Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Teşekkür ederim canım kesinlikle öyle bu bambaşka bir acı çok farklı herşeyden farklı biseymis söylemekle olmuyor amin inşallah

Şu an neyi nasıl yapicagimi bilemiyorum bir bosluktayim hiç birşeyin önemi yok sanki

Amin canım inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben anne olamadım yine olmadı
Benimde kaybettigim bebeklerim var cnm kelimelerle anlatılmaz biliyorum acını yaşa içine atma zamanla hafiflicek inşallah
Rabbim tekrar sağlıkla kucağına alcagin zamanları nasip etsin bekleyen isteyen hepimize

Benimde kaybettigim bebeklerim var cnm kelimelerle anlatılmaz biliyorum acını yaşa içine atma zamanla hafiflicek inşallah
Rabbim tekrar sağlıkla kucağına alcagin zamanları nasip etsin bekleyen isteyen hepimize
Geçmiş olsun canım sanada amin inşallah Asla anlatılmiyor nasıl gecicek bu acı bilmiyorum ne telefon ne televizyon ne de başka bişey görmek izlemek istemiyorum.Aglayamiyorum bile ne zamana olur artık bilmiyorum ama tekrar deneyebilirmiyim onu da bilemiyorum.Cok ağır geldi bu sefer

Ne yaptıysam geçmedi sezeryan olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?kayısı suyu tanesi kahve çikolata su yürüyüş tuvalete de cikiyorum ve çıktığımda dikişlerim yanıyor ne yapmam lazım gaz çıkmıyor hiç bir şekilde çok ağrım var .gaz ilacı kan sulandırıcı ağrı kesici fitil herşey içtim geçmiyor şişkinlik gaz yakın zamanda yaşayan var mı ne yapabilirim?

Canım çok geçmiş olsun Normalde sezeryandan sonra tuvalete çıkmadan taburcu etmiyorlar. Nasıl yaptılar sende?

Bol yürüyüş ev içinde, hem daha çabuk toparlanmaya yardımcı olur hem sindirim ve gazı rahatlatır. Yatıp kalkarken dikişler yanar ama aktif hareketle hafiflediğini fark edersiniz bir kaç güne daha iyi olur.

Akışına bırak yüreğin kalbin bedenin nasıl bir yol izliyecek bakalım tamamen unutulması zor ama yeniden umutla uyanmak zorundayiz umutsuz yaşayamayız cnm

Bol yürüyüş ev içinde, hem daha çabuk toparlanmaya yardımcı olur hem sindirim ve gazı rahatlatır. Yatıp kalkarken dikişler yanar ama aktif hareketle hafiflediğini fark edersiniz bir kaç güne daha iyi olur.
Yapıyorum su içiyorum yürüyorum belime vurdu ağrılar .Evet yanıyor yürüdükçe tuvalete çıkınca daha çok yanıyor.bugun 5 gün hala gecmedi sanki gün geçtikçe daha çok ağrı oluyor

Tabiki öyle ama çok zor unutulucak bişey değil nasıl geçer bilmiyorum
Canimm ne desem boş ne soylesem acini dibine kadar yaşa fakat şunu da unutma rabbim sevdiği kullarını ağır sinavlardan gecirirmis cennet kuşların seni bekliyor olacak belki onlar elinden tutup kurtaracak bir çok kotuluklerden sezaryen kolay değil yavaş yavaş toparlanirsjn insallahh gaz içinde ilaclar var aslında doktoruna danışın kullansan bir yararı olur belki

Aynen öyle canım ağrılardan yaşayamıyorum aglayamiyorum bile çok zormus . inşallah Hic kolay değilmiş ilk yaşadım felaket bişey hiç biseye benzemiyor.Gaz ilaçları içiyorum ama faydası pek yok yürüyüş yapıyorum su içiyorum ama bugün 6 gün oldu

Kübra
kübra nasılsın biraz daha ağrıların hafifledi mi

Kübra

kübra nasılsın biraz daha ağrıların hafifledi mi
Canım çok şükür diyim ama ağrım hafiflemiyor çok ağrım var tuvalete çıkınca o anlık geçiyor sadece hala devam ediyor .Ama ayağa kalkıp yuruyebiliyorum azda olsa yavaş yavaş yarın kontrole gidicem

Normal cnm ameliyat oldun sonuçta iyileşesiye kadar biraz böyle devam eder diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…