OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Merhaba ben de taze transfer oldum 13 ocakta pazartesi betahcg 445 ti bugün 2200 e çıkmış kese baktılar ama hiç bir şey göremediler biraz fazla yükselmiş görünmesi lazım dediler Salı günü bir daha çağırdılar açıkçası çok tedirgin oldum bir şey de söylemediler dedim dış gebelik mi o da belli değil dediler nasıl birşey oldu anlamadım şu an çok tedirginim ya bir fikriniz var mıdır umarım herkes için sağlıklı bir süreç olur bu arada

Arkadaşkar konudan bağımsız birşey soracapum yumurta toplamadan sonra eğer taze transferse 5 6 gün sonra transfer olunuyorya o arada iğne ilaç kullanılıyormu
Canım ben taze transfer oldum Progesteron östrojen içeren bir ilaç başladılar ama iğne yoktu bu arada kişiden kişiye değişiyor sanırım bana öyle uygun gördüklerini söylediler

3000 civarı gözüküyor canım

Canım benim beta üç binlerde iken kese görülmüştü daha yolk sac yoktu bir dahaki gidişine görünür inşaAllah

Kızlar benim hareketle ve ayakta durunca olan sol kasık ağrısı var gaz ağrısı boyle tek tarafa baskı yapar mı acaba mesela namaz kılarken ayağıma kadar vuran bir ağrı. Progestan yapıyor diye düşünüyorum ama bu kadar tek taraf yapar mı ?

O ağrı bende de oldu hep ya. Romatizma ağrısı gibi.

O ağrı bende de oldu hep ya. Romatizma ağrısı gibi.

Evet canım ya çok rahatsız edici bir ağrı çok keskin. Aslında bugün duş alirken başladı suya girince sol kasığımda bir farklılık vardi acele ile çıktım öyle olunca. Sonra namaz kılarken hareketle daha artıyor kalçama ayağıma kadar vuruyor gıcık birşey

Canım benim beta üç binlerde iken kese görülmüştü daha yolk sac yoktu bir dahaki gidişine görünür inşaAllah
Ya inşallah çok sevindim bende tedirgin oldum daha önce de kimyasal gebelik olmuştu pek bilgim de yok birşeyde söylemedi doktor direk sen Salı birdaha gel diyince biraz korktum açıkçası çok teşekkür ederim

Pozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz neydi? Kızlar benim çok ciddi belimde ağrı var ya. İkindin afedersiniz su gibi şeffaf bi akıntım geldi . Pazartesi Transfer oldum.

Merhaba 23 ocakda 5Aa embriyo transfer oldum ilk denemem transfer gününü saymazsak 8 günüm hiç bir belirtim yok transfer sonraki günler kasık ağrısı hafif baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı oldu göğüslere dokununca hassasiyet var çarşamba günü evde test yaptım tek çizgi çıkdı bende kutusuna koyup çöpe atmışdım saatler sonra baktığımda hafif silik çizgi gördüm etrafımdakiler olmasa hiç çıkmaz dedi kimiside kuruma çizgisi dedi doktora sordum negatif gibi yanıltma payı var yarın gel kan ver dedi sizin belirtileriniz varmı

Eklentiler

• IMG_9263.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 608F4BF1-6760-497F-8D21-F3BF30CE3DD4.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…