OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Ay bende hiçbir ağrı sızı yok normal ben gibiyim
İlk günlerde ben de de ağrı olmadı hatta hiç belirti olmadı tutmadı diye düşündüm 8. Gün falan böyle başladı geçti kan verdiğim gün çok olmuştu ama hala ağrıyor ve gün geçtikçe hala hissediyorum insan tedirgin oluyor olsa bir dert olmasa bir dert gibi

Valla ya her kıpırtıda endişeleniyoruz

Bu markanın diğer yaptığım 2 testinde kuruma çizgisi de yoktu. Onyüzden merak ettim. İnşallah tutunmuştur. 3 gün yavaş gelişen embriyo demişlerdi geç tutunmuştur mu diye dua ediyorum: yarın da yinelerim testi bakalım inşallah

Balım valla bizim ki değişik bir manyaklik geçen tramsferim de ağrım var deyince eşim seviniyordu pozitif olduğunu öğrendikten sonrada korkmaya başlamıştı

İnşallah canım benim zaman geçmek bilmiyor daha 3. Günündeyim insan bir şeyi bu kadar merak edip zaman geçmek bilmez mi

Bildirim ve mesajlar kısmını bulamıyorum kızlar uygulamada
Kaçıncı günde yaptın cnm

Ay canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah keseyi kalp atışını da duyarsın

Ya cidden olumlu olanlar böyle dedikçe içimiz rahat oluyor ay hepimizin olumlu olur inşallah Ahaha diyorum psikolojik olarak iyi değiliz canım

Ben özelde yaptırdım
cnm bana anlatirmisin ne gibi evraklar gerekli bnde ozelde yaptirmak istiyom suan arastiriyomda bazi arkadaslar sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyo dedi bu devlette gecerli diye biliyom ozelde de gecerlimi acaba cunku ben calismiyorum sigortam yok eşimse kendi isinde calisiyo sigortasini yeni acti kendisi bu konuda bilginiz varmi

Raporu özel vermez canım. Sen gidersin devlette raporunu alırsın. Özel hastane de işleme koyar. Bana böyle demişlerdi özel hastanedekiler 5 yıl önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…