daha bekleyemem heyecandan
Rahatlikla duyulur, sende durumlar nasil. Benimkiler çift yumurtalar seninkiler

Canım 2 kez sonda takıldı ikisinde de aynı şeyi yaşadım takıldığı yerden sızlama yanma zor idrar yapma oldu
Ya yaparken zorladılar ya da çok hassas bir nokta olduğu için böyle oldu galiba ama mesala bana transfer sonrası yapmadılar zararlı olabilir dediler bunu diyen olmadı mı hiç

Ben hamileyim testim pozitif, hala da buz gibi ayaklarım
Darısı basina canım sağlıkla
Amin inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah İnşallah bizimde pozitif olup seviniriz. Bir belirtimiz yok ama bu sabah diş etlerim şişmişti birde gögüslerim ağrıma başladı bugün transfer edilen günü saymazsam 4 gün. İnşallah güzel olur herşey 4. Tedavim güzel olsun herkesin.

Aminnn canım sağlıkla kucaklarımiza allaim yavrularımizi
Benimde pek belirtim yoktu kasık ağrısı,karın ağrısı ve ayakkarim buz gibi..
Benimde 8.gunum..
İnşallah sağlıkla pozitif göstersin Allah'ım

Canım hayırlı olsun tedavin sen daha önce gidip bakıldı mı rahim duvarı kalınlığın a erken başlamışlar iğnelere demi taze transfer olucak sın galiba herşey yolunda gider inş

Ya yaparken zorladılar ya da çok hassas bir nokta olduğu için böyle oldu galiba ama mesala bana transfer sonrası yapmadılar zararlı olabilir dediler bunu diyen olmadı mı hiç
Hayır Dr um rahat yat yukarıda dedi idrarı boşalttı ama bidaha yaptıtrısam töbeee hem çok canım yanıyor hem sonrasında sıkıntı yaşıyorum

Canım hayırlı olsun tedavin sen daha önce gidip bakıldı mı rahim duvarı kalınlığın a erken başlamışlar iğnelere demi taze transfer olucak sın galiba herşey yolunda gider inş
Aynen abla taze transfer olucak allahın izni ilr ben 19 ocakta estrofem ve coraspine bide folik asit başldım 25 ocakta ölçğm 9.4 çıkmıştı bugün de 12 cm dedi doktorum.. İnşallah devamı da güzel olur

Aynen abla taze transfer olucak allahın izni ilr ben 19 ocakta estrofem ve coraspine bide folik asit başldım 25 ocakta ölçğm 9.4 çıkmıştı bugün de 12 cm dedi doktorum.. İnşallah devamı da güzel olur
19 ocakta gittiniz dimi ilk muayene oldu orda ozaman başlattı estrofem ve corasprine ne güzel maşallah kalınlaşma güzel olmuş benim ilk kontrolde 8 oluyor 8 küsürle girmiştim estrofem kaç kaç kullandın ablam? Günde 4 tane kullandım benim tek estrofem le kalınlaşma olmuyor viegra fitil bide tomoksifen diye bir ilaç estrofeme ek bunlarla anca 8 oluyor benim 7 günde 8 olmuştu

Ayyyy canım inşallah cok teşekkür ederim bilgin için de
Benim bildiğim en az yüzde 60 artması ikiniz de iki katı görmüşsünüz 10 aşağısı 5 yukarısı çok da önemli değildir bence canım Tabi ben daha sadece idrarda pozitif gördüm şükür kan Perşembe bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…