- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.461
Amin canım amin hepimizin kinin inşallah sen test yaotın mu inşallah sağlıklı yavrularımız olur.Aminnn canım sağlıkla kucaklarımiza allaim yavrularımizi
Benimde pek belirtim yoktu kasık ağrısı,karın ağrısı ve ayakkarim buz gibi..
Benimde 8.gunum..
İnşallah sağlıkla pozitif göstersin Allah'ım
Evet eczanede öğrendim, işin aslı bu forumda yazdırıldığını öğrendim bazı ilaçların, ne hastane ne eczane söylemiyor asla, nasıl olsa kesenin ağzı açılmış herkes işine geldiği gibi davranıyor, eczacıyla hemşireyle kapıştım neden uyarmıyorsunuz yazık değil mi diye herkes birbirine suç atıyor. İlk başta 2kutu aldım folik asit aldım 600küsür verdik ,Ders oldu öğrenince bu sefer yazdırdım 3kutu için 90 lira, büyük uçurum çok yazıkEvet gerçekten fiyatına şok oldum 197₺ olmus yaaa
Ayy benim eczacı eski fiyattan vermiş o zaman 3 kutu 68 tl miydi öyle bişey aldı geçen hafta bu hafta mı zam gelmişşEvet gerçekten fiyatına şok oldum 197₺ olmus yaaa
Canım benim Rabbim rast getirsin Allahım sanada bu denemen de kucağına versin evladınıAbla ben kasım ayından beri görüşüyoruz merkese karar verdikten somra aralık ayı adetim bekledik. Aralık ayında çeşiti kan testleri yaptım kıbrıstaki hastaneye gönderdim sonra aralık 15 de adet oldum adetin 4.günü rahim filmi çekip bekledim sonra ocak ayı adetini bekledim 16 ocakta adet oldum. 19 ocakta hormon ve rahşm kalınlığına bakıldı 5 mm çıktı galiba 19 ocakta estrofeme başladım günde 2 olacak şekilde 4 gün kullandım sonra günde 3 olacak şekilde 3 gün kullanıp 25 ocakta rahim kalınlığına bakıldı 9.4 mmolmuştu o günden sonra estrofemi 4 e çıkardılar bugün 12 mm olmuş
Normal canım benimle aynı ilerliyorsun nerdeyse benim de 7. Gün 75 9. Gün 212Kızlar birsey sorucam benim simdi cuma günü transferin 7.günü idi kan değerim 79du dün aynı saatte verdim 210 çıktı iyi mi sizce nasıl olması gerekli
Güle güle kirlenKizlar 3 gün sonunda bugün duş aldım nasıl büyük nimetmis duş yasiz kaç gün beklediniz duş için
5. Gün aldım bendeKizlar 3 gün sonunda bugün duş aldım nasıl büyük nimetmis duş yasiz kaç gün beklediniz duş için
İlkinde bende öyle yapmıştım hemşire aklımı karıştırdı 3 gün bekle gir dediGüle güle kirlenben 2. Gün almıştım ayakta durup
Dimi ya ne rahatlikmis tüp bebek survivoru bizimki5. Gün aldım bende
Aynı şeyi söylemiştim duştan sonra
Söyler mi kiz hiç ben eczanemden estrofemden alicam dedim tam veriyodu recetem var dedim nasıl yüzü değişti bı görBen yazdırılıp alındığını burdan öğrendimçat pat gidip gidip aldım ilaçları iğneleri serumları.. eczacım güya tanıdık 15 binden fazla para ödemişimdir ilaçlara bunlar yazdırılıyor git yazdır yazıktır günahtır demedi ayrı gıcığım neyse ki pozitif oldu herşeyi unutuyor insan ama bundan sonra yazdırıcam artık neyi ne kadar öderse gemisini yüzdüren kaptan
Aminn canım pozitif idrar testlerim..Amin canım amin hepimizin kinin inşallah sen test yaotın mu inşallah sağlıklı yavrularımız olur.
Evet doktorlar da öyle bakmiyor SGK ödüyor mu ödemiyor mu hiç umurlarinda değil.Evet eczanede öğrendim, işin aslı bu forumda yazdırıldığını öğrendim bazı ilaçların, ne hastane ne eczane söylemiyor asla, nasıl olsa kesenin ağzı açılmış herkes işine geldiği gibi davranıyor, eczacıyla hemşireyle kapıştım neden uyarmıyorsunuz yazık değil mi diye herkes birbirine suç atıyor. İlk başta 2kutu aldım folik asit aldım 600küsür verdik ,Ders oldu öğrenince bu sefer yazdırdım 3kutu için 90 lira, büyük uçurum çok yazık
İki kutu progestan bir kutu folik asit 67₺ aldım kuzum bendeAyy benim eczacı eski fiyattan vermiş o zaman 3 kutu 68 tl miydi öyle bişey aldı geçen hafta bu hafta mı zam gelmişş
Canımm sen yarın kan vercektin dimiiİki kutu progestan bir kutu folik asit 67₺ aldım kuzum bende
Folik asit hangisinden almistinizİki kutu progestan bir kutu folik asit 67₺ aldım kuzum bende
EvetDimi ya ne rahatlikmis tüp bebek survivoru bizimki
Evet canimm yarın akşam veririm iş çıkışı yazarımmCanımm sen yarın kan vercektin dimii9.gün vericem ben de çarşamba günü bakalım senin kaç çıkcak yaz mutlaka beni etiketle göreyim merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?