OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Sen gittiğinde yolk sac da görürsün muhtemelen benim beta daha düşüktü kese öncesi çünkü
Pozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz neydi? Kızlar benim çok ciddi belimde ağrı var ya. İkindin afedersiniz su gibi şeffaf bi akıntım geldi . Pazartesi Transfer oldum.

Canım senin bebiş yapıyordur inşaAllah Ben bugün ki test sonrası olmadığını düşünüyorum belirti mi demiyorum ama çok keskin sol kasık ağrım var kalçama kadar vuruyor uzandım bir saattir geçmedi hala. Sabah uyandım o kadar hafiftim ki ne ağrı ne birşey vardı. Duşa girdim sol taraf da bir huzursuzluk hissettim sonra namaz kılarken ayakta durunca ve hareketle daha arttı gündüz oturunca iyi oluyordu dikkat ettim ayakta çok durunca ya da hareketle namazda ağrı başlıyordu ama şuan çok anlamadım ne oldu üşüttüm mü acaba anlamadım ki

Amin canım inşallah sen ne zaman kan vermeye karar verdin?

Pozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz neydi? Kızlar benim çok ciddi belimde ağrı var ya. İkindin afedersiniz su gibi şeffaf bi akıntım geldi . Pazartesi Transfer oldum.
Valla ben kimyasalı da düşüğü de çok yaşadığım için hep onlar gibi dedim. Hatta buraya da yazmıştım kızlar ben bu sancıyı biliyorum diye. İki dk ayakta dursam belim kopuyo valla. Bazen akıntı progesteron karışık öyle geliyor ki eyvah kesin kanama diyorum WC ye koşuyorum. Sabit bir belşrtisi yok sanki olumlu ile olumsuzu ayıran. Bir de oğlum var onda hiiiç bir şey olmadı kesin tutmadı diye ben neler yaptım neler Beta artmaya başlayınca ama bariz bulantım oldu şimdi o da yok. Artık reglim 5 gün geçti transferin ilk zamanlarından ayrılan belirtim şu ki, kasıklarımda opu zamanı gibi bir dolgunlık hissediyorum.

Bence var. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin. Ben duramaz gider acilde kan verirdim hemen. 1 saatte çıkıyor.

merhaba transfer oldunuz mu acaba

İkinci görüntü kurumuş görüntü değil ki güzelce görünmüş maşallah daim olsun. Markası neydi. Prodoctor test çok sonradan koyulaşıyo. Predictor geç de olsa çıkardıysa yine de doğrudur eski kalitesi kalmamasına rağmen.

Bende aynı sadece aılem biliyor bende 23 ocakta 5. Gün çift dondurulmuş embrıyo transferi oldum idrar testı yapmadım bugün 8. Günüm hayırlısı olsun

Bende aynı sadece aılem biliyor bende 23 ocakta 5. Gün çift dondurulmuş embrıyo transferi oldum idrar testı yapmadım bugün 8. Günüm hayırlısı olsun
Ay hayırlı olsun canım benim senin günün ne güzel ileride ben daha 2. Günündeyim zaman geçmek bilmiyor sanki. kan ne zaman vereceksin canım? Bana 1 tane 5. Gün embriyosu transfer ettiler

Kızlar bugün 15. Günüm testim ikiye katlamış şükür. Tüm arkadaşlarıma dualarım kimsenin emeği zayi olmasın inşallah. Ben de dualarınızla beraber sağ Salim tamamlayayım inşallah
Ay amin canım amin ilkinde mide bulantın nasıldı canım bunda başladı mı? Benim ilk gebeliğimde 5. Haftada başlamıştı ve hiçbir şey yiyemiyordum hep kusuyordum

Hayırlı olsun canım bebişin ben oğlumda bu kadar bel ağrısı çekmedim diye hatırlıyorum onda çatlatma iğnesinin etkisi olunca başka belirtiler vardı. Bunda sabaha karşı adet olmuşum gibi ağrım oldu. sağ kasığım ara ara ağrıyor. Ama bel ağrım çok fazla

Kız günler geçmiyor

Evet canım şu tüp bebek olayı maddi manevi zor ama özellikle şu bekleme kısmı beni nasıl geriyor anlatamam. Günler geçmek bilmiyor sanki. Ben bugün test sonrası kafadan çıkardım ilaçları bile isteksiz acaba da kalarak kullandım eşim diyor sona kadar kullan belki döner pozitife Allah'ın takdiri diyor.Eşim de o kadar çok olumlu olduğunu düşünüyordu ki oda çok üzüldü o ağladı ben ağladım yıllardır dön dolaş aynı şeyler Allah'ım yardım etsin

Kız dur daha test günün gelmedi. Az sabret. Pozitif olacak pozitif olacak dua et

Ay amin canım amin ilkinde mide bulantın nasıldı canım bunda başladı mı? Benim ilk gebeliğimde 5. Haftada başlamıştı ve hiçbir şey yiyemiyordum hep kusuyordum
Onda da sanki yükselirken oldu biraz bulantı. Ama genel tiksinti hali çok fazla idi yemek bile yapmaya tahammül edemiyordum. Bunda çok dua ettim valla yavruma yemek yapabileyim diye. 8.9. Günler yoğun bulantı oldu geçti ara ara oluyo bulantı ama henüz hayat kalitem gitmedi. İnşallah hep böyle gider. Yemekler bile çok tatlı geliyo değişik gidiyo oğlumdan başlasa başlardı demi öğretmenim

Kızlar benim hamileliklerim inanılmaz bulantı kusmali oldu öyle ki su bile içemez hale geliyorum hiç birsey de durdurmuyor hep düşüğe kadar 4-5 kilo verdim son kürtaj olduğum da aynı oldu 9+4 de oldum ozaman kadar 6 kilo verdim ağzıma lokma koyamiyordum inanılmaz enteresan hale geliyordum bilmiyorum hamilelikler devam etseydi bitermiydi kusmalar çünkü hiç geçecek bitecek gibi gelmezdi bana havadan bile kusar oluyordum neye bağlı acaba

Ay bu olumlu olsun hiç de öyle şeyler yaşama inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…