- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.441
Belki de ama 1 hafta önce gittim saglikliydi bir soeun yoktu bir anda nasıl oldu anlamadımKübranın hep agrıları vardı bunlar normal değildi normal deyip geçiştirmesi cok yanlıştı belliki bi ihmalkârlık vardı
Amin inşallahKuzum olmaz mı normal rahımde bile ikiz hamılelik riskli iken senın rahmin yarım doktor nasıl 2 adet koyar. Evet herşey Allahtan ama ilk once kendin tedbirini alıcan sonra Allaha bırakıcan. Bi de doktor kontrolleri cok onemli ikiz gebelikte 2. Trimerde rahım agzında bu gibi durumlar yaşanıyor o yuzden sık sık doktor kontrolune gitmek lazım Allahım sana dayanma gücü versin canım
Amin canım inşallah
Canım sana da çok geçmiş olsun.Cok zor durum, cok az kalmıştı çok bu sefer oldu diye düşündüm herşey yarım kaldi hayallerim yapicaklarim sancılarımı saymıyorum bile erken doğum bekliyordum ama bu kadar erken değil ikisini kaybedicegimi hiç düşünmedim bile.Toplamaya calisicam ama çok zor durumdayımKübracım başın sağolsun çok üzgünüm zaten duygularımı bastırıyordum işyerinde ağladım ama herşey rabbimden. Allah sana sabır versin. Bende düşük yapmadan kasık ağrısı çekmiştim. Düşük yaptığım gece ise öncesi sancılarım arttı adet olacağım sanmıştım ağrısız kanama sıkıntı olmuyor diyorlar ama bunlara ağrılar eklenince sıkıntı. Vücudumuzu en iyi biz tanıyoruz. Allah sana sabır versin. Bir an öncede topla kendini
Amin inşallahNe diyeceğimi bilemedim cnm başın sağolsun rabbim yine en güzel şekilde sevindirecek seni hiç merak etme. Şimdi üzülmen de ağlaman da çok normal tabi kötü olacaksın ama herşey yoluna girecek rabbim öyle güzel sevinçler yaşatsın ki bütün bu acılarını unuttursun inşallahilk defa seninle duydum ben de böyle bir durumun erken dönem de olduğunu
Amin çok teşekkür ederimNe diyeceğimi bilemedim ama bi baş Sağlığı dilemeden de geçmek istemedim.
Başınız sağolsun rabbim acınızı hafifletsin inşallah
Amin inşallahÇok zor dayanması,hele ki görmüşsün biz yavrularımızı görmeden bağlandık onlara ayrılmak nasıl bir acıdır kimbilirvardır Rabbimim bir bildiği bundan sonrakilere ömür versin inş sabır kardeşim
AminmnnnnMekanları cennet olsunsabır versin rabbim sana
AminmnnnnMekanları cennet olsunsabır versin rabbim sana
Gördüm gördüm aminmnnnnoyy Allaahımmm,
gördün mü kuzularını, Rabbim sana sabır versın kuzum gercekten ne desem ne yazsam boş..
ınsallah sana en kısa zamanda saglıklı ,hayırlı evlatlar versın Allahım..
o ıkı yavrunda sana cennet kuşu oldu, şefaatçin olacaklar ..
Amin inşallahAnladım canım. Rabbim sana sağlık versin yine olacak bebeklerin rabbimin izniyle. Yazıları böyleymiş
Çok zor acilarimdan çocuklarimin acısını da yaşayamadım herkes olur üzülme diye diye aglayamadim bile eşimle baş başa kalamadik bileHangi yürek dayanabilirki. Geçicek diyemem geçmeyecek ama alışcaksın canım malesef. Acını yaşa bastırma içine
birden de olabiliyor bu tür şeyler canım diyecek pek bişey yok artık kimi suçlasak boşBelki de ama 1 hafta önce gittim saglikliydi bir soeun yoktu bir anda nasıl oldu anlamadım
İnsanı en çok yoran da o oluyor.Çok zor acilarimdan çocuklarimin acısını da yaşayamadım herkes olur üzülme diye diye aglayamadim bile eşimle baş başa kalamadik bile
Ah canimm benim sana kocaman sarılıyorum..Çok zor acilarimdan çocuklarimin acısını da yaşayamadım herkes olur üzülme diye diye aglayamadim bile eşimle baş başa kalamadik bile
Canım çocuklar kucuk değildi öyle zaten kurtajlik bir durum yoktu yasiyolardi suyum geldi hastaneye gittiğimde kanamam vardı çocukların baglari kopmuş ama kalp atışı vardı bir tanesinin kuveze aldılar ama dayanamadilar sezeryana aldılar zaten uyutmadilar da belden uyusturdular bir anda oldu zaten anlamadık ne olduğunu bilemedikK Kubra Avci canım niye kürtaj yapmadilar da sezeryana aldılar bebekler büyük olduğu için mi suyun geldiği için mi
Canım şimdi gördüm ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin en kısa zamanda kendini toparlarsin inşallah çok üzgünümCanım benim 18.haftammis çok kötü bişey oldu dün gece ikizlerimi kaybettim erken doğuma aldılar sezeryan oldum .çok üzgünüm iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?