Allah razı olsun, Rabbim burda emek veren herkese nasip eder inşallahAllah çocuğunuzu size bağışlasın sağlıkla büyüsün...inşallah 2. çocuğunuz da olur
Benim 5. günde silik çıktı. Hemen gittim kan verdim çıkmadı. Sonra hemen bir test daha yaptım çıkmadı. Muhtemelen test yanılttı. 6. 7. 8. günler yine çıkmadı. Ama dün 9. gün ve bugün 10. gün yaptığım her testte silik çizgi var. O yüzden testinizi birden fazla yapın.Merhaba, bende 27 Ocakta transfer oldum.transfer sonrası 3.gun den itibaren erken gebelik testi yapiyorum.yani bugun 5.gun ve yalak bir ikinci çizgi görüyorum. Ama benden başkası görmez o kadar diyim.yarin dayanamayıp kan verecegim
5. Günde kan testiniz mi negatif çıktı? Şuan gebe misinizBenim 5. günde silik çıktı. Hemen gittim kan verdim çıkmadı. Sonra hemen bir test daha yaptım çıkmadı. Muhtemelen test yanılttı. 6. 7. 8. günler yine çıkmadı. Ama dün 9. gün ve bugün 10. gün yaptığım her testte silik çizgi var. O yüzden testinizi birden fazla yapın.
Kaç tane kaçımcı gün embriyosu transfer oldun canım? Hayırlı olsun güzel haberlerini bize de ver inşallahMerhaba, bende 27 Ocakta transfer oldum.transfer sonrası 3.gun den itibaren erken gebelik testi yapiyorum.yani bugun 5.gun ve yalak bir ikinci çizgi görüyorum. Ama benden başkası görmez o kadar diyim.yarin dayanamayıp kan verecegim
Ay canım aynı şeyleri yaşıyoruz geceleri sürekli uyanıyorumBen de yüz üstü yatmaya alışığım o yüzden de çok zorlanıyorum. Sırt üstü uzaniyorum bir süre sonra çökmeye başladı biraz sağa biraz sola döne döne sabah ediyorum belki o yüzden geceleri derin uyuyamıyorum
5. gün 1.2 çıktı. Ama dediğim gibi idrar testi yanılttı. Çünkü sonraki bütün testler negatifti. Ama dün ve bugün 5 tane yaptım. Çizgi var. Bu akşam yada yarın gidip acile kan vereceğim. Sonucu paylaşırım.5. Günde kan testiniz mi negatif çıktı? Şuan gebe misiniz
Kaç tane kaçımcı gün embriyosu transfer oldun canım? Hayırlı olsun güzel haberlerini bize de ver inşallahben de 6. Gün Salı günü idrar testi yapacağım kafayı bozdum
5.gun embriyosu 2 adet yerleştirdiler. Biri iyi kalite diğeri orta kalite. Yani 2.çizgi var diyorum ama benden başkası baksa görmez o kadar hayalet bazen kendim mi uyduruyorum diyorum. O yuzden yarin 6.gun kan vereceğim.bende surekli kafamda kuruyorum.bu 3.denememdenim kaçıncı gun embriyosu.saliya kadar iyi dayanacaksın umarim pozitifleri goruruzKaç tane kaçımcı gün embriyosu transfer oldun canım? Hayırlı olsun güzel haberlerini bize de ver inşallahben de 6. Gün Salı günü idrar testi yapacağım kafayı bozdum
Bir şey söyleyeceğim ben ertesi gün işe gittim ilk gün hariç yatmadımBen yüz üstü hariç her pozisyonda yatıyorum. Biraz önceki yazdığınızı okudum. Sürekli sırt üstü yatıyormuşsunuz. Doktorunuz mu söyledi bunu? Benim doktorum hiçbirşey olmaz dedi yan yat, sırt üstü yat diye…bir de sizin çocuğunuz var mı? İkinci çocuk için mi tüp bebek tedavisi için uğraşıyorsunuz?
Heyecanla bekliyorum sonucunu.eminim pozitif olacaktır.5. gün 1.2 çıktı. Ama dediğim gibi idrar testi yanılttı. Çünkü sonraki bütün testler negatifti. Ama dün ve bugün 5 tane yaptım. Çizgi var. Bu akşam yada yarın gidip acile kan vereceğim. Sonucu paylaşırım.
Canım ben daha 3. Günündeyim Salı günü 6. Gün olacak ancak idrarda çıkar diye düşünüyorum o da kesin değil. Bana da bir tane 5. Gün 4Aa transfer edildi. Hakkında hayırlısı olsun canım çok erken beta hcg yeni artmaya başlamıştır görmüşsündür. İnşallah kanda da görürsün canım5.gun embriyosu 2 adet yerleştirdiler. Biri iyi kalite diğeri orta kalite. Yani 2.çizgi var diyorum ama benden başkası baksa görmez o kadar hayalet bazen kendim mi uyduruyorum diyorum. O yuzden yarin 6.gun kan vereceğim.bende surekli kafamda kuruyorum.bu 3.denememdenim kaçıncı gun embriyosu.saliya kadar iyi dayanacaksın umarim pozitifleri goruruz
6. gün çıkma ihtimali var çıkmazsa olumsuz düşünme. Benim 3. gün embriyosu 9. günümde baya silik çıktı. Bugün 10. gün. Dayanamadım kan testi verdim. Birazdan çıkar.Canım ben daha 3. Günündeyim Salı günü 6. Gün olacak ancak idrarda çıkar diye düşünüyorum o da kesin değil. Bana da bir tane 5. Gün 4Aa transfer edildi. Hakkında hayırlısı olsun canım çok erken beta hcg yeni artmaya başlamıştır görmüşsündür. İnşallah kanda da görürsün canım
Merhabalar , bugün akşam üstü transfer oldummerhaba transfer oldunuz mu acaba
Hayırlı olsunnnnKızlar 3. gün donmuş embriyo transferi oldum. 5. gün kan testi ve idrar negatif. 6. 7. 8. idrar testi negatif. 9. 10. gün sabah idrar testi hayalet çizgi. 10. gün akşam yani şimdi kan testi 22.53
Hayırlı olsun katlanarak artsın canımKızlar 3. gün donmuş embriyo transferi oldum. 5. gün kan testi ve idrar negatif. 6. 7. 8. idrar testi negatif. 9. 10. gün sabah idrar testi hayalet çizgi. 10. gün akşam yani şimdi kan testi 22.53
Merhaba bende Salı günü transfer oldum bugün transfer günüyle 5. Gün ara ara bi sağ kasıkta bi sol kasıkta Ağrı oluyor. Normal mi bilemedim bende yazmak istedim. Bir de transferden sonra kan sulandırıcı iğne hap estrofem vitamin fitil gibi günde 10 tane hap kullanıyorum sizde de böyle mi acaba ?
[/QUOT
Normal canım ağrılar inşaAllah sonucumuz olumlu olur. Ben de aynı bir sürü ilaç kullanıyorum hepimizin şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?