Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım amin hepimizin kinin inşallah sen test yaotın mu inşallah sağlıklı yavrularımız olur.

Evet gerçekten fiyatına şok oldum 197₺ olmus yaaa
Evet eczanede öğrendim, işin aslı bu forumda yazdırıldığını öğrendim bazı ilaçların, ne hastane ne eczane söylemiyor asla, nasıl olsa kesenin ağzı açılmış herkes işine geldiği gibi davranıyor, eczacıyla hemşireyle kapıştım neden uyarmıyorsunuz yazık değil mi diye herkes birbirine suç atıyor. İlk başta 2kutu aldım folik asit aldım 600küsür verdik ,Ders oldu öğrenince bu sefer yazdırdım 3kutu için 90 lira, büyük uçurum çok yazık

Canım benim Rabbim rast getirsin Allahım sanada bu denemen de kucağına versin evladını

Ben yazdırılıp alındığını burdan öğrendim çat pat gidip gidip aldım ilaçları iğneleri serumları.. eczacım güya tanıdık 15 binden fazla para ödemişimdir ilaçlara bunlar yazdırılıyor git yazdır yazıktır günahtır demedi ayrı gıcığım neyse ki pozitif oldu herşeyi unutuyor insan ama bundan sonra yazdırıcam artık neyi ne kadar öderse gemisini yüzdüren kaptan

Söyler mi kiz hiç ben eczanemden estrofemden alicam dedim tam veriyodu recetem var dedim nasıl yüzü değişti bı gör

Evet doktorlar da öyle bakmiyor SGK ödüyor mu ödemiyor mu hiç umurlarinda değil.
Evet baya fark var arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…