Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Hayırlı olsun canım bizde umitliyiz ama insan yoruluyor bir zaman sonra inşallah Sağlıkla kucağına alırsın .Bende 2 hafta önce kaybettim 5 aylık çocuklarımı
Allah yardimciniz olsun. Biliyorum cok zor. En yakin arkadasim 6 aylik ikizlerini kaybetti gecen sene. Hala kendine gelemedi. En cok ihtiyacin olan moral. Olmuyorsa allahin bizim icin planlari vardir. Sen icini ferah Tut.

Allah yardimciniz olsun. Biliyorum cok zor. En yakin arkadasim 6 aylik ikizlerini kaybetti gecen sene. Hala kendine gelemedi. En cok ihtiyacin olan moral. Olmuyorsa allahin bizim icin planlari vardir. Sen icini ferah Tut.
Amin inşallah evet çok zor çok bu acı tarifsiz.İkisini birden kaybetmek çok sarstı beni.elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ama zor bir durum.Rabbim ne eylerse güzel eyler bu da benim sınavım inşallah Rabbim nasip eder .

Canim sana üzülürken megerse benimde bebeğimin kalbi durmuş salı günü ikili teste gittim kalbinin durdugunu öğrendim hemen yatış verdiler ertesi güne kürtaj oldum. Dünyalar başıma yıkıldı ilk gün hastahanedem kaçmak istedim. Gece rahim açılsın diye ilaç verdiler hiç istemedim ama ölü bebek zehirler diye mecburen aldım. Çok zormuş Allah bir daha yasatmasin evlat acısını. Bize sabır versin rabbim

Ah canım ya....
Çok çok üzüldüm Rabb'im sabırlar versin inşallah..
En kısa zamanda sağlıkla nasip etsin canım..

Canım benim çok çok üzgünüm ne diyeceğimi bende bilmiyorum.Cok üzüldüm çok zor bir durum çok çok geçmiş olsun .Allah'ım yardım etsin bize inşallah Zor olmaz mı acısı hiç bitmicek unutulmicak ama mecbur yine yeniden hayatta kalıp savaşıcaz.Rabbim inşallah en kısa sürede sağlıkla nasio etsin bize.Amin inşallah

Basın sağolsun canım belirti vs. Varmiydi

Ah canım ya....
Çok çok üzüldüm Rabb'im sabırlar versin inşallah..
En kısa zamanda sağlıkla nasip etsin canım..
Amin canım inşallah demekki sağlıklı değilde allahtan 5 6 aylik değildi de normal doğum yapmadim ona şükrediyorum. Kısmet nasip isiymis gercekten hersey

Amin canım inşallah demekki sağlıklı değilde allahtan 5 6 aylik değildi de normal doğum yapmadim ona şükrediyorum. Kısmet nasip isiymis gercekten hersey
Başın sağolsun kuzum..
Rabbim sağlıkla kucağimiza alacağımız yavrular versin en kısa zamanda
Öyle nasip olmayinca olmuyor..bu son üzüntümüz olsun

Bu duruma yorum bile yapılamıyor çünkü tarifi yok. Mekanlari cennet oldu umarım cennette ellerini tutucaz kavuşacağız. Unutulmaz bu acı. Insallah rabbim bizde evlat nasip etsin bize

Başın sağolsun kuzum..
Rabbim sağlıkla kucağimiza alacağımız yavrular versin en kısa zamanda
Öyle nasip olmayinca olmuyor..bu son üzüntümüz olsun
Allah razı olsun canım amin son olsun bu üzüntümüz en kısa zamanda nasip olsun inşallah sağlıkla sıhhatli kucagimiza almak nasip olsun.

Bu duruma yorum bile yapılamıyor çünkü tarifi yok. Mekanlari cennet oldu umarım cennette ellerini tutucaz kavuşacağız. Unutulmaz bu acı. Insallah rabbim bizde evlat nasip etsin bize
Aynen öyle canım malesef Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim sabır versin çok zor bir durum bir daha böyle acı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…