- 16 Aralık 2022
- 205
- 225
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.561
Soğan suyu da yapmış olabilir, bende 15gün içmiştim kürtajdan hemen sonra ama değişiklik hissetmedim.Takviye kullanmıyorum canım doktor ikinci adetinden sonra normal hayatına dön demişti. Sadece soğan suyu içiyordum sabah akşam beş gün olmuştu o etki etmiş midir bilmiyorum şuan kanamam hala devam ediyor. Pıhtılaşma için test verdim devlet hastanesinde sonucu bekliyorum.
Sonuçlar iyi çıkar umarım bende sabırsızlıkla bekliyorum vallaSoğan suyu da yapmış olabilir, bende 15gün içmiştim kürtajdan hemen sonra ama değişiklik hissetmedim.
Genetik ve pıhtılaşma sonuçlarım çıkmış ama göremiyorum yarın gideceğiz bakalım neymiş..
O zaman benim ara kanama ise adet günümde tekrar regl olacak mıyım ? Beta en son 1 küsürlere düşmüştü ben kendim düşürdüm ilaçla temizlenmiş dediler ama bilemiyorum sıfır olmamış değerimara kanama olabılır,
ben kurtajdan sonra 30.gun regl oldum, ıkıncı reglımıde 29.gun sonra oldum ..
beta takıbı vs bakıldı mı en son kaçtı ?
Canım sık doktora gitmen de bebek için zararlı olacaktır ultrasona sık girmek ilerde bebeğin kalbinde sorun yaratiyormus doktor öyle söylemişti bana ne kadar gidersen git tedbirini de alsan rabbim nasip etmiyorsa etmiyor canım benim 2020 de ki gebeliğim de hiçbir problem yoktu doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadan yoğun bakıma aldılar ciğerleri kanama yapıyordu böbrekleri büyüyordu doktorlar çare bulamadı iki ay sonra kaybettim kendini çok suçlama yiyecek ekmeği olsaydı ikisi de yaşardı canım cennette beni bekleyen üç minnoş var deyip avutuyorum kendimi bendeBende öyle düşünüyorum bir sıkıntı yoktu.Hamileligim boyunca bana hiç bir sekilde test yapılmadı bende iyi deyince hiç bir test falan da sormadım doktora.Her gittiğimde kalp atışını da normal kendisinin büyüdüğünü de gördüm hiç bir sıkıntı olmadı doktor 1 aydan 1 aya verdi kontrolleri zararlı dedi tek onda kendimi sucluyorum keşke bende sık gitseydim doktoru dinlemeseydim çok pişman oldum.Rahim ağzında bir sıkıntı yoktu hipertansiyon olarak vardı ama etkisi yoktu öyle diğerleri yoktu ikiz gebelikte öyle çok sık gitmek lazimmis ama ben hep doktoru dinledim ama asla bir dakine öyle birşey yapmicam Allah nasip ederse.Hic bir şekilde bakılmadi .Birde son kaybetmeden 1 hafta öncesinde acile gitmiştim orda da bir sorun olmadığını söylediler .iyi dediler bilmiyorum neden bu şekilde oldu ama rabbim inşallah nasip eder tekrardan
Betan düşmüş baya canım,O zaman benim ara kanama ise adet günümde tekrar regl olacak mıyım ? Beta en son 1 küsürlere düşmüştü ben kendim düşürdüm ilaçla temizlenmiş dediler ama bilemiyorum sıfır olmamış değerim
Amin inşallah hepimizin ki iyi çıkar , bende 2ayı zor bekledimSonuçlar iyi çıkar umarım bende sabırsızlıkla bekliyorum valla
Aynen öyle canım doktor 1 aydan 1 aya Kontrole çağırıyordu zaten bana da öyle dedi çok sık bakmak iyi değil diye.Evet canım ne kadar gidersem gıdım yada ne bilim ince eleyip sık dokusakta olan oluyor.Rabbim Nasip etmedi bize de imtihandayiz sinavdayim diye düşünüyorum .Cok geçmiş olsun sana da çok zor acı evlat acısı Allah'ım kimseye yaşatmasın inşallahCanım sık doktora gitmen de bebek için zararlı olacaktır ultrasona sık girmek ilerde bebeğin kalbinde sorun yaratiyormus doktor öyle söylemişti bana ne kadar gidersen git tedbirini de alsan rabbim nasip etmiyorsa etmiyor canım benim 2020 de ki gebeliğim de hiçbir problem yoktu doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadan yoğun bakıma aldılar ciğerleri kanama yapıyordu böbrekleri büyüyordu doktorlar çare bulamadı iki ay sonra kaybettim kendini çok suçlama yiyecek ekmeği olsaydı ikisi de yaşardı canım cennette beni bekleyen üç minnoş var deyip avutuyorum kendimi bende
Şu an bir tedavi sürecinde misin yoksa var mı ?Canım sık doktora gitmen de bebek için zararlı olacaktır ultrasona sık girmek ilerde bebeğin kalbinde sorun yaratiyormus doktor öyle söylemişti bana ne kadar gidersen git tedbirini de alsan rabbim nasip etmiyorsa etmiyor canım benim 2020 de ki gebeliğim de hiçbir problem yoktu doğum yaptım bebeğimi kucağıma alamadan yoğun bakıma aldılar ciğerleri kanama yapıyordu böbrekleri büyüyordu doktorlar çare bulamadı iki ay sonra kaybettim kendini çok suçlama yiyecek ekmeği olsaydı ikisi de yaşardı canım cennette beni bekleyen üç minnoş var deyip avutuyorum kendimi bende
Canım değer olarak kan testinde belli olur .İdrarda sadece çift çizgi çıktığında pozitif olarak görürsün net olarak kan testi yapman lazim ama idrarda da çıkıyor silik de olabilir bazen nette gösterebilirkızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda
Zaten kan testi verdikçe bir kaç günde bir yükseldiği belli oluyor ml olarak bilemiyorum amakızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda
Merhaba, kaç çıktı değeriniz?Ben galiba kimyasal gebelik geciriyorum
Canım bir ay önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum yazın tüp Bebek Dr transfer yapacak herşey yolunda olursa bir ay sonra rahim filmi cekilmemi istedi onunla gel dedi dondurulmuş 4 embriyo var benim yani iki kez daha şansımı deneyecem sonra bu defteri kapatıyorum canım maddi manevi yıprandım çünkü Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahŞu an bir tedavi sürecinde misin yoksa var mı ?
6. Gün 16 7. Gün 22 8. Gün 29Merhaba, kaç çıktı değeriniz?
Evet kimyasal gibi duruyor6. Gün 16 7. Gün 22 8. Gün 29
Doktorumda artısın iyi oldugunu söyledi test gunumde tekrar yapmamı söyledi ilginc olduEvet kimyasal gibi duruyorama çok canınızı sıkmayın baştan olmaması daha iyi. Ben şubatta 9.gün 353 ile öğrendim. Sonrasında 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Artık teselli olarak en baştan olmaması daha iyi diyoeum
Çok çok geçmiş olsun canım sana da zor bir dönem atlatiyoruz ve diğer arkadaşlarında ya düşük oluyor ya kaybediyorlar bu sene çok fazla talihsizlik oldu rabbim bir daha yaşatmasın inşallahCanım bir ay önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum yazın tüp Bebek Dr transfer yapacak herşey yolunda olursa bir ay sonra rahim filmi cekilmemi istedi onunla gel dedi dondurulmuş 4 embriyo var benim yani iki kez daha şansımı deneyecem sonra bu defteri kapatıyorum canım maddi manevi yıprandım çünkü Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahyaş 39 yaklaşık 6 yıldır nasip olmuyor...
Çok saol canim benimÇok çok geçmiş olsun canım sana da zor bir dönem atlatiyoruz ve diğer arkadaşlarında ya düşük oluyor ya kaybediyorlar bu sene çok fazla talihsizlik oldu rabbim bir daha yaşatmasın inşallahBen iki kere rahim filmi çekindim .Benimde 5 emriyom vardı 1 tanesini koydurduk tutmadı 2 tanesini daha koydurduk aradan zaman geçince çok şükür ikiz tuttu 5 aylık kaybettim erken doğum yaptım malesef.Simdi 2 tane daha var emriyom doktor 1 tane koyucaz bu sefer dedi sezeryan olduğum için 9 ay 1 sene beklemem gerekiyormuş.bende maddi manevi çok zorlandim eşimde yıprandı çok fazla yeni kaybettiğimiz için çocukları çok zor oluyor bir daha aynısını yasarmiyiz tutarmi diye de korkum var çok fazla para harcıyoruz çünkü bu süreçte bende 31 yaşındayım 6 senelik evliyim 3 kere denedim ama bana da nasip olmadı .Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun insalalh En kısa zamanda nasip etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?