OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Canım bu söylediklerin ilaç raporu çıkarmak istersen isteniyor diye biliyorum. Ben özelde tedavi görüyorum hatta bu merkezim dışında gittiğim diğer özeller de hiç birşey istemediler. Sen raporlu olarak yaptiracaksan evraklar istenir ki bana o dönem de raporun çok birşeye yarmayacagini söylemişlerdi

hmm anladim cnm cok tesekkur ederim ❤

Alt belimdede başladı ağrı, sanki doğum sancısı yeni yeni başlar gibi normalmi? Yoksa korkmalımıyım??
Sabah benim de belim ağırdı şuna yordum çok sırt üstü yatmaya kendimi zorladım ondandır diye düşündüm bel ağrısı bir belirti canım

Sizler de gece uyurken dikkat ediyor musunuz? Ben yüzüstü yatmaya bayılırım ama gece yan yattığımda yüzüstüne dönmemek için dikkat ediyorum, tedirgin oluyorum

Sabah benim de belim ağırdı şuna yordum çok sırt üstü yatmaya kendimi zorladım ondandır diye düşündüm bel ağrısı bir belirti canım
Benim ağrıy direnç seviyem çok yüksek olduğu için bilemiyorum çektiğim ağrıların normal olup olmadığını inşaALLAH tutunmuştur tostorikolarım

Sizler de gece uyurken dikkat ediyor musunuz? Ben yüzüstü yatmaya bayılırım ama gece yan yattığımda yüzüstüne dönmemek için dikkat ediyorum, tedirgin oluyorum
Ben hep sağ tarafıma yatmaya alışığım o yüzden yatma konusunda rahatım

Benim bugün 10. gün. 3 gün embriyosu. Dün ve bugün seninki gibi silik çizgi çıkıyor. İnşallah ikimizde de vardır. 22 ocakta transfer oldum.

Bugün benim sekizinci gün çatlatma iğnesinin etk
23 ocakta transfer oldum. İlk gün saymazsak 9.gün bugün. 04 şubatta kan günüm.
1 gün var aramızda :)

Benim bugün 10. gün. 3 gün embriyosu. Dün ve bugün seninki gibi silik çizgi çıkıyor. İnşallah ikimizde de vardır. 22 ocakta transfer oldum.
bu sabahki test bu. İlk yapınca negatif çıktı diye kenara attım 1 saat sonra bakınca vardı. Diğer 2 gün testlerinde yok bende merak ettim inşallah vardır bekleyen herkesin tutsun inşallah

bu sabahki test bu. İlk yapınca negatif çıktı diye kenara attım 1 saat sonra bakınca vardı. Diğer 2 gün testlerinde yok bende merak ettim inşallah vardır bekleyen herkesin tutsun inşallah
Aramızda 1 gün olduğu için normal. Yarın sabah yap ilk idrarla yine çıkarsa hayırlı olsun deriz. İlk idrarla olması çok farkediyor.

Aramızda 1 gün olduğu için normal. Yarın sabah yap ilk idrarla yine çıkarsa hayırlı olsun deriz. İlk idrarla olması çok farkediyor.
Bende ilk idrarla yaptım. Burda birisinin test görüntüsüne kuruma çizgisi çıkarırsa pozitif yazılmış o yüzden merak edip teste geri baktım böyleydi. Dün ve önceki gün testinde kuruma çizgisi de yoktu o yüzden heyecanlandım. resimlerini ekleyim sizde bakın kuruma çizgisi olsa diğerlerinde de çıkardı diyorum ama bilemiyorum ilk kez Böyle deneme yapıyorum.

Eklentiler

• IMG_5758.webp
    91,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5759.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 60
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün transferin canım ? Evet var hayırlı olsun bariz belli sende

Bak benimkileri ekliyorum. Biri kurumuş hali, diğeri yaptığım andaki hali. Ikisindede var. Test günüm 3 Şubat. Bir günde farkediyor emin ol. Pazartesiden beri her gün yapıyorum. İlk silik çizgiyi dün gördüm. Kuruma çizgisi önemli değil. Bazen o hayalet çizgi o kadar silik çıkıyor ki fotoda görünmüyor zaten. Gözle bile çok dikkatli bakmak gerekiyor. Siz farketmemişsinizdir.

Eklentiler

• IMG_8407.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_8413.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 55
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün transferin canım ? Evet var hayırlı olsun bariz belli sende
3. Gün yavaş gelişen embriyo dediler. Transferin 9. Günüydü bugün. Elimde kan testine kadar yetecek test var toplu almıştım. Hergün denerim inşallah hergün koyulaşır. Tutunur. Göbeğimin halini görünce dualar ediyorum allahım tutsun diye.

Aşkım koyulaşmaya çok takılma diyorlar önemli olan silikte olsa çıkması diyorlar .. bende senin gibihim koyulaşma takip ediyorum bu sabah hatta 5 deki testim sanki koyu değil diye elim ayağıma dolaştı ama çok net kotuluk bekleme diyor önceden teste aşina olan tüpbebek kankilerim

Evet burada da hep yazarlardı silik çizgi görüyorum diye ben görmezdim. Bugün resmen kalp gözüm açılmış gibi gördüm. Eski testlerle karşılaştırdım görünce şaşırdım. Ben test yapalı 3. Gün bugün. Transferin 7. Gününde başladım bugün 1 saat sonra bu çizgiyi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…