- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.601
Bana da aynısını söyledi canım kibristaki doktorum iletişime geçti 9 ay bir sene bekliyecegiz tedavi için dedi sezeryan olduğum için belki 1 yılı da geçer senin dediğin gibi hala uyuşuk ve açıyor canım ?Uyusukluk ne zaman geçer ?İlk bebeğimi kaybettim ben doğumda oksijensiz kaldı. Tüp bebek doktoruyla görüştüğüm de ne zman tekrar tedaviye başlayabilirim diye 2 doktorun da söylediği 1 yıl beklememdi öyle de yaptı hatta geçti bile. Sezeryan olduğum için 1 yıldan önce uygun olmadığını söylediler
Evet canim aynen öyle önemli olan tuttuktan sonraki süreç kötü sonla bittiğinde daha çok üzülüyorsun sonuçta her gün içinde büyüyorlar.İnslalah bir sonrakilerde sağlıkla kucagimiza almak nasip olurİnşallah canım artık anladım ki tutması değil sağlıkla kucaklara gelmesi önemliymiş inşallah bu sefer sefasını sürelim gebeliklerimizin
Onun geçmesi biraz zaman alıyor kesik yerinde ince şekilde bende uyuşukluk hala var canım.Bana da aynısını söyledi canım kibristaki doktorum iletişime geçti 9 ay bir sene bekliyecegiz tedavi için dedi sezeryan olduğum için belki 1 yılı da geçer senin dediğin gibi hala uyuşuk ve açıyor canım ?Uyusukluk ne zaman geçer ?
Nasıl nakil oluyor canım öyle yapıyorlar mı?Ben varım şuan adet dönemindeyim bir sonraki adetle transfer olucam canım embriyolarımı nakil ettirme sürecim var bu ay onu halledicem inşallah
Ay hadi ya çok zormuş ben bu şekilde tahmin etmiyordum en fazla 1 hafta çekerim en kötü diye düşündüm ama işler farklıymış gerçekten çok ama çok zor kalkmak oturmak yatmak bel ağrısı da var nasıl olucak bilmiyorumOnun geçmesi biraz zaman alıyor kesik yerinde ince şekilde bende uyuşukluk hala var canım.
hadi inşallaaahh sağlıkla kucagınıza alacagınız yavrularınıza kavuşun bu sefer guzel kızlar , dualarım sızınleBen varım şuan adet dönemindeyim bir sonraki adetle transfer olucam canım embriyolarımı nakil ettirme sürecim var bu ay onu halledicem inşallah
en kısa zamanda toparlarsın ınsallah kubracığım,Ay hadi ya çok zormuş ben bu şekilde tahmin etmiyordum en fazla 1 hafta çekerim en kötü diye düşündüm ama işler farklıymış gerçekten çok ama çok zor kalkmak oturmak yatmak bel ağrısı da var nasıl olucak bilmiyorum
Doktor bir sonraki transferi yaptığımızda 1 tane koyucaz dedi benim son 2 emriyom kaldı ne yapmalıyım sizce yani korkuyorum şimdi artık bir tane koyunca tutmazsa diye yine aynı şey olur diye 2 tane koydursam yine aynısını yaşarım kaybederim diye de korkuyorum zaten 2 tane koyuncada başka emriyom yok ne yapicam bilmiyorum sizce ne yapmalıyız akıl verin kizlar ?Kafam karışık baya bu konudaİyi canm seni sormalı toparladın mı?
Canım 40 çıktık dan sonra biraz daha rahatlamış olacaksın. Yürümek iyi gelir yürürken acım var diye iki büklüm yürümeAy hadi ya çok zormuş ben bu şekilde tahmin etmiyordum en fazla 1 hafta çekerim en kötü diye düşündüm ama işler farklıymış gerçekten çok ama çok zor kalkmak oturmak yatmak bel ağrısı da var nasıl olucak bilmiyorum
Ah canım benim insalalhen kısa zamanda toparlarsın ınsallah kubracığım,
Rabbım sabır versın ve en kısa zamansa saglıklı, hayırlı evlatlar ıle mujdelendırsın seni
Ay vala sorma canım iki büklüm yuruyorum çok ağrıyor belim karnımı mecbur tutuyorum hareket ettikçe açıyor çok yuruyorum ama çoğunlukla evde dışarı tek çıkamıyorum malum eşim sürekli çalışıyor o yüzden o da goturemiyor çok inşallah rahatlicamCanım 40 çıktık dan sonra biraz daha rahatlamış olacaksın. Yürümek iyi gelir yürürken acım var diye iki büklüm yürüme
Dualarım tum anne olmak ısteyen kalplerle canım benım,Ah canım benim insalalhdualarınizi bekliyorum bütün anne olmak isteyenlere ve su anda baslicak olanlara rabbim nasip etsin inşallah Aminmnnnn tek isteğim Rabbimden hayırlı evlatlar verip kucağima almak sağlıkla Kaybetmek çok acı çünkü hiç aklımdan çıkmıyor
Allah razı olsunDualarım tum anne olmak ısteyen kalplerle canım benım,
oyle gercekten cok haklısın,
amiiinnnn çok çok amiiinnn
Hayırlısıyla bitsin gitsin inşallah unuttursun rabbim .Cok şükür canım yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum işte ağrılarım hafifledi ama uyuşukluk var hala karnimda biraz zorlanıyorum kalkarken yatarken falan idare ediyorum öyle böyle 40 min çıkmasını bekliyorum işte
hayır alkol içmem sigara da opu ve transfer öncesi bırakmıştımSigara ve alkol tüketiyor musunuz
Sağol canım benimhadi inşallaaahh sağlıkla kucagınıza alacagınız yavrularınıza kavuşun bu sefer guzel kızlar , dualarım sızınle
karamel Latte Sevm57 U unknown1234
genetik konusunda da bende kromozomu bozuk embrıyomu hıc bır ıslem olmadan 6haftaya kadar getırmıs oldum..
dogal sıklus oldum ve sadece progestan kullanmıstım,
yanı nasıp, kısmet eger bır seyı yaşamak gerekıyor ise yaşıyoruz geriside biraz acaba denesemıydık ya da denemesemıydık ıle dolu oluyor,
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,yolumuzu açık etsin
Ben ikiz olayını en başından istemediğim için tek transferden yanayım canım tek koydur tutmazsa diğerinide denersin.Doktor bir sonraki transferi yaptığımızda 1 tane koyucaz dedi benim son 2 emriyom kaldı ne yapmalıyım sizce yani korkuyorum şimdi artık bir tane koyunca tutmazsa diye yine aynı şey olur diye 2 tane koydursam yine aynısını yaşarım kaybederim diye de korkuyorum zaten 2 tane koyuncada başka emriyom yok ne yapicam bilmiyorum sizce ne yapmalıyız akıl verin kizlar ?Kafam karışık baya bu konuda
İyi olmana çok sevindim kübracım ne güzel iki tane embrion varmış minnak pıtırlarDoktor bir sonraki transferi yaptığımızda 1 tane koyucaz dedi benim son 2 emriyom kaldı ne yapmalıyım sizce yani korkuyorum şimdi artık bir tane koyunca tutmazsa diye yine aynı şey olur diye 2 tane koydursam yine aynısını yaşarım kaybederim diye de korkuyorum zaten 2 tane koyuncada başka emriyom yok ne yapicam bilmiyorum sizce ne yapmalıyız akıl verin kizlar ?Kafam karışık baya bu konuda
Kuzum ben biraz arastırdım da pgt de embrıyonun bazı kromozomlarına bakılıyomuş o yuzden ngs yaptırın diyorlar ngs de tüm 46 kromozoma bakılıyorValla canm benim ki pgt li embriyoydu rahime çizik atılmıştı bağışıklık serumu verilmişti hersey yapıldı sadece glue kalmıştı bende çizik atıldı gerek yok demiştim tutmayınca da bu denemede onuda yapalım keşke demeyelim diyoruz
Benimkinin genetiği sağlamdıda ne oldu hiç tutmadı buda pgt siz son embriyom bunuda böyle deneyeceğim
İkiz benımde ve ben 10 gundür yataktan kalkamıyorum ikiz koydurmayın kafam kütük gibi tansıyonum düşüyo sürekli kusuyorum coğul gebeliklerde bunların hepsi kat kat artıyormuş ben mahvoldum ölüyorum. Şekerim falan hepsi düşmüş. Yemek yıyemıyorum midem gurul gurul, bi de ishal gibiyim cok fenayım bunyeme agır geldiBen ikiz olayını en başından istemediğim için tek transferden yanayım canım tek koydur tutmazsa diğerinide denersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?