Siyah yapıp atıyorlar ya canım öyle atar mısın
İdrar testi yapmışmıydınız. Kan vermeden önceİnşallah
Canım ben taze transfer oldum Progesteron östrojen içeren bir ilaç başladılar ama iğne yoktu bu arada kişiden kişiye değişiyor sanırım bana öyle uygun gördüklerini söyledilerArkadaşkar konudan bağımsız birşey soracapum yumurta toplamadan sonra eğer taze transferse 5 6 gün sonra transfer olunuyorya o arada iğne ilaç kullanılıyormu
3000 civarı gözüküyor canımMerhaba ben de taze transfer oldum 13 ocakta pazartesi betahcg 445 ti bugün 2200 e çıkmış kese baktılar ama hiç bir şey göremediler biraz fazla yükselmiş görünmesi lazım dediler Salı günü bir daha çağırdılar açıkçası çok tedirgin oldum bir şey de söylemediler dedim dış gebelik mi o da belli değil dediler nasıl birşey oldu anlamadım şu an çok tedirginim ya bir fikriniz var mıdırumarım herkes için sağlıklı bir süreç olur bu arada
Merhaba ben de taze transfer oldum 13 ocakta pazartesi betahcg 445 ti bugün 2200 e çıkmış kese baktılar ama hiç bir şey göremediler biraz fazla yükselmiş görünmesi lazım dediler Salı günü bir daha çağırdılar açıkçası çok tedirgin oldum bir şey de söylemediler dedim dış gebelik mi o da belli değil dediler nasıl birşey oldu anlamadım şu an çok tedirginim ya bir fikriniz var mıdırumarım herkes için sağlıklı bir süreç olur bu arada
İdrar testi yapmışmıydınız. Kan vermeden önce
O ağrı bende de oldu hep ya. Romatizma ağrısı gibi.Kızlar benim hareketle ve ayakta durunca olan sol kasık ağrısı var gaz ağrısı boyle tek tarafa baskı yapar mı acaba mesela namaz kılarken ayağıma kadar vuran bir ağrı. Progestan yapıyor diye düşünüyorum ama bu kadar tek taraf yapar mı ?
O ağrı bende de oldu hep ya. Romatizma ağrısı gibi.
Ya gerçekten mi bende bir tedirgin oldum rahatladım şu an çok teşekkür ederim3000 civarı gözüküyor canım
Ya inşallahCanım benim beta üç binlerde iken kese görülmüştü daha yolk sac yoktu bir dahaki gidişine görünür inşaAllah
Bariz belli. Gözünüz aydın. Sağlıkla gelişir ve size tutunur inşallahEki Görüntüle 3537077
Evet yapmıştım
İnşallah. Bunu görünce gidip hemen kan verdim ama 11 çıkması hayal kırıklığına uğrattıBariz belli. Gözünüz aydın. Sağlıkla gelişir ve size tutunur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?