OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Benim 5. günde silik çıktı. Hemen gittim kan verdim çıkmadı. Sonra hemen bir test daha yaptım çıkmadı. Muhtemelen test yanılttı. 6. 7. 8. günler yine çıkmadı. Ama dün 9. gün ve bugün 10. gün yaptığım her testte silik çizgi var. O yüzden testinizi birden fazla yapın.

5. Günde kan testiniz mi negatif çıktı? Şuan gebe misiniz

Kaç tane kaçımcı gün embriyosu transfer oldun canım? Hayırlı olsun güzel haberlerini bize de ver inşallah ben de 6. Gün Salı günü idrar testi yapacağım kafayı bozdum

Ay canım aynı şeyleri yaşıyoruz geceleri sürekli uyanıyorum

Hanımlar biraz önce evde, mutfakta ayağıma birşey takıldı ve sendeledim yani ani bir hareket oldu. Sizce bu sorun olur mu?

5. Günde kan testiniz mi negatif çıktı? Şuan gebe misiniz
5. gün 1.2 çıktı. Ama dediğim gibi idrar testi yanılttı. Çünkü sonraki bütün testler negatifti. Ama dün ve bugün 5 tane yaptım. Çizgi var. Bu akşam yada yarın gidip acile kan vereceğim. Sonucu paylaşırım.

Kaç tane kaçımcı gün embriyosu transfer oldun canım? Hayırlı olsun güzel haberlerini bize de ver inşallah ben de 6. Gün Salı günü idrar testi yapacağım kafayı bozdum

5.gun embriyosu 2 adet yerleştirdiler. Biri iyi kalite diğeri orta kalite. Yani 2.çizgi var diyorum ama benden başkası baksa görmez o kadar hayalet bazen kendim mi uyduruyorum diyorum. O yuzden yarin 6.gun kan vereceğim.bende surekli kafamda kuruyorum.bu 3.denememdenim kaçıncı gun embriyosu.saliya kadar iyi dayanacaksın umarim pozitifleri goruruz

Bir şey söyleyeceğim ben ertesi gün işe gittim ilk gün hariç yatmadım çünkü bana özellikle çok ağır bir iş yapma iki gün dinlen ama hayatına devam et tutunacaksa zaten tutunur dediler ben de normal devam ettim yani çok aşırı yorulmadan tabi bence nasip ya ama yatış pozisyonu hamileliğin ileri dönemlerinde daha önemli diye biliyorum bu konuda o kadar bilgim var

Heyecanla bekliyorum sonucunu.eminim pozitif olacaktır.

Canım ben daha 3. Günündeyim Salı günü 6. Gün olacak ancak idrarda çıkar diye düşünüyorum o da kesin değil. Bana da bir tane 5. Gün 4Aa transfer edildi. Hakkında hayırlısı olsun canım çok erken beta hcg yeni artmaya başlamıştır görmüşsündür. İnşallah kanda da görürsün canım

6. gün çıkma ihtimali var çıkmazsa olumsuz düşünme. Benim 3. gün embriyosu 9. günümde baya silik çıktı. Bugün 10. gün. Dayanamadım kan testi verdim. Birazdan çıkar.

Merhaba bende Salı günü transfer oldum bugün transfer günüyle 5. Gün ara ara bi sağ kasıkta bi sol kasıkta Ağrı oluyor. Normal mi bilemedim bende yazmak istedim. Bir de transferden sonra kan sulandırıcı iğne hap estrofem vitamin fitil gibi günde 10 tane hap kullanıyorum sizde de böyle mi acaba ?

Kızlar 3. gün donmuş embriyo transferi oldum. 5. gün kan testi ve idrar negatif. 6. 7. 8. idrar testi negatif. 9. 10. gün sabah idrar testi hayalet çizgi. 10. gün akşam yani şimdi kan testi 22.53
Hayırlı olsun katlanarak artsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…