Kızlar 3. gün donmuş embriyo transferi oldum. 5. gün kan testi ve idrar negatif. 6. 7. 8. idrar testi negatif. 9. 10. gün sabah idrar testi hayalet çizgi. 10. gün akşam yani şimdi kan testi 22.53
Merhabalar , bugün akşam üstü transfer oldum12 gün bekleme süreci başladı
Çok sevindim inşallah sağlıkla gelişir kucağına alırsın.Kızlar 3. gün donmuş embriyo transferi oldum. 5. gün kan testi ve idrar negatif. 6. 7. 8. idrar testi negatif. 9. 10. gün sabah idrar testi hayalet çizgi. 10. gün akşam yani şimdi kan testi 22.53
Hayırlı olsunnnn
Çok teşekkür ederim. Asıl test günüm pazartesi. Artar inşallahHayırlı olsun katlanarak artsın canım
Ben 2 tane iğne vuruyorum. Bir kaç tane de ilacım var. Fitilim var. Normal canım.Merhaba bende Salı günü transfer oldum bugün transfer günüyle 5. Gün ara ara bi sağ kasıkta bi sol kasıkta Ağrı oluyor. Normal mi bilemedim bende yazmak istedim. Bir de transferden sonra kan sulandırıcı iğne hap estrofem vitamin fitil gibi günde 10 tane hap kullanıyorum sizde de böyle mi acaba ?
Ay harika haber canım hayırlı uğurlu olsun değerin katlanarak artsın inşaAllah
Çok sağolun. Darısı tüm bekleyenlere olsun.Çok sevindim inşallah sağlıkla gelişir kucağına alırsın.
Tırnağın değdi diye öyle kanama olmaz. Yerleşme kanaması olabilir mi?Hanımlar iyi akşamlar. Akşam 7 De iğnelerim vardı. Sonra karnıma regli olacakmışım gibi ağrı sağlandı. 1 saat sonra wcde nokta büyüklüğünde kan pıhtısı gibi kahve küçük leke gördüm. Karnım halen ağrıyor. Ama ağrısı hafifledi. Fitili iterken tırnağım bi değdi gibi hissetmiştim oda olabilir ama bilemiyorum.
Bilemiyorum ki. Regli ağrısı gibiX ama kanama desen kanama değil. Küçük bir nokta kadar pıhtı düşmüş gibiydi. Yerleşme kanamasında ağrı oluyor mu karın ve bel ağrısı. İnşallah yerleşmedir.Tırnağın değdi diye öyle kanama olmaz. Yerleşme kanaması olabilir mi?
Ben de kullandım pozitif çıktı hala kullanıyorum ona bir süre devam ettiriyorlar merak etmeMerhaba bende Salı günü transfer oldum bugün transfer günüyle 5. Gün ara ara bi sağ kasıkta bi sol kasıkta Ağrı oluyor. Normal mi bilemedim bende yazmak istedim. Bir de transferden sonra kan sulandırıcı iğne hap estrofem vitamin fitil gibi günde 10 tane hap kullanıyorum sizde de böyle mi acaba ?
Ya herkesin belirtisi farklı. Ben de pozitife çıktı işte ama hiç mi hiç belirtim yok. İlk gebeliğimde adet olacakmışım gibi sancılanmıştım. 8 haftalıkken kaybetmiştimBilemiyorum ki. Regli ağrısı gibiX ama kanama desen kanama değil. Küçük bir nokta kadar pıhtı düşmüş gibiydi. Yerleşme kanamasında ağrı oluyor mu karın ve bel ağrısı. İnşallah yerleşmedir.
Yerleşmede tam öyle bir kanama olabiliyormuş bence panik yapmayın kötü bişey değildir ama herkeste de olmuyor olmadı diye tutmayacak diye birşey de yok bence içiniz rahat olsun hep pozitif düşününBilemiyorum ki. Regli ağrısı gibiX ama kanama desen kanama değil. Küçük bir nokta kadar pıhtı düşmüş gibiydi. Yerleşme kanamasında ağrı oluyor mu karın ve bel ağrısı. İnşallah yerleşmedir.
Bende sabaha kadar bekleyim. Gelen giden olup olmadığına göre bakayım. Birde kalkınca test yaparım netleşir Allah’ın izniyle. Vardır herşey de bir hayr.Bu arada benim ilk tüp bebek tedavimdi. Doktor gebelik aşısı ve embriyo glue önerdi. Ben sadece embriyo glue yi kabul ettim. Doktorumda Serap Simavlı. Güzel bir süreç oldu kendisiyle.
Ben çok yoruldum kendime iğne yapmaktan. Tek başımayım. Eşim yurtdışında. Ailem memleketteBen de kullandım pozitif çıktı hala kullanıyorum ona bir süre devam ettiriyorlar merak etmeBenim rahim kalınlığım şüpheliydi sanırım be varsa verdiler diye düşünüyorum öyle bir konuşma geçti herkes aynı değil ama verdikleri ilaçları aksatma için de rahat olsun
2 Şubat tahlil günüm yani yarın ıdrar testi Hıc yapmadım yarın kan vereceğimAy hayırlı olsun canım benim senin günün ne güzel ileride ben daha 2. Günündeyim zaman geçmek bilmiyor sanki.kan ne zaman vereceksin canım? Bana 1 tane 5. Gün embriyosu transfer ettiler
Ben de kendime yapıyorum canım benim annemlerde uzakta baya eşim de iğne görünce bayılacak gibi olduğundan iş başa düştüBen çok yoruldum kendime iğne yapmaktan. Tek başımayım. Eşim yurtdışında. Ailem memlekette
Ben pregestan iğne vuruyorum. O morarma yapmıyor. Ama kan sulandırıcı morartıyor. Göbeğimi bir görsen. Ama iğneyi çok yavaş enjekte edersen morarmıyormuş. Öyle dediler.Ben de kendime yapıyorum canım benim annemlerde uzakta baya eşim de iğne görünce bayılacak gibi olduğundan iş başa düştü
Evet çok yorucu bende ilk günlerde artık dayanamaıyorum diye ağlayacaktım şu an kan sulandırıcı iğne yapıyorum bazı yerlere yanlış yaptım herhalde kolumda bacağımda ekstra morluklar oldu falan ama pozitif görünce bir Motive oldum diyorum biraz daha dayanabilirim sonuçta bir yerde bırakacağız
Canım ilk kızımda transferin 7. Gününde öyle bir adet ağrısı girmişti ki karnıma. Dedim tutmadı herhalde. Ama gebelik belirtisi imiş. Kızım dört buçuk yaşındaHanımlar iyi akşamlar. Akşam 7 De iğnelerim vardı. Sonra karnıma regli olacakmışım gibi ağrı sağlandı. 1 saat sonra wcde nokta büyüklüğünde kan pıhtısı gibi kahve küçük leke gördüm. Karnım halen ağrıyor. Ama ağrısı hafifledi. Fitili iterken tırnağım bi değdi gibi hissetmiştim oda olabilir ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?