Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Soğan suyu da yapmış olabilir, bende 15gün içmiştim kürtajdan hemen sonra ama değişiklik hissetmedim.
Genetik ve pıhtılaşma sonuçlarım çıkmış ama göremiyorum yarın gideceğiz bakalım neymiş..

ara kanama olabılır,
ben kurtajdan sonra 30.gun regl oldum, ıkıncı reglımıde 29.gun sonra oldum ..
beta takıbı vs bakıldı mı en son kaçtı ?
O zaman benim ara kanama ise adet günümde tekrar regl olacak mıyım ? Beta en son 1 küsürlere düşmüştü ben kendim düşürdüm ilaçla temizlenmiş dediler ama bilemiyorum sıfır olmamış değerim

Canım sık doktora gitmen de bebek için zararlı olacaktır ultrasona sık girmek ilerde bebeğin kalbinde sorun yaratiyormus doktor öyle söylemişti bana ne kadar gidersen git tedbirini de alsan rabbim nasip etmiyorsa etmiyor canım benim 2020 de ki gebeliğim de hiçbir problem yoktu doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadan yoğun bakıma aldılar ciğerleri kanama yapıyordu böbrekleri büyüyordu doktorlar çare bulamadı iki ay sonra kaybettim kendini çok suçlama yiyecek ekmeği olsaydı ikisi de yaşardı canım cennette beni bekleyen üç minnoş var deyip avutuyorum kendimi bende

Betan düşmüş baya canım,
Normal adet gibi ise belki düzensizlik vardır şuan oda olabilir

Aynen öyle canım doktor 1 aydan 1 aya Kontrole çağırıyordu zaten bana da öyle dedi çok sık bakmak iyi değil diye.Evet canım ne kadar gidersem gıdım yada ne bilim ince eleyip sık dokusakta olan oluyor.Rabbim Nasip etmedi bize de imtihandayiz sinavdayim diye düşünüyorum .Cok geçmiş olsun sana da çok zor acı evlat acısı Allah'ım kimseye yaşatmasın inşallah Rabbim en kısa zamanda bize nasip eder inşallah Herkes öyle diyor cennette bekliyor seni diye insalalh öbür dunyada görürüm evlatlarimi çok zor bir acı çok

Şu an bir tedavi sürecinde misin yoksa var mı ?

kızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda

Canım değer olarak kan testinde belli olur .İdrarda sadece çift çizgi çıktığında pozitif olarak görürsün net olarak kan testi yapman lazim ama idrarda da çıkıyor silik de olabilir bazen nette gösterebilir

Zaten kan testi verdikçe bir kaç günde bir yükseldiği belli oluyor ml olarak bilemiyorum ama

Şu an bir tedavi sürecinde misin yoksa var mı ?
Canım bir ay önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum yazın tüp Bebek Dr transfer yapacak herşey yolunda olursa bir ay sonra rahim filmi cekilmemi istedi onunla gel dedi dondurulmuş 4 embriyo var benim yani iki kez daha şansımı deneyecem sonra bu defteri kapatıyorum canım maddi manevi yıprandım çünkü Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah yaş 39 yaklaşık 6 yıldır nasip olmuyor...

Doktorumda artısın iyi oldugunu söyledi test gunumde tekrar yapmamı söyledi ilginc oldu

Çok çok geçmiş olsun canım sana da zor bir dönem atlatiyoruz ve diğer arkadaşlarında ya düşük oluyor ya kaybediyorlar bu sene çok fazla talihsizlik oldu rabbim bir daha yaşatmasın inşallah Ben iki kere rahim filmi çekindim .Benimde 5 emriyom vardı 1 tanesini koydurduk tutmadı 2 tanesini daha koydurduk aradan zaman geçince çok şükür ikiz tuttu 5 aylık kaybettim erken doğum yaptım malesef.Simdi 2 tane daha var emriyom doktor 1 tane koyucaz bu sefer dedi sezeryan olduğum için 9 ay 1 sene beklemem gerekiyormuş.bende maddi manevi çok zorlandim eşimde yıprandı çok fazla yeni kaybettiğimiz için çocukları çok zor oluyor bir daha aynısını yasarmiyiz tutarmi diye de korkum var çok fazla para harcıyoruz çünkü bu süreçte bende 31 yaşındayım 6 senelik evliyim 3 kere denedim ama bana da nasip olmadı .Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun insalalh En kısa zamanda nasip etsin bize

Çok saol canim benim bu kadar kayıptan sonra korkularımızın olması çok normal Allah'ım hakkımızda neyi hayırlı görüyorsa o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…