OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Solda ince kıl gibi çizgi var. Bu 3. Testim öncekilerde yoktu. 23. Ocakta 3.gün taze transferdi acaba anda anca mı görünür diğer 2 teste bu çizgi hiç yok. Testi yapıp atmıştım, yorumlarda görünce 1 saat sonra baktım böyle gözüme gelince yanlış mı görüyorum acaba. Diğer 2 testi de atarım. Bu nasıl sizce. Benim embriyo geriden geliyor demişlerdi.

Eklentiler

• IMG_5753.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 65
Benim gözüm görmek istediğini mi görüyor yoksa hayali çizgiler mi. Üzülmem net yorumlarınızı söylermisiniz kafam durdu

Benim prodoctor testi. Siz böyle yazınca 1 saat sonra baktım attığım resimdeki gibi çıkmış acaba kuruma çizgisimi bu markada. Çarş ve perş yaptığım testlerde olmayınca bende heyecanlandım

Transfer sonrası kaçıncı gününüz bana kesinlikle 10 gün önceden test yapma çatlatma iğneleri kullanılan ilaçlar yanıltabilir negatif ya da yanlış pozitif çıkabilir falan dediler hatta idrar testi hiç önermediler ben o yüzden hiç idrar testi bile yapmadım direk 10. Gün kan verdim

Ahaha araştırmalarıma göre her gebelik farklıymış özellikle cinsiyet farklı olunca mide bulantısı da farklı oluyor dediler ay inşallah mide bulantın artmaz inşallah süreci güzel geçirirsin

Canım senin yaşadıklarının ben ilk kızımda yaşadım ay hayattan bezmiş bedbaht bir şekilde dolaşıyordum ne yemek görecek gözüm vardı ne su içecek mide kalmıştı arada sırada portakal yiyordum onu da kusuyordum ta ki 16. Hafta gelene kadar 14 ve 16. Haftadan sonra geçer diyorlardı gerçekten bitmişti ve çok şaşırmıştım 16. Haftadan sonra neler yemedim ki

Kan verdin mi sonucun pozmuş canım

Silik çizgiyi ben de gördüm canım inşallah kanda da görürsün 3. Gün embriyosu ise normal canım ben ilk kızımda 3. Gün embriyosu 10. Gün kanda öğrenmiştim 100 gibi bir değerdi geç tutunuyor. Ama kanda da pozitifi göreceksin inşallah

Kızlar yine sitede sorun mu var bende mi oldu yoksa önce güncelleme dedi ya giremiyorum ya bulamiyorum sayfayi düzelir insAllah

Ah canım inşaAllah bu sefer su gibi akar geçer hamileliğin bana diyorlardı belki 12 de biter bu halin belki doğuma kadar da sürer nasıl fenaydim düşünce bile tuhaf oldum. Küçük bir ilçede yasiyoruz orada ki doktor eşime al bunu düzgün bir kadın doğum doktoruna götür yoksa dogursa bile bunun böbrekleri falan gidecek kendisi de kadın doğum doktoruydu soyleyen Ben o hamileliklerim düşük olunca belki ondan öyle kustum ettim diye düşünüyordum doktor alakası yok dedi

Canım ben de görüyorum bariz var çizgi inşaAllah sonucun pozitif olur kanda sa

Ay canım sakın öyle düşünme benim ilimdeki en iyi tüp bebek doktoruna gidiyordum hamilelik sürecinde. Ben doktora diyordum hocam hiçbir şey yiyemiyorum arada sırada meyve yiyorum diyordum bana bir şey olmaz ne güzel arada sırada meyve yiyormuşsun yeter diyordu o kadar önemsemedi bir şey olmaz dedi ben de dört kilo vermiştim canım. Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin tutar da canım o süreci yaşamaya razıyız kızzzzzz 16 haftacık

Benimde sağ kasıkta sürekli o ağrı ve bacağıma kadar vuruyor, hele hele gece uyutmuyor nerdeyse bacaktaki tuhaf ağrı, hem ağrı hemde sıcakmış gibi bacağımın içi

Ay bende hiçbir ağrı sızı yok normal ben gibiyim
Ben de aynı canım baştan beri çok hafifim arada ağri bulantı oldu ama oda ilaçların etkileri anlıyordum. Onun için de olmadığını düşünüyorum. En son pozitif olanda hatırladığım şeylerin hiçbiri yok olmadı. Senin önceki de böyleymiş inşaAllah yine ayni olmuştur tutunmustur

GulizAli canım benim 3. Günüm senin 5. Günün nasıl hissediyorsun
Ben sabah uyandım hiç bir his yok hemen panik ettum ama biraz yürüyünce geri geldi sızılar rahatladım, insan ağrı çekince rahatlarmı biz rahatlıyoz işte nasıl bi manyakisek avucumun içi kaşınıyo git test al işareti veriyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…