Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba arkadaşlar dün devlet hastanesi tıbbi genetik bölümüne gittim normalde birinci düşükte devlet hastanesi genetik ya da pıhtılaşma bakmıyormuş durumumu anlattım 3 aşılama 1 tüp bebek başarısızdı ayrıca yaşım biraz ileri olduğu icin o kategoriye giriyorsun dedi. İlk olarak pıhtılaşma icin kan aldı bir iki aya çıkar toplu gidiyor dedi. Kromozom testi içinde uzun olmaması adına eşinle birlikte gel genetik için aynı anda gitsin dedi. Onu henüz vermedim. Rahim normale dönmüş adet olmuştum parçayı da kanama ile atmışım. Beta 1. Küsürlü birşeye düşmüş. Önümüzdeki adetin belki erken olur belki geç şaşabilir dedi stres yapmadan bekle dedi doktorum. Devlete gidecekler için belki yazı işe yarar direk tıbbi genetik bölümünden aldım randevuyu bir de şöyle bir soru aklıma takılıyordu değerlerim normale dönmedi bu testler için beklemem gerekir mi dedim hayır dedi yapabiliriz ben üç ay falan beklerim diye düşünüyordum ne kadar doğru bir cevap verdi bilemiyorum ama sizlerde böyle bir yol izleyecekseniz sürecinizle ilgili yazarsanız çok iyi olur

Bu güzel günde Rabbim hepimizin yaralarını sarsın, hepimize şifa versin.amiinn
günahlarımızı affeylesin ve gönlümüzden geçen dualarımızı hayıra çevirip nasip etsin ..amiinn
hayatta herşey bizler için bazen çok zor olabiliyor imtihanlarımız, hakkıyla geçebilenlerden eylesin Allahım..
ve bu sabrın sonunda bizlere çiçek bahçeleri vaad ediyor
o günleri hepimiz için sabırsızlıkla bekliyorum.
yavrularımıza kavuştugumuz, sağlıklı ,mutlu senelerin hayali ile, Rabbime dua ediyorum..
tüm anne olmak isteyen dostlarımda dualarımdasınız..
herkese hayırlı kandiller

K Kubra Avci nasıl oldun canim kendini bırakma lütfen zor ama yaşıyoruz bu hayatı bizim de imtihanimiz bu canım bütün bebeğini kaybeden anneler Allah'ım yuregimize ferahlık versin inşallah
Canım benim iyiyim biraz daha teşekkür ederim Alışmaya çalışıyorum zor olsada alışmak zorundayım.Dikislerim çok yanıyor acıyor kalkarken yatarken çok ağrım oluyor çok şükür gaz sancılarım azaldı biraz yaşamaya çalışıyorum canım işte .Evet imtihanimiz keşke demek istemiyorum isyanda etmiyorum ama böyle olmasaydı acısı çok büyük

Amin inşallah Allah razı olsun hayırlı kandiller rabbim bir an önce nasip etsin inşallah

Kızlar geçen cumaya kadar her şey yolundaydı. Dün kanamam oldu bugün doktoruma geldim 3 gün içinde kesede düzensizlik oluşmuş. Düşük riski var dedi hastaneye yatisim yapıldı. Aranızda bu şekilde olup gebeliği sağlıklı ilerleyen oldu mu? 6+6 bugün

Merhaba kizlar, bende bugun transferimi gerceklerstirdim. 1 senedir bekleyen 5. Gun dondurulmus embriyolarim bugun benimleler.
3. Denemem, ilki hic tutmadi, 2. Tuttu fakat hem dis gebelik, hem mide kanamasi ve hemde OHSS ile karsilastim. 8 gun hastanede kaldim neredeyse oluyodum. Fakat herseye Ramen tekrar denemekten vazgecemiyor insan. Her zaman eyer hayirliysa olsun diye cikiyorum yola ve moralim hep yuksek

Belim sürekli ağrıyor. Teşekkürler
Bel ağrısı şeklinde değilde daha çok kasık ağrısı sanki adet olacakmış hissi oluyor benim ağrım düşük yapacağım gün çok fazlaydı sende bel ağrısı varmış gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle birşey olmaz her ağrı her kanama düşük olmuyor zaten

İnşallah dediğin gibidir. İnsan ister istemez korkuyor

Hayırlı olsun canım bizde umitliyiz ama insan yoruluyor bir zaman sonra inşallah Sağlıkla kucağına alırsın .Bende 2 hafta önce kaybettim 5 aylık çocuklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…