İnşallah olur…bize de haber ver lütfen sonucu :).Canım ben 3. gün embriyosunda 5. 6. 7. gün test yaptım. Çıkmadı. Dün 8. gündü. Hayalet gibi çıktı. Bugünde çıktı. Çok çok silik ama bak koyuyorum. Beklemek aslında en iyisi de sabırsızız.
Birkaç sene önce transferim taze idi ama bir ilaç kullanmadım ya da ben hatırlamıyorum. progestan almışımdır muhakkakArkadaşkar konudan bağımsız birşey soracapum yumurta toplamadan sonra eğer taze transferse 5 6 gün sonra transfer olunuyorya o arada iğne ilaç kullanılıyormu
Trasnferden 5. Gün önce zaten düşük olması lazım keşke trasnfer olmasaydın çünkü hamileyken en fazla salgılaman gereken hormon. Bu sefer tutunmasını engeller. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar tabiMerhaba canım, peki kaç olması gerekiyormuş progesteron 5.günde? Benim progesteron biraz yüksekti adetimin 14.gününde ve transferi iptal etmek istemişlerdiben yinede transfer olmak istemiştim şimdi transferimin 5.günümdeyim
Ay canım benim bu olayı inan hepimiz yaşıyoruz benim kendi annem babam kız kardeşim eşim biliyor sadece başka hiç kimse bilmiyor sürekli insanlara yalan söylemekten yoruldum bu süreçte.Sen de iyi ki varsın canım dert ortağı olduk inşallah dermanımızı Rabbim verir
Transferden 6 gun önce 1.98 di transfere 3 gun kalasi 16 olmustuTrasnferden 5. Gün önce zaten düşük olması lazım keşke trasnfer olmasaydın çünkü hamileyken en fazla salgılaman gereken hormon. Bu sefer tutunmasını engeller. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar tabi20-25 arası isteniyor
Transferden 6 gun önce 1.98 di transfere 3 gun kalasi 16 olmustu bilmiyorum transfer gunu en fazla kac olmali progesteron
Yüksekmiş. Hayırlısı olsun canım rabbim kucağını doldursun sağlıklı evlatlaTransferden 6 gun önce 1.98 di transfere 3 gun kalasi 16 olmustu
Tutmazmi yani simdi?Trasnferden 5. Gün önce zaten düşük olması lazım keşke trasnfer olmasaydın çünkü hamileyken en fazla salgılaman gereken hormon. Bu sefer tutunmasını engeller. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar tabi20-25 arası isteniyor
Yok canım onu söylemek ne haddimize. Tutan çok kişi var. Sadece birazcık zor oluyorTutmazmi yani simdi?
Kötü düşünme Allah’ın izniyle herşey yoluna girer bebişlerin de seninle olurEvet canim cok uzun süredir ugrasiyoruz tüp bebekle, olmayinca en son yumurta donasyonuna basvurduk, bu son denememiz diyerek.. transferden bir ay önce histeroskopi yaptirdim polipler temizlendi rahime cizik atildi ve perdeler kaldirildi, buda normalde sansi biraz arttirir demislerdisimdi tek korkum progesteron
Canım tutar Allah'ın izniyle benim diğer transferim de 1.91 di transfer günü ve hamile kaldım. Kalbi durdu ama onu da bir sebebe baglayamadilar. Yani yeter ki Rabbim nasip etsinTutmazmi yani simdi?
3 tane 5.gün embriyosu bakalim RABBiM nasip ederseKötü düşünme Allah’ın izniyle herşey yoluna girer bebişlerin de seninle olurdonasyonda genelde en iyi embriyolar oluşuyor tutma ihtimali daha yüksek oluyor
Ayyy inşaALLAH canım yaaaCanım tutar Allah'ın izniyle benim diğer transferim de 1.91 di transfer günü ve hamile kaldım. Kalbi durdu ama onu da bir sebebe baglayamadilar. Yani yeter ki Rabbim nasip etsinben sen gibi diğer transferim de kafaya takmıştım ama sonucu alınca boşa strese girmişim dedim . Ben çok inaniyorum senin pozitif olacak
Siyah yapıp atıyorlar ya canım öyle atar mısınBenim 11 yumurtam toplandı Aralıkta. 2 adet iyi kalite 3 gün embriyom oldu. Rahmi dinlendirdik. Ocak 22 de transfer oldum. İlk tedavim. 38 yaşındayım. Bugün 9. gün. Dün idrar testinde hayalet gibi çıktı. Bugün farklı 2 marka ile de yaptım. Ben çok silikte olsa görüyorum. Sizce var mı? Pazar gece kan testi vereceğim. Pazartesi istedi doktorum testi. Hiç belirtim yok.
Edecek inşallah güzel düşün3 tane 5.gün embriyosu bakalim RABBiM nasip ederse
Ayyy inşaALLAH canım yaaadilerim hepimiz pozitifi görüp sağ salim kucağımıza alırız bebelerimizi aminnnn İnşaALLAHhhh hepimizinde tutar canımEdecek inşallah güzel düşünadak adadımm üstüne çoluk çocuk sevindircem diye söz verdim ALLAHa keşke tutsada seve seve yapcam hepsinide inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?