Canım bu söylediklerin ilaç raporu çıkarmak istersen isteniyor diye biliyorum. Ben özelde tedavi görüyorum hatta bu merkezim dışında gittiğim diğer özeller de hiç birşey istemediler. Sen raporlu olarak yaptiracaksan evraklar istenir ki bana o dönem de raporun çok birşeye yarmayacagini söylemişlerdicnm bana anlatirmisin ne gibi evraklar gerekli bnde ozelde yaptirmak istiyom suan arastiriyomda bazi arkadaslar sigorta prim gun sayisi 900 olmasi gerekiyo dedi bu devlette gecerli diye biliyom ozelde de gecerlimi acaba cunku ben calismiyorum sigortam yok eşimse kendi isinde calisiyo sigortasini yeni acti kendisi bu konuda bilginiz varmi
hmm anladim cnm cok tesekkur ederim ❤Canım bu söylediklerin ilaç raporu çıkarmak istersen isteniyor diye biliyorum. Ben özelde tedavi görüyorum hatta bu merkezim dışında gittiğim diğer özeller de hiç birşey istemediler. Sen raporlu olarak yaptiracaksan evraklar istenir ki bana o dönem de raporun çok birşeye yarmayacagini söylemişlerdi
anladim cnm cok tesekkur ederim saol ❤Raporu özel vermez canım. Sen gidersin devlette raporunu alırsın. Özel hastane de işleme koyar. Bana böyle demişlerdi özel hastanedekiler 5 yıl önce.
Alt belimdede başladı ağrı, sanki doğum sancısı yeni yeni başlar gibiAy bende hiçbir ağrı sızı yok normal ben gibiyim
Sabah benim de belim ağırdı şuna yordum çok sırt üstü yatmaya kendimi zorladım ondandır diye düşündümAlt belimdede başladı ağrı, sanki doğum sancısı yeni yeni başlar gibinormalmi? Yoksa korkmalımıyım??
Salı günü yaparım en erken sanırım ozamanda 8.gün oluyorKuzum sen ne zaman test yapcan
Benim ağrıy direnç seviyem çok yüksek olduğu için bilemiyorum çektiğim ağrıların normal olup olmadığınıSabah benim de belim ağırdı şuna yordum çok sırt üstü yatmaya kendimi zorladım ondandır diye düşündümbel ağrısı bir belirti canım
Ben hep sağ tarafıma yatmaya alışığım o yüzden yatma konusunda rahatımSizler de gece uyurken dikkat ediyor musunuz? Ben yüzüstü yatmaya bayılırım ama gece yan yattığımda yüzüstüne dönmemek için dikkat ediyorum, tedirgin oluyorum
Düzeldi artık sanırımKızlar site gene bi garip. Ben ne mesajları ne bildirimleri göremiyorum.
Benim bugün 10. gün. 3 gün embriyosu. Dün ve bugün seninki gibi silik çizgi çıkıyor. İnşallah ikimizde de vardır. 22 ocakta transfer oldum.Solda ince kıl gibi çizgi var. Bu 3. Testim öncekilerde yoktu. 23. Ocakta 3.gün taze transferdi acaba anda anca mı görünür diğer 2 teste bu çizgi hiç yok. Testi yapıp atmıştım, yorumlarda görünce 1 saat sonra baktım böyle gözüme gelince yanlış mı görüyorum acaba. Diğer 2 testi de atarım. Bu nasıl sizce. Benim embriyo geriden geliyor demişlerdi.
Bugün benim sekizinci gün çatlatma iğnesinin etkTransfer sonrası kaçıncı gününüz bana kesinlikle 10 gün önceden test yapma çatlatma iğneleri kullanılan ilaçlar yanıltabilir negatif ya da yanlış pozitif çıkabilir falan dediler hatta idrar testi hiç önermediler ben o yüzden hiç idrar testi bile yapmadım direk 10. Gün kan verdim
1 gün var aramızda :)23 ocakta transfer oldum. İlk gün saymazsak 9.gün bugün. 04 şubatta kan günüm.
bu sabahki test bu. İlk yapınca negatif çıktı diye kenara attım 1 saat sonra bakınca vardı. Diğer 2 gün testlerinde yok bende merak ettim inşallah vardır bekleyen herkesin tutsun inşallahBenim bugün 10. gün. 3 gün embriyosu. Dün ve bugün seninki gibi silik çizgi çıkıyor. İnşallah ikimizde de vardır. 22 ocakta transfer oldum.
Aramızda 1 gün olduğu için normal. Yarın sabah yap ilk idrarla yine çıkarsa hayırlı olsun deriz. İlk idrarla olması çok farkediyor.bu sabahki test bu. İlk yapınca negatif çıktı diye kenara attım 1 saat sonra bakınca vardı. Diğer 2 gün testlerinde yok bende merak ettim inşallah vardır bekleyen herkesin tutsun inşallah
Bende ilk idrarla yaptım. Burda birisinin test görüntüsüne kuruma çizgisi çıkarırsa pozitif yazılmış o yüzden merak edip teste geri baktım böyleydi. Dün ve önceki gün testinde kuruma çizgisi de yoktu o yüzden heyecanlandım.Aramızda 1 gün olduğu için normal. Yarın sabah yap ilk idrarla yine çıkarsa hayırlı olsun deriz. İlk idrarla olması çok farkediyor.
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün transferin canım ? Evet var hayırlı olsunBende ilk idrarla yaptım. Burda birisinin test görüntüsüne kuruma çizgisi çıkarırsa pozitif yazılmış o yüzden merak edip teste geri baktım böyleydi. Dün ve önceki gün testinde kuruma çizgisi de yoktu o yüzden heyecanlandım.resimlerini ekleyim sizde bakın kuruma çizgisi olsa diğerlerinde de çıkardı diyorum ama bilemiyorum ilk kez Böyle deneme yapıyorum.
Bak benimkileri ekliyorum. Biri kurumuş hali, diğeri yaptığım andaki hali. Ikisindede var. Test günüm 3 Şubat. Bir günde farkediyor emin ol. Pazartesiden beri her gün yapıyorum. İlk silik çizgiyi dün gördüm. Kuruma çizgisi önemli değil. Bazen o hayalet çizgi o kadar silik çıkıyor ki fotoda görünmüyor zaten. Gözle bile çok dikkatli bakmak gerekiyor. Siz farketmemişsinizdir.Bende ilk idrarla yaptım. Burda birisinin test görüntüsüne kuruma çizgisi çıkarırsa pozitif yazılmış o yüzden merak edip teste geri baktım böyleydi. Dün ve önceki gün testinde kuruma çizgisi de yoktu o yüzden heyecanlandım.resimlerini ekleyim sizde bakın kuruma çizgisi olsa diğerlerinde de çıkardı diyorum ama bilemiyorum ilk kez Böyle deneme yapıyorum.
3. Gün yavaş gelişen embriyo dediler. Transferin 9. Günüydü bugün. Elimde kan testine kadar yetecek test var toplu almıştım. Hergün denerim inşallah hergün koyulaşır. Tutunur. Göbeğimin halini görünce dualar ediyorum allahım tutsun diye.Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün transferin canım ? Evet var hayırlı olsunbariz belli sende
Aşkım koyulaşmaya çok takılma diyorlar önemli olan silikte olsa çıkması diyorlar .. bende senin gibihim koyulaşma takip ediyorum bu sabah hatta 5 deki testim sanki koyu değil diye elim ayağıma dolaştı ama çok net kotuluk bekleme diyor önceden teste aşina olan tüpbebek kankilerim3. Gün yavaş gelişen embriyo dediler. Transferin 9. Günüydü bugün. Elimde kan testine kadar yetecek test var toplu almıştım. Hergün denerim inşallah hergün koyulaşır. Tutunur. Göbeğimin halini görünce dualar ediyorum allahım tutsun diye.
Evet burada da hep yazarlardı silik çizgi görüyorum diye ben görmezdim. Bugün resmen kalp gözüm açılmış gibi gördüm. Eski testlerle karşılaştırdım görünce şaşırdım. Ben test yapalı 3. Gün bugün. Transferin 7. Gününde başladım bugün 1 saat sonra bu çizgiyi gördümBak benimkileri ekliyorum. Biri kurumuş hali, diğeri yaptığım andaki hali. Ikisindede var. Test günüm 3 Şubat. Bir günde farkediyor emin ol. Pazartesiden beri her gün yapıyorum. İlk silik çizgiyi dün gördüm. Kuruma çizgisi önemli değil. Bazen o hayalet çizgi o kadar silik çıkıyor ki fotoda görünmüyor zaten. Gözle bile çok dikkatli bakmak gerekiyor. Siz farketmemişsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?