Ya inşallahçok sevindim bende tedirgin oldum daha önce de kimyasal gebelik olmuştu pek bilgim de yok birşeyde söylemedi doktor direk sen Salı birdaha gel diyince biraz korktum açıkçası çok teşekkür ederim
Pozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz neydi? Kızlar benim çok ciddi belimde ağrı var ya. İkindin afedersiniz su gibi şeffaf bi akıntım geldi . Pazartesi Transfer oldum.
Amin canım inşallahSen gittiğinde yolk sac da görürsün muhtemelen benim beta daha düşüktü kese öncesi çünkü
Canım senin bebiş yapıyordur inşaAllahBen bugün ki test sonrası olmadığını düşünüyorum belirti mi demiyorum ama çok keskin sol kasık ağrım var kalçama kadar vuruyor uzandım bir saattir geçmedi hala. Sabah uyandım o kadar hafiftim ki ne ağrı ne birşey vardı. Duşa girdim sol taraf da bir huzursuzluk hissettim sonra namaz kılarken ayakta durunca ve hareketle daha arttı gündüz oturunca iyi oluyordu dikkat ettim ayakta çok durunca ya da hareketle namazda ağrı başlıyordu ama şuan çok anlamadım ne oldu üşüttüm mü acaba anlamadım ki
Valla ben kimyasalı da düşüğü de çok yaşadığım için hep onlar gibi dedim. Hatta buraya da yazmıştım kızlar ben bu sancıyı biliyorum diye. İki dk ayakta dursam belim kopuyo valla. Bazen akıntı progesteron karışık öyle geliyor ki eyvah kesin kanama diyorum WC ye koşuyorum. Sabit bir belşrtisi yok sanki olumlu ile olumsuzu ayıran. Bir de oğlum var onda hiiiç bir şey olmadı kesin tutmadı diye ben neler yaptım nelerPozitif çıkan arkadaşlar belirtileriniz neydi? Kızlar benim çok ciddi belimde ağrı var ya. İkindin afedersiniz su gibi şeffaf bi akıntım geldi . Pazartesi Transfer oldum.
Bence var. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin. Ben duramaz gider acilde kan verirdim hemen. 1 saatte çıkıyor.Merhaba 23 ocakda 5Aa embriyo transfer oldum ilk denemem transfer gününü saymazsak 8 günüm hiç bir belirtim yok transfer sonraki günler kasık ağrısı hafif baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı oldu göğüslere dokununca hassasiyet var çarşamba günü evde test yaptım tek çizgi çıkdı bende kutusuna koyup çöpe atmışdım saatler sonra baktığımda hafif silik çizgi gördüm etrafımdakiler olmasa hiç çıkmaz dedi kimiside kuruma çizgisi dedi doktora sordum negatif gibi yanıltma payı var yarın gel kan ver dedi sizin belirtilerini
merhaba transfer oldunuz mu acabaKızlaar selam, bende 9 Aralık'ta opu oldum. Bugün ilk reglimi oldum. Yarın kontrole gidicem ve transfer olup olmyacağımı öğrenicem. Umarım rahim dinlendirme için bir regl dönemi yeterli olursiz de ne kadar dinlendirme önerdiler ?
İkinci görüntü kurumuş görüntü değil kiMerhaba 23 ocakda 5Aa embriyo transfer oldum ilk denemem transfer gününü saymazsak 8 günüm hiç bir belirtim yok transfer sonraki günler kasık ağrısı hafif baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı oldu göğüslere dokununca hassasiyet var çarşamba günü evde test yaptım tek çizgi çıkdı bende kutusuna koyup çöpe atmışdım saatler sonra baktığımda hafif silik çizgi gördüm etrafımdakiler olmasa hiç çıkmaz dedi kimiside kuruma çizgisi dedi doktora sordum negatif gibi yanıltma payı var yarın gel kan ver dedi sizin belirtileriniz varmı
Bende aynı sadece aılem biliyor bende 23 ocakta 5. Gün çift dondurulmuş embrıyo transferi oldum idrar testı yapmadım bugün 8. Günüm hayırlısı olsunAy canım benim bu olayı inan hepimiz yaşıyoruz benim kendi annem babam kız kardeşim eşim biliyor sadece başka hiç kimse bilmiyor sürekli insanlara yalan söylemekten yoruldum bu süreçte.Sen de iyi ki varsın canım dert ortağı olduk inşallah dermanımızı Rabbim verir
Ay hayırlı olsun canım benim senin günün ne güzel ileride ben daha 2. Günündeyim zaman geçmek bilmiyor sanki.Bende aynı sadece aılem biliyor bende 23 ocakta 5. Gün çift dondurulmuş embrıyo transferi oldum idrar testı yapmadım bugün 8. Günüm hayırlısı olsun
Ay amin canım aminKızlar bugün 15. Günüm testim ikiye katlamış şükür. Tüm arkadaşlarıma dualarım kimsenin emeği zayi olmasın inşallah. Ben de dualarınızla beraber sağ Salim tamamlayayım inşallah
Hayırlı olsun canım bebişinValla ben kimyasalı da düşüğü de çok yaşadığım için hep onlar gibi dedim. Hatta buraya da yazmıştım kızlar ben bu sancıyı biliyorum diye. İki dk ayakta dursam belim kopuyo valla. Bazen akıntı progesteron karışık öyle geliyor ki eyvah kesin kanama diyorum WC ye koşuyorum. Sabit bir belşrtisi yok sanki olumlu ile olumsuzu ayıran. Bir de oğlum var onda hiiiç bir şey olmadı kesin tutmadı diye ben neler yaptım nelerBeta artmaya başlayınca ama bariz bulantım oldu şimdi o da yok. Artık reglim 5 gün geçti transferin ilk zamanlarından ayrılan belirtim şu ki, kasıklarımda opu zamanı gibi bir dolgunlık hissediyorum.
Predictor olması lazım canımİkinci görüntü kurumuş görüntü değil kigüzelce görünmüş maşallah daim olsun. Markası neydi. Prodoctor test çok sonradan koyulaşıyo. Predictor geç de olsa çıkardıysa yine de doğrudur eski kalitesi kalmamasına rağmen.
Amin canım inşallahsen ne zaman kan vermeye karar verdin?
Kız günler geçmiyorBenim 5 Şubat test tarihi o gün vericem mecbur merkez arayıp soruyor. 25 Ocak transfer oldum bugün 6. Gündü
Kız günler geçmiyor
Kız dur daha test günün gelmedi. Az sabret. Pozitif olacak pozitif olacak dua etEvet canım şu tüp bebek olayı maddi manevi zor ama özellikle şu bekleme kısmı beni nasıl geriyor anlatamam. Günler geçmek bilmiyor sanki. Ben bugün test sonrası kafadan çıkardım ilaçları bile isteksiz acaba da kalarak kullandım eşim diyor sona kadar kullan belki döner pozitife Allah'ın takdiri diyor.Eşim de o kadar çok olumlu olduğunu düşünüyordu ki oda çok üzüldüo ağladı ben ağladım yıllardır dön dolaş aynı şeyler Allah'ım yardım etsin
Onda da sanki yükselirken oldu biraz bulantı. Ama genel tiksinti hali çok fazla idi yemek bile yapmaya tahammül edemiyordum. Bunda çok dua ettim valla yavruma yemek yapabileyim diye. 8.9. Günler yoğun bulantı oldu geçti ara ara oluyo bulantı ama henüz hayat kalitem gitmedi. İnşallah hep böyle gider. Yemekler bile çok tatlı geliyo değişik gidiyo oğlumdanAy amin canım aminilkinde mide bulantın nasıldı canım bunda başladı mı? Benim ilk gebeliğimde 5. Haftada başlamıştı ve hiçbir şey yiyemiyordum hep kusuyordum
Evet canım sayfaya bişeyler olmuş mesajlar gitmiş. Dün gittik tek kese gözüktü 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı sende durumlar nasıl ?nutella08 nerelerdesin kese gördün mü?
Kızlar benim hamileliklerim inanılmaz bulantı kusmali oldu öyle ki su bile içemez hale geliyorum hiç birsey de durdurmuyor hep düşüğe kadar 4-5 kilo verdim son kürtaj olduğum da aynı oldu 9+4 de oldum ozaman kadar 6 kilo verdim ağzıma lokma koyamiyordum inanılmaz enteresan hale geliyordum bilmiyorum hamilelikler devam etseydi bitermiydi kusmalar çünkü hiç geçecek bitecek gibi gelmezdi bana havadan bile kusar oluyordum neye bağlı acabaOnda da sanki yükselirken oldu biraz bulantı. Ama genel tiksinti hali çok fazla idi yemek bile yapmaya tahammül edemiyordum. Bunda çok dua ettim valla yavruma yemek yapabileyim diye. 8.9. Günler yoğun bulantı oldu geçti ara ara oluyo bulantı ama henüz hayat kalitem gitmedi. İnşallah hep böyle gider. Yemekler bile çok tatlı geliyo değişik gidiyo oğlumdanbaşlasa başlardı demi öğretmenim
Ay bu olumlu olsun hiç de öyle şeyler yaşama inşallahKızlar benim hamileliklerim inanılmaz bulantı kusmali oldu öyle ki su bile içemez hale geliyorum hiç birsey de durdurmuyor hep düşüğe kadar 4-5 kilo verdim son kürtaj olduğum da aynı oldu 9+4 de oldum ozaman kadar 6 kilo verdim ağzıma lokma koyamiyordum inanılmaz enteresan hale geliyordum bilmiyorum hamilelikler devam etseydi bitermiydi kusmalar çünkü hiç geçecek bitecek gibi gelmezdi bana havadan bile kusar oluyordum neye bağlı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?