- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.581
Amin canım inşallahÇok saol canim benimbu kadar kayıptan sonra korkularımızın olması çok normal Allah'ım hakkımızda neyi hayırlı görüyorsa o olsun inşallah
Artışınız iyi zaten. 1 gün arayla vermişsiniz. 2 günde 2 kat arayla olması istenirDoktorumda artısın iyi oldugunu söyledi test gunumde tekrar yapmamı söyledi ilginc oldu
Kizlar nasılsınız ben toparlanmaya çalışıyorum yavaş yavaş size bişey sorucam sezeryandan sonra ne zaman tekrar doğum yaptınız birde yaptıranlar varsa sezeryandan sonra tekrar tedaviye ne zaman basladiniz ?doktorlara bakarsan bısey ıstemezler.. kontrol anlamında ,
ben gebelık planlamadan 1ay once gıdıp kendım baktırcam tüm kan degerlerıme ..
Kizlar naber nasılsınız ?Kizlar nasılsınız ben toparlanmaya çalışıyorum yavaş yavaş size bişey sorucam sezeryandan sonra ne zaman tekrar doğum yaptınız birde yaptıranlar varsa sezeryandan sonra tekrar tedaviye ne zaman basladiniz ?
İyi canm seni sormalı toparladın mı?Kizlar naber nasılsınız ?
Kalp kalbe karsiymis bende bugun sana bakmistim tedaviye basladin mi diyeKızlar ben bidahaki transfer için adet bekliyorum varmı benim gibi adet bekleyen?
U unknown1234
Sevm57
sev9
MerhabaKızlar ben bidahaki transfer için adet bekliyorum varmı benim gibi adet bekleyen?
U unknown1234
Sevm57
sev9
İlk bebeğimi kaybettim ben doğumda oksijensiz kaldı. Tüp bebek doktoruyla görüştüğüm de ne zman tekrar tedaviye başlayabilirim diye 2 doktorun da söylediği 1 yıl beklememdi öyle de yaptı hatta geçti bile. Sezeryan olduğum için 1 yıldan önce uygun olmadığını söyledilerKizlar nasılsınız ben toparlanmaya çalışıyorum yavaş yavaş size bişey sorucam sezeryandan sonra ne zaman tekrar doğum yaptınız birde yaptıranlar varsa sezeryandan sonra tekrar tedaviye ne zaman basladiniz ?
Ya öylemi ne güzel denk gelmişizKalp kalbe karsiymis bende bugun sana bakmistim tedaviye basladin mi diyeben beklemedeyim temmuzda baslayacagim suan icin saglikli beslenme hafif spor ve vitamin takviyeleri aliyorum hazirlik olarak Dualarimdasin canim benim Rabbim bu sefer evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin yuzunuzu güldürsün insallah
Belki bir iki gün erken yapabilirler canım rahimde müsaitse.MerhabaBen bugün kürtajdan sonraki ikinci adetimi oldum. Haftaya rahim filmi çektirmek için randevu aldım. Yapışıklık var mı diye bakılacak. Bir aksilik olmazsa bir sonraki adetimle tekrar transfer hazırlığına başlarım. Aklıma tek takılan konu transfer zamanı bayrama denk gelebilir doktorum burada olmayabilir. Benimki döngünün 25.günü transfer yapıyor genelde. Acaba daha erken veya daha geç yapılabiliyor mudur?
Sen ne durumdasın moraller nasıl umarım iyisindir. Tedavi protokülünde farklılıklar var mı? Bana düşükten sonra görüştüğümde intralipid serum ve bir ilaç daha ekleyeceğiz demişlerdi
Benim değerlerim iyi değil diye 5 gün ertelemişlerdi yani aslında teknik olarak bir dahaki adet zamanımda transfer oldum. Bu mantıkla belki erken de yaparlar diye düşündümBelki bir iki gün erken yapabilirler canım rahimde müsaitse.
Ben negatiften sonra görüşmeye gittiğimde bir dahaki transfer için embriyoglue yani embriyo yapıştırma yapalım dedik.
Başka bişey yapılmayacak serumu zaten almıştım öncekinde yine verir sanırım.
Valla canm benim ki pgt li embriyoydu rahime çizik atılmıştı bağışıklık serumu verilmişti hersey yapıldı sadece glue kalmıştı bende çizik atıldı gerek yok demiştim tutmayınca da bu denemede onuda yapalım keşke demeyelim diyoruzBenim değerlerim iyi değil diye 5 gün ertelemişlerdi yani aslında teknik olarak bir dahaki adet zamanımda transfer oldum. Bu mantıkla belki erken de yaparlar diye düşündüm
Ya ben transferden 5 gün önce gebelik aşısı yaptırdım, transferden sonra kasılma önleyici serum yaptırdım. Glue’yu önerdiler yaptırmadım zaten dünyanın parasını çıkardılar diye. Ama acaba bunları da keşke yaptırmasa mıydım diyorum. Genetiği iyi olmayan bir embriyoyu 8.haftaya kadar getirdim
Ben varım şuan adet dönemindeyim bir sonraki adetle transfer olucam canım embriyolarımı nakil ettirme sürecim var bu ay onu halledicem inşallahKızlar ben bidahaki transfer için adet bekliyorum varmı benim gibi adet bekleyen?
U unknown1234
Sevm57
sev9
Hadi bakalım inşallah bu sefer olur canımBen varım şuan adet dönemindeyim bir sonraki adetle transfer olucam canım embriyolarımı nakil ettirme sürecim var bu ay onu halledicem inşallah
İnşallah canım artık anladım ki tutması değil sağlıkla kucaklara gelmesi önemliymiş inşallah bu sefer sefasını sürelim gebeliklerimizinHadi bakalım inşallah bu sefer olur canım
İnşallah canım inşallah.İnşallah canım artık anladım ki tutması değil sağlıkla kucaklara gelmesi önemliymiş inşallah bu sefer sefasını sürelim gebeliklerimizin
Cok şükür canım yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum işte ağrılarım hafifledi ama uyuşukluk var hala karnimda biraz zorlanıyorum kalkarken yatarken falan idare ediyorum öyle böyle 40 min çıkmasını bekliyorum işteİyi canm seni sormalı toparladın mı?
Sigara ve alkol tüketiyor musunuzValla canm benim ki pgt li embriyoydu rahime çizik atılmıştı bağışıklık serumu verilmişti hersey yapıldı sadece glue kalmıştı bende çizik atıldı gerek yok demiştim tutmayınca da bu denemede onuda yapalım keşke demeyelim diyoruz
Benimkinin genetiği sağlamdıda ne oldu hiç tutmadı buda pgt siz son embriyom bunuda böyle deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?