OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Seninkini gördüm bende maşallah güzelce tutunurlar inşallah

Şöyle söyleyeyim biz hiç evrak işi ile uğraşmadık. İkimiz de devlet memuru olduğumuzdan evlilik cüzdanı kimlik gibi evraklar dışında birşey istenmedi.) ilacından tedavisine kadar çok paralar döktüm. O yüzden çok üzgünüm yardımcı olamadım size. Sağlık sigortamız da yoktu bizim. Söylenen meblağları ödedik. Eğer bir evrak istendi ise bile hiç hatırlamıyorum bundan 8 sene önce ilk başladım sonra kendi isteğimle ara verdim. O nedenle pek de hatırlamıyorum

İnşallah öyledir: bende hep öyle yazılar görüyordum o yüzden anlamıyorum anlayanlar yorumlar diye attım. Tek korkum işte testi yapıp kenara koydum belirgin yok diye 1 saat sonra koşturup gelip baktım o zaman görünce ikilemde kaldım. Teste aşina kankilerine inanıyorum

Ahahahah aşkım teste aşina kankilerim bana çöpümü karıştırıp al o testi bekle git gel bak dediler bende anca öyle gördüm hayalet çizgiyi .. yoksa ben yine olmadı kafasında deli dana gibi dönüp durdum balkona sigaraya direk attım kendimi

Bende öyle yaptım. Yok gibi kalkayım da bari evimi toplayım dedim. Salonumu topladım. Yoksa yatıyordum hep bende bu testi görünce diğer 2 testi hemen arayıp buldum. Allahtan atmamışım

Sizler de gece uyurken dikkat ediyor musunuz? Ben yüzüstü yatmaya bayılırım ama gece yan yattığımda yüzüstüne dönmemek için dikkat ediyorum, tedirgin oluyorum
Ben yüz üstü hariç her pozisyonda yatıyorum. Biraz önceki yazdığınızı okudum. Sürekli sırt üstü yatıyormuşsunuz. Doktorunuz mu söyledi bunu? Benim doktorum hiçbirşey olmaz dedi yan yat, sırt üstü yat diye…bir de sizin çocuğunuz var mı? İkinci çocuk için mi tüp bebek tedavisi için uğraşıyorsunuz?

Yok yan yatabilirsiniz dedi. Ama ben yüzüstü o kadar çok yatardım ki ilk kez bu kadar sırt üstü yattım evet ikinci çocuk için uğraşıyorum dört buçuk yaşında kızım var şükürler olsun.

hmm tm cnm saol cok tesekkur ederim ❤

Ben de yüz üstü yatmaya alışığım o yüzden de çok zorlanıyorum. Sırt üstü uzaniyorum bir süre sonra çökmeye başladı biraz sağa biraz sola döne döne sabah ediyorum belki o yüzden geceleri derin uyuyamıyorum

Ya ben her türlü yatıyorum. 2 gün uzandım transferden sonra. Sonra normal hayatıma döndüm. Sağlıklı da beslenmedim. Fast food, kola falan. İdrar testlerimde silik çizgi var. Kanda yarın akşam baktıracağım. Tutunan her türlü tutunuyor sanırım.

Doğal hamile kalanlar ne kadar şanslı test ile öğreniyorlar sadece biz daha çekirdekten takip etmeye başlıyoruz gün gün nereden bakarsak işimiz hiç kolay değil Allah'ım bu çabamızı görsün bizleri mükafatlandırsın Ben de bugün hiç bir ağrı sızı hiç birşey olmadı arada bile çok rahat vücudum sanki o kadar ilacı ben kullanmıyorum onların bile etkisi yok üzerimde bugün 7. günüm

Aslında bana da öyle geliyor...tutunacak olan her türlü tutunuyor...Kaliteli ise embriyolar ve rahimde bir problem yoksa oluyor gibi sanki...Elbette dikkat edelim ancak ben ilk gün çok gergin bir gün geçirdim, ilk gün hariç diğer günler normal hayatıma döndüm...Benim sigarayı eşiyle birlikte çok içen, biri sönünce birini yakan, sağlıksız beslenen arkadaşlarım doğal hamile kaldı...Yine sigarayı hamilelik sırasında bile içen yakınım yine sağlıklı çocuk dünyaya getirdi...Bu sigaranın da sanıldığı kadar zararlı olmadığına inanıyorum artık...

Aşkım benimde 7 günüm aynı bu şelideyim tüm ağrılar sızılar gitti

aynı şeyi biraz önce doğal hamile kalan arkadaşıma yazdım...ne kadar şanslı olduklarını söyledim...Hatta hamile olduğunun farkında olmadığı için ağır kaldırmış, düğünde halay çekmiş hatta alkol almış (az miktar) arkadaşlarım sonradan öğreniyorlar ki hamileler...

Beni kuzenimde ikizlere doğal yolla hamileyken ara arada olsa sigarasını içti. Bizim tek sorunumuz eşimdeki sperm azlığıydı. Bende yoktu problem. İlk denememiz ve idrar testleri yanıltmıyorsa var. Ama ben embriyo glue de yaptırdım. Etkisi var mı bilmiyorum.

İnşallah olumlu haberler alırsın...ben erkekten kaynaklı sorunlarda başarı oranının daha yüksek olduğunu gözlemledim..Özellikle özel hastanelerin başarı oranlarını ilan etmelerinin yasal bir zorunluluk olması gerektiğini düşünüyorum. Tabi öyle olursa zor hastaya da hiç bakmazlar..Ancak bu başarı oranlarını bilmek gerekir bence...

Allah çocuğunuzu size bağışlasın sağlıkla büyüsün... inşallah 2. çocuğunuz da olur

Ben rastgele internette baktım gittim. Gittiğim çok ünlü doktorlarda sıcaklık hissedemedim. Sanki ticarethane gibiydi. Hemen tüp bebek yapmalıyız dediler. Sizin olmaz dediler. Özel Pendik Yüzyıl hastanesine gittiğimde Serap Simavlı bize aslında gidip biraz daha deneyin öyle gelin dedi. Bu bile bir şeydi aslında. Dedim eşime ben burayı istiyorum. Süreçtende çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…