- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.441
Hayırlısıyla gelsinler o zamanBence çift olsun tekte ihtimal olmuyor ben çift koydurdum
Tabiki Rabbim istesin inşallahSen bilirsin gönlünden ne geciyorsw onu yap tutcagi varsa her türlü tutuyor merak etme
Sarı canım daha çok mide suyunu çekiyorÇubuk kraker yiyorum leblebi hangisi beyaz mı sarı mı
Canım kendi tedavine odaklan herkesin tedvsisi farklı oluyor.Bana da estrofem verdi sadece burayı okudukca kafam karısıyor. En ıyısı hiç kıyaslama yapmadan beklemek sanırım yoksa üzülüyorum
Yaa hayırlı olsun canım maşallahKalp atışlarını da duyduk çok şükür çok heyecanlıyım
Gittim canım değerim yükselmiş tekrar kan vermene gerek yok dedi dr sana ne dedii ikizler orada mıKuzum naptın gittin mi ne dediler
Abla ben kasım ayından beri görüşüyoruz merkese karar verdikten somra aralık ayı adetim bekledik. Aralık ayında çeşiti kan testleri yaptım kıbrıstaki hastaneye gönderdim sonra aralık 15 de adet oldum adetin 4.günü rahim filmi çekip bekledim sonra ocak ayı adetini bekledim 16 ocakta adet oldum. 19 ocakta hormon ve rahşm kalınlığına bakıldı 5 mm çıktı galiba 19 ocakta estrofeme başladım günde 2 olacak şekilde 4 gün kullandım sonra günde 3 olacak şekilde 3 gün kullanıp 25 ocakta rahim kalınlığına bakıldı 9.4 mmolmuştu o günden sonra estrofemi 4 e çıkardılar bugün 12 mm olmuş19 ocakta gittiniz dimi ilk muayene oldu orda ozaman başlattı estrofem ve corasprine ne güzel maşallah kalınlaşma güzel olmuş benim ilk kontrolde 8 oluyor 8 küsürle girmiştim estrofem kaç kaç kullandın ablam? Günde 4 tane kullandım benim tek estrofem le kalınlaşma olmuyor viegra fitil bide tomoksifen diye bir ilaç estrofeme ek bunlarla anca 8 oluyor benim 7 günde 8 olmuştu
Kuzum zaten ilerde progestan fitile dönebilisin hiç bir farkı yok, eğer 12hafta kullanırsak baya bir para..Aile hekimine gittim ve Lutinusu biz yazamıyoruz kadın doğuma gitmen gerek dedi. Ama güzellikle söyledisonra eczaneye gittim sordum sgk karşılamıyor bizde özel sigortayla çalışmıyoruz dedi sonuçta 440 lira verdim verdikten sonra ben bunu hep kullanacağım indirim olmaz mı dedim? Eczacı gülümsedi yaparız bir şeyler tabiki dedi keşke ödemeden önce söyleseydim ama hiç tutumlu olamadım ki bu hayatta. Neyse bebeğim tutunsun naaapim
Bende kontrole gidince (inşallah tutunurda giderimKuzum zaten ilerde progestan fitile dönebilisin hiç bir farkı yok, eğer 12hafta kullanırsak baya bir para..
Gürkan hoca ikisinide kabul ediyor.. ben bugün iki progestan bir folik asit yazdırdım 67₺ ödedimm.
progestan normal fiyatı 197₺
Bende 1aylık 3kutu progestan yazdırdım 90lira verdim yazdırmasaydım 600tlKuzum zaten ilerde progestan fitile dönebilisin hiç bir farkı yok, eğer 12hafta kullanırsak baya bir para..
Gürkan hoca ikisinide kabul ediyor.. ben bugün iki progestan bir folik asit yazdırdım 67₺ ödedimm.
progestan normal fiyatı 197₺
Merhaba hayırlı olsunKızlar bı karar vermem gerekiyor bir tane tek dondurulmuş embriyom var bir de iki tane dondurulmuş embriyom var sizce transferde tek mi çift mi transfer yaptırmalıyım ? İnternetten görüyorum ikiz olma garantisi yokmuş diğer site diyor çift yumurta ikizi oluyor tek yumurta ikizi oluyor kafam karıştı siz olsaydiniz ne yapardınız
Yok canm Çarşamba vericem kan testini.karamel Latte canıö ne yaptın test verecektğn bugün sesin çıkmadı hala bize hayırlı haberler ver inşallah
Maddi olarak çok şükür bı sorun yaşamam Allah'ın izniyleMerhaba hayırlı olsunöncelikle rahimin durumu ikiz gebeliğe uygunluğu sonra maddi manevi başa çıkabilme çok önemli kendinize eşinize güveniyorsanız 2 embriyo daha mantıklı geliyor bana her zaman.olumlu olursa kardeş olurlar tek doğum gebelik şansı daha yüksek biri tutmazsa biri tutar mantığı.2 embriyodan 1 tanesi kendi içinde bölünedebilir olurlar 3 tane iyi düşünmek lazım
Tutunacak Allah'ın izniyleBende kontrole gidince (inşallah tutunurda giderimamin ) konuşup öyle yaparım yüksek ihtimal canım.
Evet gerçekten fiyatına şok oldum 197₺ olmus yaaaBende 1aylık 3kutu progestan yazdırdım 90lira verdim yazdırmasaydım 600tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?