Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet canım malesef pek doğru düzgün açıklama yapmiyolar sebebini aciklamiyolar.Evet evet ikizlerden bahsettim önceki dusuklerle alakası yok aslında . İnşallah olur bu sefer kucagimiza alırız sağlıkla .Cok zor sınav bizim için hele ki doğum yapıp gorupte kucağına alamamak çok acı rabbim sabir versin bir an önce geçsin inşallah

Bunların yemeyle içmeyle yatmakla alakası yok hatta fazla yatmak zararlı canım (rahım agzı sıkıntın yoksa) kan akışı için hareket şart… biraz daha kontrollerı sıklaştırabılırdın ikiz gebelikte 10 14 gunde 1 en fazla doktor kontrolune gitmek lazım belki daha onceden fark edilip müdahale edilebılebılırdı. Rahım agzında bi sıkıntı goruldu mu? Plesenta ayrılması hipertansiyon, idrarda protein kaçagı olması falan bedenıyle oluyomuş doktorun bakmış mıydı bunlara? Benım doktorum ikiz gebelikte tansıyon ve şeker hastalığı riski vardır dedi mesela baktınız mı sürekli bunlara

Çok iyi anlıyorum seni canım allah bir daha yaşatmasın. Yeniden evladını kucağına alınca acın biraz hafiflicek ama geçmeyecek. Nedenini yaradan biliyor kısmet etmedi bizde bilsek nedenini ona göre önlem alacağız ama malesef tıp ve doktorlarımız yeterli değil deneme yoluyla şunuda bunuda yapalım.

Bende öyle düşünüyorum bir sıkıntı yoktu.Hamileligim boyunca bana hiç bir sekilde test yapılmadı bende iyi deyince hiç bir test falan da sormadım doktora.Her gittiğimde kalp atışını da normal kendisinin büyüdüğünü de gördüm hiç bir sıkıntı olmadı doktor 1 aydan 1 aya verdi kontrolleri zararlı dedi tek onda kendimi sucluyorum keşke bende sık gitseydim doktoru dinlemeseydim çok pişman oldum.Rahim ağzında bir sıkıntı yoktu hipertansiyon olarak vardı ama etkisi yoktu öyle diğerleri yoktu ikiz gebelikte öyle çok sık gitmek lazimmis ama ben hep doktoru dinledim ama asla bir dakine öyle birşey yapmicam Allah nasip ederse.Hic bir şekilde bakılmadi .Birde son kaybetmeden 1 hafta öncesinde acile gitmiştim orda da bir sorun olmadığını söylediler .iyi dediler bilmiyorum neden bu şekilde oldu ama rabbim inşallah nasip eder tekrardan

Kesinlikle öyle canım asla bu acının tarifi yok.İnsallah bir daha böyle bir acı yasatmaz rabbim .Gecmicek biliyorum ama hafifler mi onu da bilmiyorum.Aynen öyle rabbim büyük inşallah nasip eder en kısa zamanda .Benim her şekilde donasyon olucak normal tüp bebek de olmuyor normal yollada olmuyor çünkü o yüzden her şekilde deneme yapicam nasip ederse rabbim ama önce dinlenip toparlanmam lazım çünkü çok yoruldum

DONASYONU ŞİMDİ HATIRLADIM. KIBRISTA YAPTIRMIŞTIN. O ZAMAN DEDİĞİN GİBİ MADDİ MANEVİ TOPARLAYINCA BAŞLAMAN LAZIM. KESİNLİKLE KENDİNİ HAZIR HİSSETTİĞİNDE BAŞLARSIN. YORUCU BİR SÜREÇ. BEN 4 DEFA TÜP BEBEK DENEDİM. BİR DAHA DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ ÇOK YIPRATICI HER ANI AYRI STRES. OLURSA NORMAL OLSUN. KÜRTAJDAN SONRA YUMURTALIKLARDA TIKANMA OLMAZ İNŞALLAHDA NORMAL OLUR. ARTIK BENİMDE GÜCÜM KALMADI. ALLAH HER YÖNDEN KOLAYLIK VERSİN KOLAY VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜSÜN İNŞALLAH.

Aynen kuzum donasyon o yüzden normal tüp bebek yaptiramiyorum gerçi aynı süreç fark etmiyor çok yıpratıcı çok ilaç iğne var.Maddi manevi kendimizi toparladigimizda baslicaz çok yeni çünkü biraz zaman lazım bundan öncesinde de yaptırdım arasında kısa zaman vardı o hiç tutmadi 1 tane koydurmustuk .3 ncü benim ama Allah nasip etmedi kucağıma almayı inslalah 4.de rabbim nasip eder.Benim normalde olmadığı için uğraşıyorum baya ancak bir mucize olmasi lazım.Amin inşallah canım Rabbim herkesin kucağını doldursun inslalah sağlıkla

Bende 3,5 aydır iğne oldun hergün kalçadan ve karından çürüdü artık kalçam. Zor tüp bebek ve donasyon süreci. Umarım 4 üncüde veya mucize olurda herşey allahtan çünkü sağlıkla kucağına alırsın.

Çok geçmiş olsun her şekilde çok zor bir süreç rabbim baslayanlara da baslicak olanlara da yardım etsin şimdiden .İnslalah inşallah Hersey Allah'tan dualarımız kabul olur inşallah

Aaaa hipertansıyon cok riskli Allah korusun ilaç vermediler mi sana zaten bu plesenta ayrılmasını tansıyon tetıklıyo. Her gun tansıyonumu ölcuyorum mutlaka ilaç kullanmalıydın

Kızlar düşük sonrası regl olan var mı ben oldum ilk reglimi sıkıntı olmadı ama ikinci ay olmam gerekenden 12 gün önce kanamam geldi tam da yumurtlama olması gereken günde adet oldum nasıl bişey anlamadım tam da gelmiyor az az oluyorum böyle olursa yumurtlama nasıl olacak takip edemiyorum adet günümde tekrar mı olurum acaba bu durumu yaşayan var mı

Benimde ikili teste rahim ağzı kısa dedi doktor 30 çıktı ölçüsü ama öyle kötü seneryolar duydum ki doktor endişe etmememi rahim ağzın kapalı olması gerektiğinden 3 cm kısa dedi fakat iki hafta da bir kontrole çağırıyor ama insan düşünmeden edemiyor en küçük ağrıda bile aklına geliyor

Aaaa hipertansıyon cok riskli Allah korusun ilaç vermediler mi sana zaten bu plesenta ayrılmasını tansıyon tetıklıyo. Her gun tansıyonumu ölcuyorum mutlaka ilaç kullanmalıydın
Çok çok öncesinde vardı şimdi varmı bilmiyorum tabiki arada çok nadir bir anda tansiyonum düşüyordu normalde de oluyordu zaten.Hic bir şey kullanmıyorum.Tansiyonla şekerle ilgili genelde normal çıkıyor gittiğimde doktor gerek duymuyor.Plesente ayrılması olduğunu o gün olay günü söyledi çocuklar gelmiş anneden ayrılmış dedi hemen sezeryana aldı .Rabbim nasip etmedi olsaydı her şekilde nasip olurdu diye düşünüyorum.

Kürtaj sonrası 28.gün ilk reglimi oldum sonra normal döngümü yakaladım, seninki ara kanama gibi ya da yumurtlama ve çatlama günlerinde bazen bunu yaşayanlar oluyor, belki öyle bir şeydir. Takviye kullanıyor musun?

Rutin kontrollerde kan tahlili istiyor mu kızlar doktorlarınız? Kan değerlerim ne durumda hiç bilmiyorum ve doktorumda herhangi bir şey söylemedi. Acaba aile hekimine gidip bi kan değerlerime baktırsam mı?

Takviye kullanmıyorum canım doktor ikinci adetinden sonra normal hayatına dön demişti. Sadece soğan suyu içiyordum sabah akşam beş gün olmuştu o etki etmiş midir bilmiyorum şuan kanamam hala devam ediyor. Pıhtılaşma için test verdim devlet hastanesinde sonucu bekliyorum.

Rutin kontrollerde kan tahlili istiyor mu kızlar doktorlarınız? Kan değerlerim ne durumda hiç bilmiyorum ve doktorumda herhangi bir şey söylemedi. Acaba aile hekimine gidip bi kan değerlerime baktırsam mı?
Genelde hepsine bakmazlar rutin baktıkları şeyler oluyor bir iki tane ben aile hekimi veya dahiliyeye gidip baktırıyordum. Onlara da baktırmak istediklerimi söylüyordum. Hamile kalmak istiyorum. Tiroid falan hepsine bakalım diye

ara kanama olabılır,
ben kurtajdan sonra 30.gun regl oldum, ıkıncı reglımıde 29.gun sonra oldum ..
beta takıbı vs bakıldı mı en son kaçtı ?

doktorlara bakarsan bısey ıstemezler.. kontrol anlamında ,
ben gebelık planlamadan 1ay once gıdıp kendım baktırcam tüm kan degerlerıme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…