- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.461
Teşekkür ederim canım kesinlikle öyle bu bambaşka bir acı çok farklı herşeyden farklı biseymis söylemekle olmuyor amin inşallahAh canimm benim sana kocaman sarılıyorum..
Kolay değil gerçekten ancak yaşayan bilir..
İnsanların bu tesellisi bazı anlarda bana da hiç iyi gelmiyor.. keşke birsey demeseler.bazen çok can yakıcı oluyor..
Rabbim sana sabır versin, en kısa zamanda hayırla sağlıkla versin kuzum
Dicek bişey kalmadı canım artık ikiside gitti çok üzgünüm ama yapicak bişey yok artık inşallahCanım şimdi gördüm ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin en kısa zamanda kendini toparlarsin inşallah çok üzgünüm
Şu an neyi nasıl yapicagimi bilemiyorum bir bosluktayim hiç birşeyin önemi yok sankiİnsanı en çok yoran da o oluyor.
Bana da güya destek olmaya gelmişlerdi ben de hiç ağlayamamıştım ama lütfen söyle yalnız kalmak istiyorum toparlanmam lazım de ağla bağır Çağır acını yaşa yoksa başka bir şekilde patlak veriyor.
Amin inşallahbirden de olabiliyor bu tür şeyler canım diyecek pek bişey yok artık kimi suçlasak boş
Olan oldu keşke olmasaydı ama ne gelir elden rabbim sabır versin toparlanma gücü versin
Benimde kaybettigim bebeklerim var cnm kelimelerle anlatılmaz biliyorum acını yaşa içine atma zamanla hafiflicek inşallahAmin canım inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben anne olamadım yine olmadı
Geçmiş olsun canım sanada amin inşallahBenimde kaybettigim bebeklerim var cnm kelimelerle anlatılmaz biliyorum acını yaşa içine atma zamanla hafiflicek inşallah
Rabbim tekrar sağlıkla kucağına alcagin zamanları nasip etsin bekleyen isteyen hepimize
Canım çok geçmiş olsunNe yaptıysam geçmedi sezeryan olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?kayısı suyu tanesi kahve çikolata su yürüyüş tuvalete de cikiyorum ve çıktığımda dikişlerim yanıyor ne yapmam lazım gaz çıkmıyor hiç bir şekilde çok ağrım var .gaz ilacı kan sulandırıcı ağrı kesici fitil herşey içtim geçmiyor şişkinlik gaz yakın zamanda yaşayan var mı ne yapabilirim?
Bol yürüyüş ev içinde, hem daha çabuk toparlanmaya yardımcı olur hem sindirim ve gazı rahatlatır. Yatıp kalkarken dikişler yanar ama aktif hareketle hafiflediğini fark edersiniz bir kaç güne daha iyi olur.Ne yaptıysam geçmedi sezeryan olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?kayısı suyu tanesi kahve çikolata su yürüyüş tuvalete de cikiyorum ve çıktığımda dikişlerim yanıyor ne yapmam lazım gaz çıkmıyor hiç bir şekilde çok ağrım var .gaz ilacı kan sulandırıcı ağrı kesici fitil herşey içtim geçmiyor şişkinlik gaz yakın zamanda yaşayan var mı ne yapabilirim?
Akışına bırak yüreğin kalbin bedenin nasıl bir yol izliyecek bakalım tamamen unutulması zor ama yeniden umutla uyanmak zorundayiz umutsuz yaşayamayız cnmGeçmiş olsun canım sanada amin inşallahAsla anlatılmiyor nasıl gecicek bu acı bilmiyorum ne telefon ne televizyon ne de başka bişey görmek izlemek istemiyorum.Aglayamiyorum bile ne zamana olur artık bilmiyorum ama tekrar deneyebilirmiyim onu da bilemiyorum.Cok ağır geldi bu sefer
Çok saol canim sezeryandan sonra çıktım ama sonrasında gaz çok oldu tuvalaete ciksamda geçmiyor hiç bir şekildeCanım çok geçmiş olsunNormalde sezeryandan sonra tuvalete çıkmadan taburcu etmiyorlar. Nasıl yaptılar sende?
Yapıyorum su içiyorum yürüyorum belime vurdu ağrılar .Evet yanıyor yürüdükçe tuvalete çıkınca daha çok yanıyor.bugun 5 gün hala gecmedi sanki gün geçtikçe daha çok ağrı oluyorBol yürüyüş ev içinde, hem daha çabuk toparlanmaya yardımcı olur hem sindirim ve gazı rahatlatır. Yatıp kalkarken dikişler yanar ama aktif hareketle hafiflediğini fark edersiniz bir kaç güne daha iyi olur.
Tabiki öyle ama çok zor unutulucak bişey değil nasıl geçer bilmiyorumAkışına bırak yüreğin kalbin bedenin nasıl bir yol izliyecek bakalım tamamen unutulması zor ama yeniden umutla uyanmak zorundayiz umutsuz yaşayamayız cnm
Canimm ne desem boş ne soylesem acini dibine kadar yaşa fakat şunu da unutma rabbim sevdiği kullarını ağır sinavlardan gecirirmis cennet kuşların seni bekliyor olacak belki onlar elinden tutup kurtaracak bir çok kotuluklerden sezaryen kolay değil yavaş yavaş toparlanirsjn insallahh gaz içinde ilaclar var aslında doktoruna danışın kullansan bir yararı olur belkiTabiki öyle ama çok zor unutulucak bişey değil nasıl geçer bilmiyorum
Aynen öyle canım ağrılardan yaşayamıyorum aglayamiyorum bile çok zormus . inşallahCanimm ne desem boş ne soylesem acini dibine kadar yaşa fakat şunu da unutma rabbim sevdiği kullarını ağır sinavlardan gecirirmis cennet kuşların seni bekliyor olacak belki onlar elinden tutup kurtaracak bir çok kotuluklerden sezaryen kolay değil yavaş yavaş toparlanirsjn insallahh gaz içinde ilaclar var aslında doktoruna danışın kullansan bir yararı olur belki
kübra nasılsın biraz daha ağrıların hafifledi miAynen öyle canım ağrılardan yaşayamıyorum aglayamiyorum bile çok zormus . inşallahHic kolay değilmiş ilk yaşadım felaket bişey hiç biseye benzemiyor.Gaz ilaçları içiyorum ama faydası pek yok yürüyüş yapıyorum su içiyorum ama bugün 6 gün oldu
Canım çok şükür diyim ama ağrım hafiflemiyor çok ağrım var tuvalete çıkınca o anlık geçiyor sadece hala devam ediyor .Ama ayağa kalkıp yuruyebiliyorum azda olsa yavaş yavaş yarın kontrole gidicemKübra
kübra nasılsın biraz daha ağrıların hafifledi mi
Kübracim çok üzüldüm Allah sabır versinAmin canım inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben anne olamadım yine olmadı
Normal cnm ameliyat oldun sonuçta iyileşesiye kadar biraz böyle devam eder diye düşünüyorumCanım çok şükür diyim ama ağrım hafiflemiyor çok ağrım var tuvalete çıkınca o anlık geçiyor sadece hala devam ediyor .Ama ayağa kalkıp yuruyebiliyorum azda olsa yavaş yavaş yarın kontrole gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?