Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Amin inşallah doktor ne dediyse onu yaptım 1 ayda gittim sagliklilar diye nasip olmadı herşey yolundaydı ama bilmiyorum neden belkide ben de bakamadım bilmiyorum

Canım sana da çok geçmiş olsun.Cok zor durum, cok az kalmıştı çok bu sefer oldu diye düşündüm herşey yarım kaldi hayallerim yapicaklarim sancılarımı saymıyorum bile erken doğum bekliyordum ama bu kadar erken değil ikisini kaybedicegimi hiç düşünmedim bile.Toplamaya calisicam ama çok zor durumdayım

Amin inşallah dicek söz yok üzülmekten başka bişey gelmiyor zaten elimden atlatmaya calisicam

Gördüm gördüm aminmnnnn inşallah sözün bittiği yer başka bişey diyemiyorum

Çok zor acilarimdan çocuklarimin acısını da yaşayamadım herkes olur üzülme diye diye aglayamadim bile eşimle baş başa kalamadik bile
İnsanı en çok yoran da o oluyor.
Bana da güya destek olmaya gelmişlerdi ben de hiç ağlayamamıştım ama lütfen söyle yalnız kalmak istiyorum toparlanmam lazım de ağla bağır Çağır acını yaşa yoksa başka bir şekilde patlak veriyor.

Çok zor acilarimdan çocuklarimin acısını da yaşayamadım herkes olur üzülme diye diye aglayamadim bile eşimle baş başa kalamadik bile
Ah canimm benim sana kocaman sarılıyorum..
Kolay değil gerçekten ancak yaşayan bilir..
İnsanların bu tesellisi bazı anlarda bana da hiç iyi gelmiyor.. keşke birsey demeseler.bazen çok can yakıcı oluyor..
Rabbim sana sabır versin, en kısa zamanda hayırla sağlıkla versin kuzum

İnsanlar teselli ederken ağlama dediklerinde iyi bir şey dediklerini sanıyorlar ben 55 gün yoğun bakımda beklediğim bebeğimin ölüm haberi geldiğinde bir hafta aglatmadilar bir oğlun var daha ne istiyorsun dediler içime attım attım sonra bir yıl depresyona girdim çok ağladım ölmek istedim o derece demem o ki kimseyi dinlemeyin acınızı yaşayın sonrası daha zor Allah'ım hepimize dayanma gücü versin bu arada bebeğim yoğun bakımda yatarken eşim de covidden 11 gün yoğun bakımda kalmıştı o sırada bana halimi sormak isteyen bazı akrabalar eş daha önemli Allah bebeğinin ömrünü alsın eşine versin eşin kurtulsun bebek yine olur derlerdi ben şok olurdum hala unutamıyorum o saçma sapan teselli cümlelerini

K Kubra Avci canım niye kürtaj yapmadilar da sezeryana aldılar bebekler büyük olduğu için mi suyun geldiği için mi
Canım çocuklar kucuk değildi öyle zaten kurtajlik bir durum yoktu yasiyolardi suyum geldi hastaneye gittiğimde kanamam vardı çocukların baglari kopmuş ama kalp atışı vardı bir tanesinin kuveze aldılar ama dayanamadilar sezeryana aldılar zaten uyutmadilar da belden uyusturdular bir anda oldu zaten anlamadık ne olduğunu bilemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…