- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.501
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor anne olmak da zorİnşallah daha da iyi olursun canım benim
Rabbim yardımcın olsun
Aminnnn canım aminnn..Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor anne olmak da zor
Allah yardimciniz olsun. Biliyorum cok zor. En yakin arkadasim 6 aylik ikizlerini kaybetti gecen sene. Hala kendine gelemedi. En cok ihtiyacin olan moral. Olmuyorsa allahin bizim icin planlari vardir. Sen icini ferah Tut.Hayırlı olsun canımbizde umitliyiz ama insan yoruluyor bir zaman sonra inşallah Sağlıkla kucağına alırsın .Bende 2 hafta önce kaybettim 5 aylık çocuklarımı
İnşallah canım benimAminnnn canım aminnn..
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin hepimize
Amin inşallahAllah yardimciniz olsun. Biliyorum cok zor. En yakin arkadasim 6 aylik ikizlerini kaybetti gecen sene. Hala kendine gelemedi. En cok ihtiyacin olan moral. Olmuyorsa allahin bizim icin planlari vardir. Sen icini ferah Tut.
Bende yeni yaptırdım INR yani pıhtılaşma testi 0.9 çıkmış amcam benim laborant kendi aldı kanımı baktı labaratuarda normal yazıyorsa demekki yok canım.
Canim sana üzülürken megerse benimde bebeğimin kalbi durmuş salı günü ikili teste gittim kalbinin durdugunu öğrendim hemen yatış verdiler ertesi güne kürtaj oldum. Dünyalar başıma yıkıldı ilk gün hastahanedem kaçmak istedim. Gece rahim açılsın diye ilaç verdiler hiç istemedim ama ölü bebek zehirler diye mecburen aldım. Çok zormuş Allah bir daha yasatmasin evlat acısını. Bize sabır versin rabbimAmin inşallahevet çok zor çok bu acı tarifsiz.İkisini birden kaybetmek çok sarstı beni.elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ama zor bir durum.Rabbim ne eylerse güzel eyler bu da benim sınavım inşallah Rabbim nasip eder .
Ah canım ya....Canim sana üzülürken megerse benimde bebeğimin kalbi durmuş salı günü ikili teste gittim kalbinin durdugunu öğrendim hemen yatış verdiler ertesi güne kürtaj oldum. Dünyalar başıma yıkıldı ilk gün hastahanedem kaçmak istedim. Gece rahim açılsın diye ilaç verdiler hiç istemedim ama ölü bebek zehirler diye mecburen aldım. Çok zormuş Allah bir daha yasatmasin evlat acısını. Bize sabır versin rabbim
Canım benim çok çok üzgünüm ne diyeceğimi bende bilmiyorum.Canim sana üzülürken megerse benimde bebeğimin kalbi durmuş salı günü ikili teste gittim kalbinin durdugunu öğrendim hemen yatış verdiler ertesi güne kürtaj oldum. Dünyalar başıma yıkıldı ilk gün hastahanedem kaçmak istedim. Gece rahim açılsın diye ilaç verdiler hiç istemedim ama ölü bebek zehirler diye mecburen aldım. Çok zormuş Allah bir daha yasatmasin evlat acısını. Bize sabır versin rabbim
Basın sağolsun canım belirti vs. VarmiydiCanim sana üzülürken megerse benimde bebeğimin kalbi durmuş salı günü ikili teste gittim kalbinin durdugunu öğrendim hemen yatış verdiler ertesi güne kürtaj oldum. Dünyalar başıma yıkıldı ilk gün hastahanedem kaçmak istedim. Gece rahim açılsın diye ilaç verdiler hiç istemedim ama ölü bebek zehirler diye mecburen aldım. Çok zormuş Allah bir daha yasatmasin evlat acısını. Bize sabır versin rabbim
Amin canım inşallah demekki sağlıklı değilde allahtan 5 6 aylik değildi de normal doğum yapmadim ona şükrediyorum. Kısmet nasip isiymis gercekten herseyAh canım ya....
Çok çok üzüldümRabb'im sabırlar versin inşallah..
En kısa zamanda sağlıkla nasip etsin canım..
Basın sağolsun canım belirti vs. Varmiydi
Başın sağolsun kuzum..Amin canım inşallah demekki sağlıklı değilde allahtan 5 6 aylik değildi de normal doğum yapmadim ona şükrediyorum. Kısmet nasip isiymis gercekten hersey
Bu duruma yorum bile yapılamıyor çünkü tarifi yok. Mekanlari cennet oldu umarım cennette ellerini tutucaz kavuşacağız. Unutulmaz bu acı. Insallah rabbim bizde evlat nasip etsin bizeCanım benim çok çok üzgünüm ne diyeceğimi bende bilmiyorum.Cok üzüldüm çok zor bir durum çok çok geçmiş olsun .Allah'ım yardım etsin bize inşallah Zor olmaz mı acısı hiç bitmicek unutulmicak ama mecbur yine yeniden hayatta kalıp savaşıcaz.Rabbim inşallah en kısa sürede sağlıkla nasio etsin bize.Amin inşallah
Allah razı olsun canım amin son olsun bu üzüntümüzBaşın sağolsun kuzum..
Rabbim sağlıkla kucağimiza alacağımız yavrular versin en kısa zamanda
Öyle nasip olmayinca olmuyor..bu son üzüntümüz olsun
Rabbim tekrardan nasip etsin hayırlısıyla çok üzüldümHiçbir belirti yoktu. İkili testte cinsiyeti bile belki öğreniriz diye heyecanla gittik ve kötü haberi aldık.
Aynen öyle canım malesefBu duruma yorum bile yapılamıyor çünkü tarifi yok. Mekanlari cennet oldu umarım cennette ellerini tutucaz kavuşacağız. Unutulmaz bu acı. Insallah rabbim bizde evlat nasip etsin bize
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim sabır versin çok zor bir durum bir daha böyle acı yaşatmasınCanim sana üzülürken megerse benimde bebeğimin kalbi durmuş salı günü ikili teste gittim kalbinin durdugunu öğrendim hemen yatış verdiler ertesi güne kürtaj oldum. Dünyalar başıma yıkıldı ilk gün hastahanedem kaçmak istedim. Gece rahim açılsın diye ilaç verdiler hiç istemedim ama ölü bebek zehirler diye mecburen aldım. Çok zormuş Allah bir daha yasatmasin evlat acısını. Bize sabır versin rabbim
haftalıktı cnmHiçbir belirti yoktu. İkili testte cinsiyeti bile belki öğreniriz diye heyecanla gittik ve kötü haberi aldık.
13+0Kaç
haftalıktı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?