- 1 Kasım 2013
- 3.163
- 2.696
- 333
Gözün aydın canımEvet canım sayfaya bişeyler olmuş mesajlar gitmiş. Dün gittik tek kese gözüktü 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı sende durumlar nasıl ?
Benim gözüm görmek istediğini mi görüyor yoksaSolda ince kıl gibi çizgi var. Bu 3. Testim öncekilerde yoktu. 23. Ocakta 3.gün taze transferdi acaba anda anca mı görünür diğer 2 teste bu çizgi hiç yok. Testi yapıp atmıştım, yorumlarda görünce 1 saat sonra baktım böyle gözüme gelince yanlış mı görüyorum acaba. Diğer 2 testi de atarım. Bu nasıl sizce. Benim embriyo geriden geliyor demişlerdi.
Benim prodoctor testi. Siz böyle yazınca 1 saat sonra baktım attığım resimdeki gibi çıkmış acaba kuruma çizgisimi bu markada. Çarş ve perş yaptığım testlerde olmayınca bende heyecanlandımİkinci görüntü kurumuş görüntü değil kigüzelce görünmüş maşallah daim olsun. Markası neydi. Prodoctor test çok sonradan koyulaşıyo. Predictor geç de olsa çıkardıysa yine de doğrudur eski kalitesi kalmamasına rağmen.
Transfer sonrası kaçıncı gününüz bana kesinlikle 10 gün önceden test yapma çatlatma iğneleri kullanılan ilaçlar yanıltabilir negatif ya da yanlış pozitif çıkabilir falan dediler hatta idrar testi hiç önermediler ben o yüzden hiç idrar testi bile yapmadım direk 10. Gün kan verdimEvet canım şu tüp bebek olayı maddi manevi zor ama özellikle şu bekleme kısmı beni nasıl geriyor anlatamam. Günler geçmek bilmiyor sanki. Ben bugün test sonrası kafadan çıkardım ilaçları bile isteksiz acaba da kalarak kullandım eşim diyor sona kadar kullan belki döner pozitife Allah'ın takdiri diyor.Eşim de o kadar çok olumlu olduğunu düşünüyordu ki oda çok üzüldüo ağladı ben ağladım yıllardır dön dolaş aynı şeyler Allah'ım yardım etsin
Ahaha araştırmalarıma göre her gebelik farklıymışOnda da sanki yükselirken oldu biraz bulantı. Ama genel tiksinti hali çok fazla idi yemek bile yapmaya tahammül edemiyordum. Bunda çok dua ettim valla yavruma yemek yapabileyim diye. 8.9. Günler yoğun bulantı oldu geçti ara ara oluyo bulantı ama henüz hayat kalitem gitmedi. İnşallah hep böyle gider. Yemekler bile çok tatlı geliyo değişik gidiyo oğlumdanbaşlasa başlardı demi öğretmenim
Canım senin yaşadıklarının ben ilk kızımda yaşadım ay hayattan bezmiş bedbaht bir şekilde dolaşıyordum ne yemek görecek gözüm vardı ne su içecek mide kalmıştıKızlar benim hamileliklerim inanılmaz bulantı kusmali oldu öyle ki su bile içemez hale geliyorum hiç birsey de durdurmuyor hep düşüğe kadar 4-5 kilo verdim son kürtaj olduğum da aynı oldu 9+4 de oldum ozaman kadar 6 kilo verdim ağzıma lokma koyamiyordum inanılmaz enteresan hale geliyordum bilmiyorum hamilelikler devam etseydi bitermiydi kusmalar çünkü hiç geçecek bitecek gibi gelmezdi bana havadan bile kusar oluyordum neye bağlı acaba
Kan verdin mi sonucun pozmuş canımTransfer sonrası kaçıncı gününüz bana kesinlikle 10 gün önceden test yapma çatlatma iğneleri kullanılan ilaçlar yanıltabilir negatif ya da yanlış pozitif çıkabilir falan dediler hatta idrar testi hiç önermediler ben o yüzden hiç idrar testi bile yapmadım direk 10. Gün kan verdim
Silik çizgiyi ben de gördüm canım inşallah kanda da görürsünSolda ince kıl gibi çizgi var. Bu 3. Testim öncekilerde yoktu. 23. Ocakta 3.gün taze transferdi acaba anda anca mı görünür diğer 2 teste bu çizgi hiç yok. Testi yapıp atmıştım, yorumlarda görünce 1 saat sonra baktım böyle gözüme gelince yanlış mı görüyorum acaba. Diğer 2 testi de atarım. Bu nasıl sizce. Benim embriyo geriden geliyor demişlerdi.
Canım senin yaşadıklarının ben ilk kızımda yaşadım ay hayattan bezmiş bedbaht bir şekilde dolaşıyordum ne yemek görecek gözüm vardı ne su içecek mide kalmıştıarada sırada portakal yiyordum onu da kusuyordum ta ki 16. Hafta gelene kadar 14 ve 16. Haftadan sonra geçer diyorlardı gerçekten bitmişti ve çok şaşırmıştım 16. Haftadan sonra neler yemedim ki
Solda ince kıl gibi çizgi var. Bu 3. Testim öncekilerde yoktu. 23. Ocakta 3.gün taze transferdi acaba anda anca mı görünür diğer 2 teste bu çizgi hiç yok. Testi yapıp atmıştım, yorumlarda görünce 1 saat sonra baktım böyle gözüme gelince yanlış mı görüyorum acaba. Diğer 2 testi de atarım. Bu nasıl sizce. Benim embriyo geriden geliyor demişlerdi.
Ay canım sakın öyle düşünme benim ilimdeki en iyi tüp bebek doktoruna gidiyordum hamilelik sürecinde. Ben doktora diyordum hocam hiçbir şey yiyemiyorum arada sırada meyve yiyorum diyordum bana bir şey olmaz ne güzel arada sırada meyve yiyormuşsun yeter diyordu o kadar önemsemedi bir şey olmaz dediAh canım inşaAllah bu sefer su gibi akar geçer hamileliğinbana diyorlardı belki 12 de biter bu halin belki doğuma kadar da sürer nasıl fenaydim düşünce bile tuhaf oldum. Küçük bir ilçede yasiyoruz orada ki doktor eşime al bunu düzgün bir kadın doğum doktoruna götür yoksa dogursa bile bunun böbrekleri falan gidecek kendisi de kadın doğum doktoruydu soyleyen Ben o hamileliklerim düşük olunca belki ondan öyle kustum ettim diye düşünüyordum doktor alakası yok dedi
Benimde sağ kasıkta sürekli o ağrı ve bacağıma kadar vuruyor, hele hele gece uyutmuyor nerdeyse bacaktaki tuhaf ağrı, hem ağrı hemde sıcakmış gibi bacağımın içiEvet canım ya çok rahatsız edici bir ağrı çok keskin. Aslında bugün duş alirken başladı suya girince sol kasığımda bir farklılık vardi acele ile çıktım öyle olunca. Sonra namaz kılarken hareketle daha artıyor kalçama ayağıma kadar vuruyor gıcık birşey
Ay bende hiçbir ağrı sızı yok normal ben gibiyimBenimde sağ kasıkta sürekli o ağrı ve bacağıma kadar vuruyor, hele hele gece uyutmuyor nerdeyse bacaktaki tuhaf ağrı, hem ağrı hemde sıcakmış gibi bacağımın içi
Ben de aynı canım baştan beri çok hafifim arada ağri bulantı oldu ama oda ilaçların etkileri anlıyordum. Onun için de olmadığını düşünüyorum. En son pozitif olanda hatırladığım şeylerin hiçbiri yok olmadı. Senin önceki de böyleymiş inşaAllah yine ayni olmuştur tutunmusturAy bende hiçbir ağrı sızı yok normal ben gibiyim
Ben sabah uyandım hiç bir his yok hemen panik ettum ama biraz yürüyünce geri geldi sızılar rahatladım, insan ağrı çekince rahatlarmı biz rahatlıyoz işte nasıl bi manyakisek
Evet pozitif çıktı 10. Günde kanda 17. Gündü dün iki üç gün gibi süreyle kan verdimKan verdin mi sonucun pozmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?