Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bana da estrofem verdi sadece burayı okudukca kafam karısıyor. En ıyısı hiç kıyaslama yapmadan beklemek sanırım yoksa üzülüyorum
Canım kendi tedavine odaklan herkesin tedvsisi farklı oluyor.
Bende hiç estrofem kullanmadım mesela :))

Kalp atışlarını da duyduk çok şükür çok heyecanlıyım
Yaa hayırlı olsun canım maşallah kaç haftalık çıktın ikisinin kesesi de iyi durumda mıydı? Benimkilerin biri küçük dedi ya doktor o yuzden soruyorum.Cuma günü kalp atışı için gidicez ama bugün lekelenmem geldi biraz endişelendim cuma gününü bekliyorum Senin adına çok sevindim

Aile hekimine gittim ve Lutinusu biz yazamıyoruz kadın doğuma gitmen gerek dedi. Ama güzellikle söyledi sonra eczaneye gittim sordum sgk karşılamıyor bizde özel sigortayla çalışmıyoruz dedi sonuçta 440 lira verdim verdikten sonra ben bunu hep kullanacağım indirim olmaz mı dedim? Eczacı gülümsedi yaparız bir şeyler tabiki dedi keşke ödemeden önce söyleseydim ama hiç tutumlu olamadım ki bu hayatta. Neyse bebeğim tutunsun naaapim

Abla ben kasım ayından beri görüşüyoruz merkese karar verdikten somra aralık ayı adetim bekledik. Aralık ayında çeşiti kan testleri yaptım kıbrıstaki hastaneye gönderdim sonra aralık 15 de adet oldum adetin 4.günü rahim filmi çekip bekledim sonra ocak ayı adetini bekledim 16 ocakta adet oldum. 19 ocakta hormon ve rahşm kalınlığına bakıldı 5 mm çıktı galiba 19 ocakta estrofeme başladım günde 2 olacak şekilde 4 gün kullandım sonra günde 3 olacak şekilde 3 gün kullanıp 25 ocakta rahim kalınlığına bakıldı 9.4 mmolmuştu o günden sonra estrofemi 4 e çıkardılar bugün 12 mm olmuş

Kuzum zaten ilerde progestan fitile dönebilisin hiç bir farkı yok, eğer 12hafta kullanırsak baya bir para..
Gürkan hoca ikisinide kabul ediyor.. ben bugün iki progestan bir folik asit yazdırdım 67₺ ödedimm.
progestan normal fiyatı 197₺

Bende kontrole gidince (inşallah tutunurda giderim amin ) konuşup öyle yaparım yüksek ihtimal canım.

Bende 1aylık 3kutu progestan yazdırdım 90lira verdim yazdırmasaydım 600tl

Merhaba hayırlı olsun öncelikle rahimin durumu ikiz gebeliğe uygunluğu sonra maddi manevi başa çıkabilme çok önemli kendinize eşinize güveniyorsanız 2 embriyo daha mantıklı geliyor bana her zaman.olumlu olursa kardeş olurlar tek doğum gebelik şansı daha yüksek biri tutmazsa biri tutar mantığı.2 embriyodan 1 tanesi kendi içinde bölünedebilir olurlar 3 tane iyi düşünmek lazım

Maddi olarak çok şükür bı sorun yaşamam Allah'ın izniyle ama çok güzel bir noktaya temas etmişsiniz çok mantıklı ben çok yoğun çalışıyorum hem okulumda var o yüzden galiba tek mantıklı olmaya başlıyor ben daha çok sürec zor olur diye korkuyorum okulum var iki dolmuşa biniyorum her gün ilk aylar risk fazla diyorlar ama bu durumu hiç doktorumla konuşmadım ilk aylardaki süreci bilmiyorum benim doktorum Bülent bey zannediyorum sizinki de oydu okuyorum yazdıklarınızı size neler önerdi ilk aylar için acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…