Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bana da aynısını söyledi canım kibristaki doktorum iletişime geçti 9 ay bir sene bekliyecegiz tedavi için dedi sezeryan olduğum için belki 1 yılı da geçer senin dediğin gibi hala uyuşuk ve açıyor canım ?Uyusukluk ne zaman geçer ?

İnşallah canım artık anladım ki tutması değil sağlıkla kucaklara gelmesi önemliymiş inşallah bu sefer sefasını sürelim gebeliklerimizin
Evet canim aynen öyle önemli olan tuttuktan sonraki süreç kötü sonla bittiğinde daha çok üzülüyorsun sonuçta her gün içinde büyüyorlar.İnslalah bir sonrakilerde sağlıkla kucagimiza almak nasip olur

Onun geçmesi biraz zaman alıyor kesik yerinde ince şekilde bende uyuşukluk hala var canım.

Onun geçmesi biraz zaman alıyor kesik yerinde ince şekilde bende uyuşukluk hala var canım.
Ay hadi ya çok zormuş ben bu şekilde tahmin etmiyordum en fazla 1 hafta çekerim en kötü diye düşündüm ama işler farklıymış gerçekten çok ama çok zor kalkmak oturmak yatmak bel ağrısı da var nasıl olucak bilmiyorum

Ben varım şuan adet dönemindeyim bir sonraki adetle transfer olucam canım embriyolarımı nakil ettirme sürecim var bu ay onu halledicem inşallah
hadi inşallaaahh sağlıkla kucagınıza alacagınız yavrularınıza kavuşun bu sefer guzel kızlar , dualarım sızınle
karamel Latte Sevm57 U unknown1234

genetik konusunda da bende kromozomu bozuk embrıyomu hıc bır ıslem olmadan 6haftaya kadar getırmıs oldum..
dogal sıklus oldum ve sadece progestan kullanmıstım,
yanı nasıp, kısmet eger bır seyı yaşamak gerekıyor ise yaşıyoruz geriside biraz acaba denesemıydık ya da denemesemıydık ıle dolu oluyor,
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,yolumuzu açık etsin

en kısa zamanda toparlarsın ınsallah kubracığım,
Rabbım sabır versın ve en kısa zamansa saglıklı, hayırlı evlatlar ıle mujdelendırsın seni

İyi canm seni sormalı toparladın mı?
Doktor bir sonraki transferi yaptığımızda 1 tane koyucaz dedi benim son 2 emriyom kaldı ne yapmalıyım sizce yani korkuyorum şimdi artık bir tane koyunca tutmazsa diye yine aynı şey olur diye 2 tane koydursam yine aynısını yaşarım kaybederim diye de korkuyorum zaten 2 tane koyuncada başka emriyom yok ne yapicam bilmiyorum sizce ne yapmalıyız akıl verin kizlar ?Kafam karışık baya bu konuda

Canım 40 çıktık dan sonra biraz daha rahatlamış olacaksın. Yürümek iyi gelir yürürken acım var diye iki büklüm yürüme

en kısa zamanda toparlarsın ınsallah kubracığım,
Rabbım sabır versın ve en kısa zamansa saglıklı, hayırlı evlatlar ıle mujdelendırsın seni
Ah canım benim insalalh dualarınizi bekliyorum bütün anne olmak isteyenlere ve su anda baslicak olanlara rabbim nasip etsin inşallah Aminmnnnn tek isteğim Rabbimden hayırlı evlatlar verip kucağima almak sağlıkla Kaybetmek çok acı çünkü hiç aklımdan çıkmıyor

Canım 40 çıktık dan sonra biraz daha rahatlamış olacaksın. Yürümek iyi gelir yürürken acım var diye iki büklüm yürüme
Ay vala sorma canım iki büklüm yuruyorum çok ağrıyor belim karnımı mecbur tutuyorum hareket ettikçe açıyor çok yuruyorum ama çoğunlukla evde dışarı tek çıkamıyorum malum eşim sürekli çalışıyor o yüzden o da goturemiyor çok inşallah rahatlicam

Dualarım tum anne olmak ısteyen kalplerle canım benım,
oyle gercekten cok haklısın,
amiiinnnn çok çok amiiinnn

Sağol canım benim
Evet hersey bahane rabbimin yazdığını yaşıyoruz hepsi bu

Ben ikiz olayını en başından istemediğim için tek transferden yanayım canım tek koydur tutmazsa diğerinide denersin.

İyi olmana çok sevindim kübracım ne güzel iki tane embrion varmış minnak pıtırlarnacizane tavsiyem 1 emb transferine sıcak bak ikiz gebelik riskli seyrediyor bir olsun bizim olsun inşallah bizde 18. Haftaya geldik minik kızla biraz o beni idare ediyo biraz ben onu öyle geçiriyoruz haftaları bakalım burdaki herkese rabbim nasip etsin sağlıkla hamile kalınsın hamişlerde sağlıkla kucaklasın bebeleri inşallah

Kuzum ben biraz arastırdım da pgt de embrıyonun bazı kromozomlarına bakılıyomuş o yuzden ngs yaptırın diyorlar ngs de tüm 46 kromozoma bakılıyor

Ben ikiz olayını en başından istemediğim için tek transferden yanayım canım tek koydur tutmazsa diğerinide denersin.
İkiz benımde ve ben 10 gundür yataktan kalkamıyorum ikiz koydurmayın kafam kütük gibi tansıyonum düşüyo sürekli kusuyorum coğul gebeliklerde bunların hepsi kat kat artıyormuş ben mahvoldum ölüyorum. Şekerim falan hepsi düşmüş. Yemek yıyemıyorum midem gurul gurul, bi de ishal gibiyim cok fenayım bunyeme agır geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…