- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.481
15 gün 1 ay böyle geçer diyolar ayağa kalkmam zaman almaz umarımNormal cnm ameliyat oldun sonuçta iyileşesiye kadar biraz böyle devam eder diye düşünüyorum
Merak etme cnm geçer Allah’ın izniyle15 gün 1 ay böyle geçer diyolar ayağa kalkmam zaman almaz umarım
Canım benim iyiyim biraz daha teşekkür ederimK Kubra Avci nasıl oldun canim kendini bırakma lütfen zor ama yaşıyoruz bu hayatı bizim de imtihanimiz bu canımbütün bebeğini kaybeden anneler Allah'ım yuregimize ferahlık versin inşallah
Amin inşallahBu güzel günde Rabbim hepimizin yaralarını sarsın, hepimize şifa versin.amiinn
günahlarımızı affeylesin ve gönlümüzden geçen dualarımızı hayıra çevirip nasip etsin ..amiinn
hayatta herşey bizler için bazen çok zor olabiliyor imtihanlarımız, hakkıyla geçebilenlerden eylesin Allahım..
ve bu sabrın sonunda bizlere çiçek bahçeleri vaad ediyor
o günleri hepimiz için sabırsızlıkla bekliyorum.
yavrularımıza kavuştugumuz, sağlıklı ,mutlu senelerin hayali ile, Rabbime dua ediyorum..
tüm anne olmak isteyen dostlarımda dualarımdasınız..
herkese hayırlı kandiller
Evet öyle dediler bana da çok şükür yürüyüş yapıyorum su an ağrılarım dikislerimden inşallah toparlayacak 2 haftadayim bayrama kadar kalkmaya gayret ediyorum15 gün 1 ay böyle geçer diyolar ayağa kalkmam zaman almaz umarım
Ağrın oluyor mu canım geçmiş olsunKızlar geçen cumaya kadar her şey yolundaydı. Dün kanamam oldu bugün doktoruma geldim 3 gün içinde kesede düzensizlik oluşmuş. Düşük riski var dedi hastaneye yatisim yapıldı. Aranızda bu şekilde olup gebeliği sağlıklı ilerleyen oldu mu? 6+6 bugün
Belim sürekli ağrıyor. TeşekkürlerAğrın oluyor mu canım geçmiş olsun
Bel ağrısı şeklinde değilde daha çok kasık ağrısı sanki adet olacakmış hissi oluyor benim ağrım düşük yapacağım gün çok fazlaydı sende bel ağrısı varmış gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle birşey olmaz her ağrı her kanama düşük olmuyor zatenBelim sürekli ağrıyor. Teşekkürler
İnşallah dediğin gibidir. İnsan ister istemez korkuyorBel ağrısı şeklinde değilde daha çok kasık ağrısı sanki adet olacakmış hissi oluyor benim ağrım düşük yapacağım gün çok fazlaydı sende bel ağrısı varmış gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle birşey olmaz her ağrı her kanama düşük olmuyor zaten
Hayırlı olsun canımMerhaba kizlar, bende bugun transferimi gerceklerstirdim. 1 senedir bekleyen 5. Gun dondurulmus embriyolarim bugun benimleler.
3. Denemem, ilki hic tutmadi, 2. Tuttu fakat hem dis gebelik, hem mide kanamasi ve hemde OHSS ile karsilastim. 8 gun hastanede kaldim neredeyse oluyodum. Fakat herseye Ramen tekrar denemekten vazgecemiyor insan. Her zaman eyer hayirliysa olsun diye cikiyorum yola ve moralim hep yuksek
kübracıgım nasıl oldun ? agrıların azaldı mı birazHayırlı olsun canımbizde umitliyiz ama insan yoruluyor bir zaman sonra inşallah Sağlıkla kucağına alırsın .Bende 2 hafta önce kaybettim 5 aylık çocuklarımı
Canım Saol çok şükür biraz daha azaldı ağrılarım oluyor ama idare ediyorum inşallah kısa sürede geçer bandı çıkarttıkkübracıgım nasıl oldun ? agrıların azaldı mı biraz
İnşallah daha da iyi olursun canım benimCanım Saol çok şükür biraz daha azaldı ağrılarım oluyor ama idare ediyorum inşallah kısa sürede geçer bandı çıkarttık
İnşallah canım Aminnnİnşallah daha da iyi olursun canım benim
Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?